VonLoutsos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Μια απορία επειδή αν και είχα φτιάξει Cryptopay δεν την χρησιμοποίησα ποτέ για το PSN και για Games. Μόλις πέρασα στον τουρκικο λογαριασμό ως μέθοδο πληρωμής την Cryptopay και την δέχτηκε (μέσω Windscribe). Φορτώνω τον λογαριασμό Cryptopay με ευρώ, μεταφέρω στην κάρτα ευρώ. Αν θέλω να κάνω αγορά σε λίρες ή add funds στον τουρκικο λογαριασμό, η μετατροπή σε λίρες πότε γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, VonLoutsos είπε Καλησπέρα σε όλους. Μια απορία επειδή αν και είχα φτιάξει Cryptopay δεν την χρησιμοποίησα ποτέ για το PSN και για Games. Μόλις πέρασα στον τουρκικο λογαριασμό ως μέθοδο πληρωμής την Cryptopay και την δέχτηκε (μέσω Windscribe). Φορτώνω τον λογαριασμό Cryptopay με ευρώ, μεταφέρω στην κάρτα ευρώ. Αν θέλω να κάνω αγορά σε λίρες ή add funds στον τουρκικο λογαριασμό, η μετατροπή σε λίρες πότε γίνεται; γινεται αυτοματα κατα της αγορα , δεν κανεις εσυ τιποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalhsp80 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Στις 20/3/2023 στις 4:56 ΜΜ, pasxaliskar είπε για οσους δυσκολευοντε παντως και μετα το update που εγινε στην oldubill ο σωτηρης εχει ανεβασει ενα βιντεο με εναν νεο τροπο, πολυ πιο ευκολο και μεσο revolut χωρις μεγαλη προμηθεια οπως την oldubill.. την δοκιμασα χτες την εκανα με πηρε ολη η διαδικασια μαζι με το add funds στο ps καμια 1.30 ωρα Που το έχει βάλει; fb δε βρίσκω κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 39 λεπτά πριν, Mixalhsp80 είπε Που το έχει βάλει; fb δε βρίσκω κάτι. ναι ΦΒ... η υπηρεσια λεγετε fups και μου φανηκε πολυ καλυτερη και χωρις μεγαλες προμηθειες... η διαφορα ειναι οτι πληρώνεις μονο 10ευρω για να σου δώσουν μια καρτα να την εχεις γιαδικια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, pasxaliskar είπε ναι ΦΒ... η υπηρεσια λεγετε fups και μου φανηκε πολυ καλυτερη και χωρις μεγαλες προμηθειες... η διαφορα ειναι οτι πληρώνεις μονο 10ευρω για να σου δώσουν μια καρτα να την εχεις γιαδικια σου Μπορει να παρεις fups card και με 3$ εαν ασχολησε με crypto μεσω platimarket... δεν χρειαζεται 10ευρω. To καλο που εχει η fups ειναι το 3DS μεσω τηλεφωνου και η ευκολη/αμεση φορτιση της καρτας μεσω revolut. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2023 από dream21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stef1981 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Να ρωτήσω και εγώ κάτι! Προσπαθώ να κάνω μεταφορά 10€ για δοκιμή από revolut στο ευρωπαϊκό λογαριασμό της cryptopay που εχω και μου τα γυρνάει πίσω μετά από μια ημέρα. Μπορεί κάποιος που έκανε την διαδικασία να την γράψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimosMcLaren Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Πάντως εμένα την cryptopay δεν μου τη δέχεται. Παλεύω σχεδόν μία εβδομάδα με διαφορετικές διευθύνσεις αλλά Τζιφός. Μάλλον κατά την επαλήθευση της κάρτας τσεκαρει πλέον τη διεύθυνση χρέωσης και την απορρίπτει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heroic Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Έχει βάλει κανείς τελευταία συνδρομή +ή funds έχω fups με αφηνει μόνο για αγορά παιχνιδιών όχι για συνδρομή όχι για funds... Καμία ιδέα? VPN nord Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalhsp80 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Ρε παίδες επειδή δε βρίσκω το βίντεο του Σώτου, ποιά είναι η διαδικασία με Revolut κτλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinhio Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 33 λεπτά πριν, Mixalhsp80 είπε Ρε παίδες επειδή δε βρίσκω το βίντεο του Σώτου, ποιά είναι η διαδικασία με Revolut κτλ; Την έχουν μπλοκάρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Mixalhsp80 είπε Ρε παίδες επειδή δε βρίσκω το βίντεο του Σώτου, ποιά είναι η διαδικασία με Revolut κτλ; https://www.facebook.com/100044628120331/videos/2323361557849943?__so__=permalink 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Στις 25/3/2023 στις 10:02 ΜΜ, heroic είπε Έχει βάλει κανείς τελευταία συνδρομή +ή funds έχω fups με αφηνει μόνο για αγορά παιχνιδιών όχι για συνδρομή όχι για funds... Καμία ιδέα? VPN nord proxy στην κονσολα Στις 25/3/2023 στις 9:11 ΠΜ, dream21 είπε Μπορει να παρεις fups card και με 3$ εαν ασχολησε με crypto μεσω platimarket... δεν χρειαζεται 10ευρω. To καλο που εχει η fups ειναι το 3DS μεσω τηλεφωνου και η ευκολη/αμεση φορτιση της καρτας μεσω revolut. μου φανηκε πολυ μανουρα και για 6-7 ευρω κλαιν.. εδω γλιτωσαμε 4 χρονια αντι για 500 δωσαμε 120 .. τα 7 ευρω θα μας πειραξουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Κάτι πιο εύκολο δεν υπάρχει; Τώρα να πρέπει να φτιάχνεις νέο λογσρισμο στο playstation και να φτιάξεις και crypto νέο λογαριασμο δεν λέει. Κάτι που να μπορείς να το κάνεις απλά με vpn στο λογαριασμό που ήδη έχεις στη κονσόλα παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 3 minutes ago, Paragontas-x said: Κάτι πιο εύκολο δεν υπάρχει; Τώρα να πρέπει να φτιάχνεις νέο λογσρισμο στο playstation και να φτιάξεις και crypto νέο λογαριασμο δεν λέει. Κάτι που να μπορείς να το κάνεις απλά με vpn στο λογαριασμό που ήδη έχεις στη κονσόλα παίζει; τσου αν ειχε θα παιδευόντουσαν? αν σου πω τώρα να γτ λέγανε για fups στο αλλο τοπικ θα πεις δεν αξίζει ε αν τα βαλεις ολα μεσα αξίζει η μια σου ώρα, γνωμη μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Όχι και πάλι δεν αξίζει γιατί για τα τόσα λίγα λεφτά που γλιτώνεις στο άλλο για fups που έλεγες εννοείτε ότι δεν αξίζει. Edit: Μιλάω για το xbox που μου είπε ο sndev στο άλλο τοπικ. Για εδώ δεν ξέρω. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2023 από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις