morfeas2004gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Στις 31/3/2023 στις 5:34 ΜΜ, DimosMcLaren είπε Έχει φορτώσει κανένας funds με κάρτα fups ? Προσπάθησα χθες το βράδυ αλλά δεν τα κατάφερα. (μέσω proxy) Θα προσπαθήσω και σήμερα το βράδυ ακόμη μια φορά. Αλλά έχει από χθες προσπαθώ να βάλω ps plus αλλά δεν... Μάλλον θέλει μεγάλη προσπάθεια και ακόμη περισσότερη τύχη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Επειδή η διαδικασία μέσω Proxy σπάει πλέον μπάλες σε τραγικό βαθμό, φορτώστε όσα περισσότερα Funds μπορείτε απο πρίν. Είναι κρίμα να παλεύετε να βάλετε συνδρομή για έναν χρόνο μόνο στο Plus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michelangel0 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Έκανα fups πριν λίγο και όλα κομπλέ απλά θέλει crypto αλλά από εκεί και πέρα Revolut Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Μπορεί κάποιος που έχει φτιάξει FUPS να μας εξηγήσει τη διαδικασία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morfeas2004gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Proxy server που δουλεύει. 85.109.104.100:9090 Έβαλα 3 χρόνια ps plus αλλά με κατάθεση funds από το ps wallet Ελπίζω να βοήθησα κάποιον που αυτή την ώρα παιδεύεται Στις 1/4/2023 στις 8:00 ΜΜ, morfeas2004gr είπε Προσπάθησα χθες το βράδυ αλλά δεν τα κατάφερα. (μέσω proxy) Θα προσπαθήσω και σήμερα το βράδυ ακόμη μια φορά. Αλλά έχει από χθες προσπαθώ να βάλω ps plus αλλά δεν... Μάλλον θέλει μεγάλη προσπάθεια και ακόμη περισσότερη τύχη! Τελικά τα κατάφερα μέσω proxy. 85.109.104.100:9090 έβαλα funds μέσω fups στο account και μετά πήρα συνδρομές! (όλα από το ps5) Ελπίζω να προλάβεις! 44 λεπτά πριν, enlightened είπε Μπορεί κάποιος που έχει φτιάξει FUPS να μας εξηγήσει τη διαδικασία; https://fb.watch/jFJvDjTtvf/ Τα λέει υπέρ αναλυτικά ο @Sotosgl στο βίντεο.🙂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimosMcLaren Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Όποιος θέλει κάρτα fups με 1,7$ μπορεί να μιλήσει με τον φιλο @cnsell_help (telegram). Έχω πάρει 2 κάρτες. Του στέλνεις το ποσό μέσω binance (σου δίνει το id του και του στέλνεις τα χρήματα) Η συνέχεια γνωστή. Κάνεις την εισαγωγή της κάρτας στην εφαρμογή fups και όλα κομπλέ. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2023 από DimosMcLaren Διόρθωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 10 λεπτά πριν, DimosMcLaren είπε Όποιος θέλει κάρτα fups με 1,7$ μπορεί να μιλήσει με τον φιλο @cnsell_help (telegram). Έχω πάρει 2 κάρτες. Του στέλνεις το ποσό μέσω binance (σου δίνει το id του και του στέλνεις τα χρήματα) Η συνέχεια γνωστή. Κάνεις την εισαγωγή της κάρτας στην εφαρμογή fups και όλα κομπλέ. Κατσε,μας λες να παρακαμψουμε το μαγαζι που μας προσφερει και μια αλφα εγγυηση και να παμε να τον βρουμε στο Telegram του για να πληρωσουμε πιο ακριβα; Επιτηδες δεν βαζουμε πωλητες αλλα δειχνουμε την μεθοδο για να μην θεωρηθει εμμεση διαφημιση Και για να μην παρεξηγηθω,η δευτερη FUPS που εβγαλα ηταν ηδη Used,μιλησα στο Plati και σε 2 λεπτα ο πωλητης μου εδωσε την σωστη,σε αντιθετη περιπτωση; Αν δινει αυτη την τιμη για πληρωμη με Paypal εκει μαλιστα για να μην μπλεκουμε με Crypto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greg9 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Με Fups μπορούμε να πάρουμε συνδρομή και μέσω browser με vpn Τουρκίας? Επεξ/σία 4 Απριλίου 2023 από Greg9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morfeas2004gr Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 9 ώρες πριν, Greg9 είπε Με Fups μπορούμε να πάρουμε συνδρομή και μέσω browser με vpn Τουρκίας? Όχι. Δυστυχώς. Το προσπάθησα πολλές φορές με διαφορετικά vpn αλλά προσωπικά δν τα κατάφερα. (προσωπική μ εμπειρία) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G091 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Καλησπέρα παιδια!εχω κάρτα cryptopay και είχα κάνει κ αγορα παιχνιδιών κ συνδρομής παλαιότερα!χθες προσπαθησα να κάνω αγορα παιχνιδιού..και μου είχε διαγράψει την κάρτα και όταν προσπαθούσα να την περασω ξανά μου έλεγε να ελέγξω τα στοιχεία της κάρτας!την έκοψαν τελειως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfreskakis Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 10 ώρες πριν, G091 είπε Καλησπέρα παιδια!εχω κάρτα cryptopay και είχα κάνει κ αγορα παιχνιδιών κ συνδρομής παλαιότερα!χθες προσπαθησα να κάνω αγορα παιχνιδιού..και μου είχε διαγράψει την κάρτα και όταν προσπαθούσα να την περασω ξανά μου έλεγε να ελέγξω τα στοιχεία της κάρτας!την έκοψαν τελειως; Καλημέρα, το είχα πάθει κι εγώ πριν λίγο καιρό. Όταν προσθέτεις την κάρτα πρόσεξε η Τούρκικη διεύθυνση που βάζεις να είναι η ίδια που έχεις στα στοιχεία του Τούρκικου λογαριασμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olakseth Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Στις 3/4/2023 στις 12:49 ΠΜ, morfeas2004gr είπε Proxy server που δουλεύει. 85.109.104.100:9090 Έβαλα 3 χρόνια ps plus αλλά με κατάθεση funds από το ps wallet Ελπίζω να βοήθησα κάποιον που αυτή την ώρα παιδεύεται Τελικά τα κατάφερα μέσω proxy. 85.109.104.100:9090 έβαλα funds μέσω fups στο account και μετά πήρα συνδρομές! (όλα από το ps5) Ελπίζω να προλάβεις! https://fb.watch/jFJvDjTtvf/ Τα λέει υπέρ αναλυτικά ο @Sotosgl στο βίντεο.🙂 Με εσωσες. Μπηκα πριν κανα 20λεπτο με αυτον τον proxy και κουμπωσα 3 χρονια συνδρομη. Φυσικα ευχαριστω και τον @Sotosgl που μας εκανε μαγκες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horo Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Αλάνια μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί ενώ έχω υπόλοιπο μεσα στο wallet του ps δεν με αφήνει να κάνω εκ νεου αγορά της συνδρομής ; δοκίμασα και proxy αλλα δεν λειτούργησε εκτος αν το κάνω λάθος 😅. Ειμαι σε ps4. Δεν εχει γίνει ακόμα δοκιμή απο ps5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinhio Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Κάνω ένα σύντομο update για τους τρόπους που μπορείτε να αγοράσετε συνδρομή. • Αρχικά όπως και στην πρώτη δημοσίευση ο τρόπος δημιουργίας account στην sony και στην cryptopay ισχύει κανονικά. Βάζετε δηλ. random διεύθυνση Τουρκίας και φτιάχνετε λογαριασμό στην Sony κ έπειτα cryptopay κανονικά. Προσοχή η crypto δεν λειτουργεί! • Στην συνέχεια επειδή εχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας και επειδή το vpn ανιχνεύεται και μπλοκάρουν διευθύνσεις, για να φορτώσετε την κάρτα και funds στο πορτοφόλι, αλλά και για να αγοράσετε συνδρομή απαιτείται να θέσετε proxy μέσα από την κονσόλα του PS5. Για να αγοράσετε παιχνίδι αν έχετε χρήματα στο πορτοφόλι ή απευθείας κάρτα, μπορείτε κανονικά και μέσω vpn της περιοχής που έχετε δηλώσει, δεν απαιτείται proxy. • Για proxy τώρα : Μέσα λοιπόν από τις ρυθμίσεις> δίκτυο> στη σύνδεση σας> προχωρημένες ρυθμίσεις και βάζετε proxy και θύρα της περιοχής που έχετε δηλώσει στην διεύθυνση του account σας. Πχ Κωνσταντινούπολη, Αντιόχεια κλπ. διευθύνσεις μπορείτε να βρείτε εδώ (spys.one/proxy/TR) ΥΓ. Γενικά πάντως μην περιμένετε να πιάσει με την μια, χρειάζεται λίγο επιμονή και ως προς την εύρεση διεύθυνσης στο proxy που να λειτουργεί και έπειτα ως προς την αγορά συνδρομής. • 2ος τρόπος (δεν έχει επιβεβαιωθεί) Επειδή δεν είχα την ευκαιρία να το επαληθεύσω, γνωρίζω όμως ότι υπάρχει και δεύτερος τρόπος μέσω Ινδονησίας. Ουσιαστικά φτιάχνεις ένα account στο PSN όπως και με το Τουρκικο, που να δείχνει ότι μένεις εκεί δηλ. πάλι random διεύθυνση Ινδονησίας κλπ. Έπειτα μπαίνεις στο Seagm που είναι ένας πάροχος, προπληρωμένων καρτών Playstation, αγοράζεις την αντίστοιχη καρτα με την χρηματική αξία που θες και φορτώνεις το voucher στο λογαριασμό σου. ΥΓ. Τιμές κλπ δεν γνωρίζω αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι τα μισά σε σχέση με την Ελλάδα. Δεν είναι Τουρκία που είναι το 1/4 αλλά και πάλι είναι φθηνότερα. Θεωρητικά ο παραπάνω τρόπος θα λειτουργεί και με άλλες χώρες, ίσως και πιο φθηνά καταστήματα. Με την προϋπόθεση όμως να βρίσκονται προπληρωμένες κάρτες. Γιατί με τις τουρκικές στο Eneba κλπ τις καταβρόχθισαν και εξαφανίστηκαν ολες. (Αν καποιο μέλος γνωρίζει περισσότερα ας συμπληρώσει) Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από dinhio 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 43 λεπτά πριν, dinhio είπε Κάνω ένα σύντομο update για τους τρόπους που μπορείτε να αγοράσετε συνδρομή. • Αρχικά όπως και στην πρώτη δημοσίευση ο τρόπος δημιουργίας account στην sony και στην cryptopay ισχύει κανονικά. Βάζετε δηλ. random διεύθυνση Τουρκίας και φτιάχνετε λογαριασμό στην Sony κ έπειτα cryptopay κανονικά. Προσοχή η crypto δεν λειτουργεί! • Στην συνέχεια επειδή εχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας και επειδή το vpn ανιχνεύεται και μπλοκάρουν διευθύνσεις, για να φορτώσετε την κάρτα και funds στο πορτοφόλι, αλλά και για να αγοράσετε συνδρομή απαιτείται να θέσετε proxy μέσα από την κονσόλα του PS5. Για να αγοράσετε παιχνίδι αν έχετε χρήματα στο πορτοφόλι ή απευθείας κάρτα, μπορείτε κανονικά και μέσω vpn της περιοχής που έχετε δηλώσει, δεν απαιτείται proxy. • Για proxy τώρα : Μέσα λοιπόν από τις ρυθμίσεις> δίκτυο> στη σύνδεση σας> προχωρημένες ρυθμίσεις και βάζετε proxy και θύρα της περιοχής που έχετε δηλώσει στην διεύθυνση του account σας. Πχ Κωνσταντινούπολη, Αντιόχεια κλπ. διευθύνσεις μπορείτε να βρείτε εδώ (spys.one/proxy/TR) ΥΓ. Γενικά πάντως μην περιμένετε να πιάσει με την μια, χρειάζεται λίγο επιμονή και ως προς την εύρεση διεύθυνσης στο proxy που να λειτουργεί και έπειτα ως προς την αγορά συνδρομής. • 2ος τρόπος (δεν έχει επιβεβαιωθεί) Επειδή δεν είχα την ευκαιρία να το επαληθεύσω, γνωρίζω όμως ότι υπάρχει και δεύτερος τρόπος μέσω Ινδονησίας. Ουσιαστικά φτιάχνεις ένα account στο PSN όπως και με το Τουρκικο, που να δείχνει ότι μένεις εκεί δηλ. πάλι random διεύθυνση Ινδονησίας κλπ. Έπειτα μπαίνεις στο Seagm που είναι ένας πάροχος, προπληρωμένων καρτών Playstation, αγοράζεις την αντίστοιχη καρτα με την χρηματική αξία που θες και φορτώνεις το voucher στο λογαριασμό σου. ΥΓ. Τιμές κλπ δεν γνωρίζω αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι τα μισά σε σχέση με την Ελλάδα. Δεν είναι Τουρκία που είναι το 1/4 αλλά και πάλι είναι φθηνότερα. Θεωρητικά ο παραπάνω τρόπος θα λειτουργεί και με άλλες χώρες, ίσως και πιο φθηνά καταστήματα. Με την προϋπόθεση όμως να βρίσκονται προπληρωμένες κάρτες. Γιατί με τις τουρκικές στο Eneba κλπ τις καταβρόχθισαν και εξαφανίστηκαν ολες. (Αν καποιο μέλος γνωρίζει περισσότερα ας συμπληρώσει) Μα μιση τιμη ειναι στην Τουρκια , και πλεον EA και Blizzard ουτε καν αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις