Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Sotosgl είπε

Για δοκιμαστε μια και αυτο
Windscribe συγκεκριμενα,με το Nord και αλλα 2 paid παπαρια

https://fb.watch/j5eM64Cvih/

Έχει εδώ και 1 εβδομάδα, το windscribe με πετάει στον Καναδά αντί για Τουρκία, είτε από κινητό είτε από pc. Μετά από πολλά connect disconnect ξανά το ίδιο... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, morfeas2004gr είπε

Έχει εδώ και 1 εβδομάδα, το windscribe με πετάει στον Καναδά αντί για Τουρκία, είτε από κινητό είτε από pc. Μετά από πολλά connect disconnect ξανά το ίδιο... 

το windscribe εχει 3 σερβερ για τουρκια.. οντως ο ενας βγαζει αλλου .. εγω δουλευω ενα που λεει istabul-galata 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, pasxaliskar είπε

το windscribe εχει 3 σερβερ για τουρκια.. οντως ο ενας βγαζει αλλου .. εγω δουλευω ενα που λεει istabul-galata 

Στην δωρεάν έκδοση του windscribe σε αφήνει μια επιλογή. Γι αυτό το ανάφερα και ολας, γτ ο Σωτήρης προτείνει να γίνει η διαδικασία με free έκδοση του windscribe. 

Μπορεί να κάνω κάτι λάθος εγώ, τι να πω. Θα δοκιμάσω και τις επόμενες μέρες να δω αν τελικά μας πετάξει στην Τουρκία η αλλάξει και μας πάει καμία Αυστραλία! 🙂

Δημοσ.
1 hour ago, morfeas2004gr said:

Στην δωρεάν έκδοση του windscribe σε αφήνει μια επιλογή. Γι αυτό το ανάφερα και ολας, γτ ο Σωτήρης προτείνει να γίνει η διαδικασία με free έκδοση του windscribe. 

Μπορεί να κάνω κάτι λάθος εγώ, τι να πω. Θα δοκιμάσω και τις επόμενες μέρες να δω αν τελικά μας πετάξει στην Τουρκία η αλλάξει και μας πάει καμία Αυστραλία! 🙂

Κάτι παρόμοιο έκανε και εμένα 1-2 φορές νομίζω αλλά τελικά δούλεψε.

Τελικά μάλλον λόγω του windscribe έφτιαξα εύκολα account ενώ άλλοι αντιμετώπιζαν πρόβλημα.

Δημοσ.

Έχει βάλει κανείς funds από http://buysellvouchers.com αγοράζοντας κάτι virtual cards που προσφέρουν κάποιοι sellers; Από ότι βλέπω για top-up λογαριασμού οι περισσότεροι προσφέρουν μέχρι 400TL σε τιμή που δεν συμφέρει και πολύ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,  προσπάθησα να αγοράσω συνδρομή μέσω buysellvouchers.com , αλλά κατά την πληρωμή,  πρώτα έστειλα το ποσό μέσω litecoin στην διεύθυνση και μετά πάτησα Done. Έχει κάνει κανείς το ίδιο λάθος και υπάρχει κάποια λύση σε αυτή την περίπτωση;

Επεξ/σία από Patsi7
Δημοσ.
9 minutes ago, Patsi7 said:

Καλησπέρα,  προσπάθησα να αγοράσω συνδρομή μέσω buysellvouchers.com , αλλά κατά την πληρωμή,  πρώτα έστειλα το ποσό μέσω litecoin στην διεύθυνση και μετά πάτησα Done. Έχει κάνει κανείς το ίδιο λάθος και υπάρχει κάποια λύση σε αυτή την περίπτωση;

Νομίζω αυτό προβλέπεται να κάνεις έτσι κι αλλιώς. Τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα 2 φορές που αγόρασα αφού είχα συμπληρώσει τα στοιχεία του λογαριασμού.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα ,

Διαβάζω το θέμα και εχω καταλήξει να χρησιμοποιήσω bitpay & Buysellvouchers.

Ερώτηση :  Εχω βρει τον Πωλητή να αγοράσω συνδρομή. Κατανοητό αυτό. Θέλω να αγοράσω και μια virtual τουρκικη κάρτα. Η ερώτηση αφορά αν μπορώ με την τούρκικη κάρτα ( στον τούρκικο λογαριασμο που έφτιαξα απο PS5 χωρίς vpn ) να αγοράσω παιχνίδι και συνδρομή. Χρειάζεται να μπαίνω vpn/?

Δλδ, συνδρομή αγοράζω αποκλειστικά απο το vouch όπως το πουλάνε ή μπορώ και μόνος με τη Virtual κάνωντας vpn κτλ?

Διάβασα τα μνμ πριν, αλλά έχω χαωθει λίγο

Επεξ/σία από tokopi
Δημοσ.

Καλησπέρα, επειδή η crypto pay λέει δεν εκδίδει πλέον κάρτες στη χώρα μας μηπως έχετε να προτείνετε κάποια άλλη κάρτα ωστε να την δέχεται για πληρωμή; Γιατί και η Revolut απο οσο γνωρίζω δεν περνάει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikosgnr είπε

Γιατί δε κάνεις το κόπο να διαβάσεις πιο πίσω?

Έκανα αλλά πιο πολύ μπερδεύτηκα παρά έβγαλα άκρη. 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, MAIK82 είπε

Καλησπέρα, επειδή η crypto pay λέει δεν εκδίδει πλέον κάρτες στη χώρα μας μηπως έχετε να προτείνετε κάποια άλλη κάρτα ωστε να την δέχεται για πληρωμή; Γιατί και η Revolut απο οσο γνωρίζω δεν περνάει

ασχολησου με oldubill, εγω ετσι το εκανα.. υπάρχει οδηγος ακριβως σε βιντεο απο τον σωτηρη

15 ώρες πριν, nikosgnr είπε

Έχει βρεί κανείς κάποιο Site εκτός του spys.one/ για αξιόπιστα Proxies?

αξιοπιστα σε ποιο θεμα ρε μεγαλε ? για 2 λεπτα το θελεις μονο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/3/2023 στις 9:45 ΠΜ, pasxaliskar είπε

αξιοπιστα σε ποιο θεμα ρε μεγαλε ? για 2 λεπτα το θελεις μονο 

Στο να δουλεύουν ρε "μεγάλε". Στο spys δεν πετυχαίνεις ούτε με αίτηση.

Επεξ/σία από nikosgnr
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...