pasxaliskar Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 35 λεπτά πριν, nikosgnr είπε Για δουλεύουν ρε "μεγάλε". Στο spys δεν πετυχαίνεις ούτε με αίτηση. εγω βρηκα στο google με free proxy turkey καποια proxy δουλευον κανονικα απλα τα εχει banarei το site του PS ο τροπος που εκανα εγω για να βρω γρηγορα επερνα ενα ενα proxy το εβαζα στο pc.. πατουσα what is my ip εαν εβλεπα τουρκια γτ καποια ενω λενε τουρκια πανε αλλου.. μετα πατουσα playstation.tr στο crhome εαν εμπαινε τοτε οτ εβαζα στην consola .. εαν δουλευει κανονικα στα αλλα σαιτ αλλα οχι στο ps , μου ελεγε access deny και ban τοτε δεν δουλευει ..αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Μου ήρθε μόλις αυτό το mail: Μήπως το έπιασε ότι έχω κάνει τσατσιά με τις συνδρομές και μου κόβει features; Ήρθε και σε άλλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 21 λεπτά πριν, enlightened είπε Μου ήρθε μόλις αυτό το mail: Μήπως το έπιασε ότι έχω κάνει τσατσιά με τις συνδρομές και μου κόβει features; Ήρθε και σε άλλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, enlightened είπε Μου ήρθε μόλις αυτό το mail: Μήπως το έπιασε ότι έχω κάνει τσατσιά με τις συνδρομές και μου κόβει features; Ήρθε και σε άλλους; ενα διαβασμα το μειλ δεν κανε κακο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 ξερει κανεις γτ στην τουρκια δεν εχει streaming τα παιχνιδια ? δλδ γιατι ειναι το deluxe και οχι το prenium? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntabas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, δεν ξέρω αν είμαι σωστά εδώ για το gamesharing από ps5 σε ps5.Εχει ο αδερφός μου ps plus συνδρομή, έβαλα το account του σε μένα και ενεργοποίησα και από το account του to offline gaming ,κατέβασα παιχνίδια και όλα οκ .Σήμερα μπήκε από το Ps5 του και έπαιζα και εγώ από το δικό μου το fifa ,κάποια στιγμή δεν μπορούσα άλλο να παίξω ονλαιν.Επειδή δεν μπορώ να βρω λύση, πως γίνεται να παίξουμε ταυτόχρονα ονλαιν games ? Ευχαριστώ Υ.γ πρέπει να βάλει και αυτός το δικό μου account στο ps5 του? Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2023 από ntabas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalhsp80 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Ρε παίδες έχω και γω θέμα με τα proxies. Όσα βρίσκω βγάζουν σε όλα connected εκτός απο το PlayStation Network sign in που συνέχεια δίνει failed. Τι φάση; Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2023 από Mixalhsp80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimosMcLaren Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Διάβασα ότι γίνεται μόνο μέσω proxy στις προηγούμενες σελίδες. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2023 από DimosMcLaren Διόρθωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoscls18 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Παντως εχω βρει την υγεια μου! Resident Evil 4 Remake 70€ Ελλαδα 35€ Τουρκια.- Street Fighter 6 Deluxe 90€ Ελλαδα 49€ Τουρκια!!!! Κ εβαλα κ 2 χρονακια plus deluxe κ αντε γεια 😅😜 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, xristoscls18 είπε Παντως εχω βρει την υγεια μου! Resident Evil 4 Remake 70€ Ελλαδα 35€ Τουρκια.- Street Fighter 6 Deluxe 90€ Ελλαδα 49€ Τουρκια!!!! Κ εβαλα κ 2 χρονακια plus deluxe κ αντε γεια 😅😜 βαλε οσα χρονια αντεχη η τσεπη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalhsp80 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Έχει αγοράσει κανείς proxy; Μήπως έτσι δούμε φως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MAIK82 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα,καταφερα μεσω buyshellvoucher.com να ενεργοποιησω την deluxe συνδρομή για ένα χρόνο. Αφού τα κατάφερα εγώ μπορούν όλοι 😂. Τώρα θέλω μία βοήθεια (μπορεί να φανεί περίεργο..) αλλά ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αγοράζω παιχνίδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agipaok Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Cryptopay δεν μπορείς πλέον να αγοράσεις crypto με κάρτα ; Μου βγάζει error Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoscls18 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Mixalhsp80 είπε Έχει αγοράσει κανείς proxy; Μήπως έτσι δούμε φως.. Αν θελεις να βαλεις ps plus δοκιμασε με windscribe μεσω κινητου. Εγω ετσι εβαλα κ επιασε με την πρωτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalhsp80 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 30 λεπτά πριν, xristoscls18 είπε Αν θελεις να βαλεις ps plus δοκιμασε με windscribe μεσω κινητου. Εγω ετσι εβαλα κ επιασε με την πρωτη! Ναι για plus. Δύο μέρες παλεύω... Παλιότερα έμπαιναν αμέσως. VPN στο τηλ και σύνδεσες κονσόλα με hotspot; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις