Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

35 λεπτά πριν, nikosgnr είπε

Για δουλεύουν ρε "μεγάλε". Στο spys δεν πετυχαίνεις ούτε με αίτηση.

εγω βρηκα στο google με free proxy turkey

καποια proxy δουλευον κανονικα απλα τα εχει banarei το site του PS

ο τροπος που εκανα εγω για να βρω γρηγορα επερνα ενα ενα proxy το εβαζα στο pc.. πατουσα what is my ip εαν εβλεπα τουρκια γτ καποια ενω λενε τουρκια πανε αλλου.. μετα πατουσα playstation.tr στο crhome εαν εμπαινε τοτε οτ εβαζα στην consola .. εαν δουλευει κανονικα στα αλλα σαιτ αλλα οχι στο ps , μου ελεγε access deny και ban τοτε δεν δουλευει ..αυτα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

21 λεπτά πριν, enlightened είπε

Μου ήρθε μόλις αυτό το mail: 

Μήπως το έπιασε ότι έχω κάνει τσατσιά με τις συνδρομές και μου κόβει features; Ήρθε και σε άλλους;

F354F2DD-7710-4398-9BF5-3A0BD044CB18.png.5a3d6b8783aa64cd4ab98a7727674f2c.png

7 ώρες πριν, enlightened είπε

Μου ήρθε μόλις αυτό το mail: 

Μήπως το έπιασε ότι έχω κάνει τσατσιά με τις συνδρομές και μου κόβει features; Ήρθε και σε άλλους;

F354F2DD-7710-4398-9BF5-3A0BD044CB18.png.5a3d6b8783aa64cd4ab98a7727674f2c.png

ενα διαβασμα το μειλ δεν κανε κακο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, δεν ξέρω αν είμαι σωστά εδώ για το gamesharing από ps5 σε ps5.Εχει ο αδερφός μου ps plus συνδρομή, έβαλα το account του σε μένα και ενεργοποίησα και από το account του to offline gaming ,κατέβασα παιχνίδια και όλα οκ .Σήμερα μπήκε από το Ps5 του και έπαιζα και εγώ από το δικό μου το fifa ,κάποια στιγμή δεν μπορούσα άλλο να παίξω ονλαιν.Επειδή δεν μπορώ να βρω λύση, πως γίνεται να παίξουμε ταυτόχρονα ονλαιν games ? Ευχαριστώ 

Υ.γ πρέπει να βάλει και αυτός το δικό μου account στο ps5 του?

Επεξ/σία από ntabas

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παίδες έχω και γω θέμα με τα proxies. Όσα βρίσκω βγάζουν σε όλα connected εκτός απο το PlayStation Network sign in που συνέχεια δίνει failed. Τι φάση;

Επεξ/σία από Mixalhsp80

Παντως εχω βρει την υγεια μου! Resident Evil 4 Remake 70€ Ελλαδα 35€ Τουρκια.- Street Fighter 6 Deluxe 90€ Ελλαδα 49€ Τουρκια!!!! Κ εβαλα κ 2 χρονακια plus deluxe κ αντε γεια 😅😜

Screenshot_2023-03-16-02-47-39-40_fff335ca613a5f557fcea787596aedca.jpg

• Like 4

7 ώρες πριν, xristoscls18 είπε

Παντως εχω βρει την υγεια μου! Resident Evil 4 Remake 70€ Ελλαδα 35€ Τουρκια.- Street Fighter 6 Deluxe 90€ Ελλαδα 49€ Τουρκια!!!! Κ εβαλα κ 2 χρονακια plus deluxe κ αντε γεια 😅😜

Screenshot_2023-03-16-02-47-39-40_fff335ca613a5f557fcea787596aedca.jpg

βαλε οσα χρονια αντεχη η τσεπη 

• Like 1

Καλησπέρα,καταφερα μεσω buyshellvoucher.com να ενεργοποιησω την deluxe συνδρομή για ένα χρόνο. Αφού τα κατάφερα εγώ μπορούν όλοι 😂. Τώρα θέλω μία βοήθεια (μπορεί να φανεί περίεργο..) αλλά ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αγοράζω παιχνίδια; 

2 ώρες πριν, Mixalhsp80 είπε

Έχει αγοράσει κανείς proxy; Μήπως έτσι δούμε φως..

Αν θελεις να βαλεις ps plus δοκιμασε με windscribe μεσω κινητου. Εγω ετσι εβαλα κ επιασε με την πρωτη!

30 λεπτά πριν, xristoscls18 είπε

Αν θελεις να βαλεις ps plus δοκιμασε με windscribe μεσω κινητου. Εγω ετσι εβαλα κ επιασε με την πρωτη!

Ναι για plus. Δύο μέρες παλεύω... Παλιότερα έμπαιναν αμέσως. VPN στο τηλ και σύνδεσες κονσόλα με hotspot;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...