nikosgnr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 56 λεπτά πριν, agipaok είπε Cryptopay δεν μπορείς πλέον να αγοράσεις crypto με κάρτα ; Μου βγάζει error Τι Error? Αγόρασε USDT και μετά κάνε μετατροπή σε ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agipaok Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, nikosgnr είπε Τι Error? Αγόρασε USDT και μετά κάνε μετατροπή σε ευρώ. Αυτό έκανα συνέχεια αλλά τώρα δεν με αφήνει να αγοράσω USDT με κάρτα ! Με καμμία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, Mixalhsp80 είπε Έχει αγοράσει κανείς proxy; Μήπως έτσι δούμε φως... ναι , και εκει βγαζει αλλο θεμα για να δουλεψει θελει username kai pass που δν σε δινει προσβαση.. 1 σελιδα πριν εχω απαντησει με πιο τροπο το βρηκα εγω θα σε παρει 30 λεπτα μαξ δοκιμες ..οποιαδηποτε αλλος τροπος δν δουλευει γτ εφαγα ενα σκ και κατεληξα σε αυτο.. και ξανα εβαλα παλι π.χ. κ με πηρε 15 λεπτα η διαδικασια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalhsp80 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε ναι , και εκει βγαζει αλλο θεμα για να δουλεψει θελει username kai pass που δν σε δινει προσβαση.. 1 σελιδα πριν εχω απαντησει με πιο τροπο το βρηκα εγω θα σε παρει 30 λεπτα μαξ δοκιμες ..οποιαδηποτε αλλος τροπος δν δουλευει γτ εφαγα ενα σκ και κατεληξα σε αυτο.. και ξανα εβαλα παλι π.χ. κ με πηρε 15 λεπτα η διαδικασια Η πλάκα είναι πως ενω στο pc δείχνει πως λειτουργεί το proxy και λεω πάμε να δούμε, στη κονσόλα είτε θα βγάζει failed γενικά, είτε στο PlayStation Network sign in. Δε ξέρω τι άλλο να κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Mixalhsp80 είπε Η πλάκα είναι πως ενω στο pc δείχνει πως λειτουργεί το proxy και λεω πάμε να δούμε, στη κονσόλα είτε θα βγάζει failed γενικά, είτε στο PlayStation Network sign in. Δε ξέρω τι άλλο να κάνω. διαβασε ακριβως αυτο που γραφω ... μπορει να δουλευει στα αλλα site αλαλ εαν δεν δουλευει στο site του ps τοτε δεν θα μπει.. μπαναρουν καποια προξι η σελιδα του πλει.. μπορει να μπαινεις κανονικα google αλλα οχι στο playstation.tr.. εαν μπει εκει τοτε δουλευει και στην κονσολα... γιατι κ εμενα ετσι εκανε κ ελεγα γτ δν μπαινει και μετα καταλαβα οτι δεν ειναι μονο να δουλευουν αλλα να τηρει και την συνθηκη οτι ανοιγει το site του πλει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalhsp80 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Πωωω έχει δίκιο. Με γλίτωσες απο πολύ κόπο.. Για να το σιγουρέψουμε, proxy σε win 10 βάζεις απο ρυθμίσεις - Network & Internet - proxy - manual. Σωστά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Για όποιον ενδιαφέρεται, μόλις έβαλα άλλα 2 χρόνια με το παρακάτω. 185.200.36.174:8080 Έβγαζε Failed αλλά τελικά προχώρησε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalhsp80 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Πέρασε και μενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 13 ώρες πριν, Mixalhsp80 είπε Πωωω έχει δίκιο. Με γλίτωσες απο πολύ κόπο.. Για να το σιγουρέψουμε, proxy σε win 10 βάζεις απο ρυθμίσεις - Network & Internet - proxy - manual. Σωστά; σε βοηθησα δηλαδη ? καταλαβες τι εννοω αλανι μου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalhsp80 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Ναι όλα καλά. Απλά ακόμα και στοχευμένα στο tr που τσέκαρα, στο pc συνδεόταν και όλα καλά, στη κονσόλα έβγαζε πάλι failed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HondosCenter Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 88.255.243.14 8080 Λειτουργεί κανονικά αυτή τη στιγμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoscls18 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Στις 17/3/2023 στις 2:30 ΜΜ, agipaok είπε Αυτό έκανα συνέχεια αλλά τώρα δεν με αφήνει να αγοράσω USDT με κάρτα ! Με καμμία Εμενα μ εχει ερθει αυτο το mail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 10 ώρες πριν, xristoscls18 είπε Εμενα μ εχει ερθει αυτο το mail τελειως ασχετο καμια σχεση με το τοπικ.. στην ουσια σε λεει οτι 17-20 θα κανουν συντήρηση που ειναι και σκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoscls18 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, pasxaliskar είπε τελειως ασχετο καμια σχεση με το τοπικ.. στην ουσια σε λεει οτι 17-20 θα κανουν συντήρηση που ειναι και σκ Δεν ειναι ασχετο κ δεν ειχα σκοπο να γραψω κατι ασχετο!! Απλα ηθελα να πω στον φιλο πιο πανω οτι γ αυτο δν μπορουσε να φορτισει μαλλον την cryptopay! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, xristoscls18 είπε Δεν ειναι ασχετο κ δεν ειχα σκοπο να γραψω κατι ασχετο!! Απλα ηθελα να πω στον φιλο πιο πανω οτι γ αυτο δν μπορουσε να φορτισει μαλλον την cryptopay! οκ τοτε δικο μου λαθος δεν καταλαβα που αναφερωσουν και απλα ειδα να γραφεις αυτο για οσους δυσκολευοντε παντως και μετα το update που εγινε στην oldubill ο σωτηρης εχει ανεβασει ενα βιντεο με εναν νεο τροπο, πολυ πιο ευκολο και μεσο revolut χωρις μεγαλη προμηθεια οπως την oldubill.. την δοκιμασα χτες την εκανα με πηρε ολη η διαδικασια μαζι με το add funds στο ps καμια 1.30 ωρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις