aekoupoli Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Μόλις τα κατάφερα μέσα από ps5 χωρίς vpn μόνο με προξυ Έβαλα αυτό το προξυ 176.33.14.34:3127 Πήγα έκανα add funds στις Ρυθμίσεις λογαριασμού, τα πήρε κανονικά και μετά αγορά συνδρομής. Επισης να πω όταν έβαλα το προξυ και έκανε δοκιμή σύνδεσης μου έβγαλε ότι απέτυχε,αλλα δούλευε κανόνικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) ξεκινησα να διαβαζω απο το 1η σελιδα εχω φτασει καπου στην 15, θα τα παρω με την σειρα αλλα για ναρωτησω η virtual apo cryptopay δουλευει η το σταματησαν ? και εαν δουλευει ακομα εχει σημασια τι χωρα θα βαλεις οταν κανεις εγγραφη π.χ. ελλαδα η τουρκια η δεν παιζει ρολο για το register στην cryptopay? UPDATE ειδα οτι θελει στο cryptopay ιδια τουρκικη address με το psn account.. το θεμα ειναι δουλευει η την εχουν πατσαρει αυτην τν μεθοδο ? UPDATE2 παρακατω βλεπω οτι τελικα δν χρειαζεται να ειναι ιδιες psn και cryptopay.. ισχυει ? Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από pasxaliskar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 On 28/02/2023 at 15:57, enlightened said: Εδώ φταίει και το forum όμως που δεν υπάρχουν wikiposts που ανανεώνονται με τους τρέχοντες known good τρόπους @matrixxx@poulinos υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιάξουμε wiki post πιναρισμένο που να μπορεί να το επεξεργαστεί ο καθένας για να βοηθηθούμε όλοι; οσο ξερω τουλαχιστον οχι δεν υπαρχει κατι ετοιμο. εκτος αν υπαρχει τροπος να προστεθει που αυτο το ξερει ο Hal9000. βεβαια το να το επεξεργαστει ο καθενας ειναι προβλημα αφου ανα πασα στιγμη μπορει καποιος να μπει μεσα και να του αλλαξει τα φωτα. αυτο που μπορει να γινει και γινεται εστω και με μικρους ρυθμους ειναι α.να μπορει καποιος να μαρκαρει την απαντηση ως solved ή καποιο ποστ να γινει Pin ωστε να φαινεται στην αρχη του topic ως recommended. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pasxaliskar είπε ξεκινησα να διαβαζω απο το 1η σελιδα εχω φτασει καπου στην 15, θα τα παρω με την σειρα αλλα για ναρωτησω η virtual apo cryptopay δουλευει η το σταματησαν ? και εαν δουλευει ακομα εχει σημασια τι χωρα θα βαλεις οταν κανεις εγγραφη π.χ. ελλαδα η τουρκια η δεν παιζει ρολο για το register στην cryptopay? UPDATE ειδα οτι θελει στο cryptopay ιδια τουρκικη address με το psn account.. το θεμα ειναι δουλευει η την εχουν πατσαρει αυτην τν μεθοδο ? UPDATE2 παρακατω βλεπω οτι τελικα δν χρειαζεται να ειναι ιδιες psn και cryptopay.. ισχυει ? Το θέμα είναι ότι η Cryptopay δεν εκδίδει νέες κάρτες στην Ελλάδα. Προς το παρών τουλάχιστον. Αν έχεις ήδη κάρτα τότε γίνεται εύκολα. Δεν θέλει ίδια διεύθυνση. Εγώ στην Cryptopay έχω την κανονική μου διεύθυνση και στο psn έχω Τουρκίας. Επίσης να ξέρεις για να βγάλεις Cryptopay θέλει διαδικασία, χαρτιά που να δειχνουν που μένεις,selfie με το δίπλωμα, photo την ταυτότητά κτλ. Πάντως με Cryptopay δουλεύει ακόμα μια χαρά.απλα για να αγοράσεις συνδρομή θέλει proxy ip. Για παιχνιδια τα αγοραζεις κατευθείαν με την κάρτα της CRYPTOPAY.Αν τελικά δν έχεις κάρτα και δν μπορείς να βγάλεις καινούρια, διάβασε τις τελευταίες 7 σελίδες που έχουν ποσταρει τα παιδιά διάφορους νέους τροπους Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από aekoupoli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 θα δοκιμασω του @Sotosgl τον οδηγο με το oldbill, νομιζω ειναι το πιο καλο .. θα δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, poulinos είπε οσο ξερω τουλαχιστον οχι δεν υπαρχει κατι ετοιμο. εκτος αν υπαρχει τροπος να προστεθει που αυτο το ξερει ο Hal9000. βεβαια το να το επεξεργαστει ο καθενας ειναι προβλημα αφου ανα πασα στιγμη μπορει καποιος να μπει μεσα και να του αλλαξει τα φωτα. αυτο που μπορει να γινει και γινεται εστω και με μικρους ρυθμους ειναι α.να μπορει καποιος να μαρκαρει την απαντηση ως solved ή καποιο ποστ να γινει Pin ωστε να φαινεται στην αρχη του topic ως recommended. Σε όλα τα μεγάλα φόρουμ υπάρχουν wikiposts και φυσικά κρατάει ιστορικό εάν θες να ανατρέξεις σε παλιότερα edits και προφανώς οι mods έχουν το δικαίωμα να επαναφέρουν παλαιότερα wikiposts και να μπανάρουν κάποιον που μπορεί να έκανε κακή χρήση αν και πιστεύω είναι απίθανο να γίνει κάτι τέτοιο. Φυσικά υπάρχουν κάποια ελάχιστα κριτήρια για να μπορείς να κάνεις contribute σε wikiposts όπως να είσαι πχ περισσότερο από ένα χρόνο μέλος και να έχεις αρκετά posts, οπότε οι πιθανότητες για βανδαλισμό είναι ελάχιστες. Ένα δείγμα wikipost είναι αυτό πχ https://forums.macrumors.com/threads/a-list-of-successful-imac-27-2012-2019-ssd-upgrades.2162435/ που αφορά αναβάθμιση SSD σε iMac και ο καθένας μπορεί να γράψει την εμπειρία του, τι δουλεύει, τι όχι, τι εργαλεία χρησιμοποίησε κλπ. Είναι πάρα πολύ μεγάλη ευκολία για να σταματήσουν απορίες που έχουν απαντηθεί χίλιες φορές αλλά και τα ειρωνικά "διάβασε τις προηγούμενες σελίδες". @Hal9000 περιμένουμε την άποψή σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 1 minute ago, enlightened said: Σε όλα τα μεγάλα φόρουμ υπάρχουν wikiposts και φυσικά κρατάει ιστορικό εάν θες να ανατρέξεις σε παλιότερα edits και προφανώς οι mods έχουν το δικαίωμα να επαναφέρουν παλαιότερα wikiposts και να μπανάρουν κάποιον που μπορεί να έκανε κακή χρήση αν και πιστεύω είναι απίθανο να γίνει κάτι τέτοιο. Φυσικά υπάρχουν κάποια ελάχιστα κριτήρια για να μπορείς να κάνεις contribute σε wikiposts όπως να είσαι πχ περισσότερο από ένα χρόνο μέλος και να έχεις αρκετά posts, οπότε οι πιθανότητες για βανδαλισμό είναι ελάχιστες. Ένα δείγμα wikipost είναι αυτό πχ https://forums.macrumors.com/threads/a-list-of-successful-imac-27-2012-2019-ssd-upgrades.2162435/ που αφορά αναβάθμιση SSD σε iMac και ο καθένας μπορεί να γράψει την εμπειρία του, τι δουλεύει, τι όχι, τι εργαλεία χρησιμοποίησε κλπ. Είναι πάρα πολύ μεγάλη ευκολία για να σταματήσουν απορίες που έχουν απαντηθεί χίλιες φορές αλλά και τα ειρωνικά "διάβασε τις προηγούμενες σελίδες". @Hal9000 περιμένουμε την άποψή σου! ξεθαψες κατι απο το μυαλο μου τωρα που το ειπες https://www.insomnia.gr/wiki/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, poulinos είπε ξεθαψες κατι απο το μυαλο μου τωρα που το ειπες https://www.insomnia.gr/wiki/ Eίμαι 8 χρόνια μέλος και πρώτη φορά το βλέπω αυτό! Και απ'ότι βλέπω δε χρησιμοποιείται... Είναι εντελώς άλλη λογική, έχει δικιά του πύλη και δε μπορείς να σχολιάσεις για να συνεχίσει η συζήτηση με τις όποιες απορίες. Με τα wikiposts παραμένει το νήμα ως έχει, δε χρειάζεται να αλλάξει κάτι και εφόσον ένα νήμα δεν το χρειάζεται, απλά δεν το χρησιμοποιεί. Πολύ πιο εύκολο και user friendly... Όλη η πληροφορία μαζεμένη με το τι δουλεύει τώρα χωρίς να χρειάζεται να διαβάσεις 42 σελίδες για να βρεις άκρη (και αν...) Eλπίζουμε να δούμε την αλλαγή! Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από enlightened Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 10 minutes ago, enlightened said: Eίμαι 8 χρόνια μέλος και πρώτη φορά το βλέπω αυτό! Και απ'ότι βλέπω δε χρησιμοποιείται... Είναι εντελώς άλλη λογική, έχει δικιά του πύλη και δε μπορείς να σχολιάσεις για να συνεχίσει η συζήτηση με τις όποιες απορίες. Με τα wikiposts παραμένει το νήμα ως έχει, δε χρειάζεται να αλλάξει κάτι και εφόσον ένα νήμα δεν το χρειάζεται, απλά δεν το χρησιμοποιεί. Πολύ πιο εύκολο και user friendly... Όλη η πληροφορία μαζεμένη με το τι δουλεύει τώρα χωρίς να χρειάζεται να διαβάσεις 42 σελίδες για να βρεις άκρη (και αν...) Eλπίζουμε να δούμε την αλλαγή! και εγω το ειχα ξεχασει οτι υπαρχει.και τωρα που μου απαντησες εφαγα Flashia και θυμαμαι οτι ειχε φτιαχτει καποτε.ναι δεν ειναι σαν αυτο που θες.ηταν απλα σαν ενα Pinned θεμα απλα σε ξεχωριστη κατηγορια που ο καθενας μπορουσε να σηκωσει ενα αρθρο.δεν ειναι σε στυλ wikipedia να το κανει οποιος θελει αλλαγη κτλ. πλεον καποια καλα θεματα γινονται Pinned αντι να μπουν Wiki. επισης ναι σιγουρα θα πρεπει να υπαρχει δυνατοτητα rollback αν καποιος το χαλασει όπως και να μπορεις να ορισεις ποιος θα κανει edit ή αν θα γινονται approved οι αλλαγες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoda Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δοκίμασα τη μέθοδο του Σωτου και τουλάχιστον για εμένα που είμαι εξοικειωμένος με binance κτλ ήταν πολύ εύκολο και τον ευχαριστώ γι αυτόν τον οδηγό! Το μόνο "αρνητικό" ήταν το 5% της oldubil αλλά δε με ενδιέφερε και πολύ γιατί απλά ήθελα να αγοράσω το Hogwarts Legacy για την γυναίκα που με έπρηξε 🤕 Να ευχαριστήσω κ τα παιδιά από πριν που βοηθάνε όσο μπορούν και για άλλες μεθόδους στο psn! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 παιδια, λοιπόν Είχα τουρκικο ps account ολα καλα. Εκανα λογαριασμο στην Oldubill, την φορτωσα με λεφτα όπως είπε ο σωτηρης ολα καλα. τωρα εχω θεματακια, αρχκα να πω οτι παιχνιδια αγορασα κανονικα και με vpn και χωρις απο το τουρικο store απευθειας απο την καρτα... 1 φορα κατα τυχη καταφερα εβαλα funds και οσες φορες δοκιμασε ειτε απο το app, ειτε απο browser (me vpn και στα 2) δεν μπηκαν εκτος απο 1 φορα που το εκανα απο το chrome. συνδρομη δοκιμασα με η χωρις vpn απο το chrome και απο το app.. δοκιμασα απο την κονσολα με proxy με χωρις τιποτα.. ξερει κανεις να με βοηθησει? παιχνιδια αγοραζω κανονικα δν μπορω συνδρομη ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Μονο με proxy για να πάρεις συνδρομή. Χωρίς vpn κτλ. Απλά πρέπει να βρεις κάποιο proxy που δουλεύει εκείνη την στιγμή. Μπορεί να ψάχνεις και 2 μερες μέχρι να βρεις κάποιο που θα δουλέψει. Έχω ποσταρει εγώ ένα λίγο πιο επάνω. Για δοκίμασε το. Αλλά δν νομίζω να δουλεύει ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, aekoupoli είπε Μονο με proxy για να πάρεις συνδρομή. Χωρίς vpn κτλ. Απλά πρέπει να βρεις κάποιο proxy που δουλεύει εκείνη την στιγμή. Μπορεί να ψάχνεις και 2 μερες μέχρι να βρεις κάποιο που θα δουλέψει. Έχω ποσταρει εγώ ένα λίγο πιο επάνω. Για δοκίμασε το. Αλλά δν νομίζω να δουλεύει ακομα το πρωτο που δοκιμασα ηταν το δικο σου .. επισης και το σαιτ που ειπες.. οποτε λες αρα το μονο βημα μενει αυτο .. αφου αγοραζω παιχνιδια ολα καλα και μενει μονο αυτο ετσι ? UPDATE Μετά απο 4 ώρες προσπάθειες και άπειρα proxy, μεχρι και αγοράσμενα δοκιμασα που βρικα με 1-1.5 ευρω τελικα καταφερα.. πριν τα παρατήσω και αγοράσω την ελληνική και να πω δεν γ@@@ 3 καφεδες το μηνα.. εγινε.. ο τροπος ηταν να βαλω Proxy στο ps5 , να κάνω add funds (πριν πηγαινα να αγορασω αμεσως με την καρτα) και μπηκανε τα λεφτα.. έπειτα πηγα απο την κονσολα και αγορασα 1 μηνα δοκιμη.. και ξανα αγορασα για δοκιμη 3μηνες απο το κινητο με vpn οποτε και αυτο δουλευει αρκει να εχεισ funds.. PS να πω την αληθεια ξενερωσα λιγο γιατι αρκετα παιχνιδια απο τα classic δεν τα εχει στην τουρκια UPDATE 2. καρφωσα αλλα 3 χρονια συνδρομης, αυτη την φορα μου πηρε μονο 10-15 λεπτα μεχρι να βρω proxy.. πρωτα το βαζω στο πισι και εαν ανοιγει το site και δν το κανει deny access τοτε το βαζω στην κονσολα και ετσι δουλευει αμεσως ..τον επομενο μηνα που θα κανει ριφρεση η oldubill θα βαλω αλλα 4 χρονια και τελος .. μετα θα δουμε στο ps6 Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2023 από pasxaliskar 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boboleiro Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Επειδή δεν το έχω δει να αναφέρεται πουθενά σε κάποιο σχόλιο... Θυμάμαι στους όρους της sony είχα δει οτι τα funds που προστίθενται στο λογαριασμό, μετά από 2 ή 3 χρόνια λήγουν... Οπότε εσείς που στοκάρετε για να έχουν και τα εγγόνια σας, έχετε το νου σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, Boboleiro είπε Επειδή δεν το έχω δει να αναφέρεται πουθενά σε κάποιο σχόλιο... Θυμάμαι στους όρους της sony είχα δει οτι τα funds που προστίθενται στο λογαριασμό, μετά από 2 ή 3 χρόνια λήγουν... Οπότε εσείς που στοκάρετε για να έχουν και τα εγγόνια σας, έχετε το νου σας πρωτον δεν ληγουν και δευτερον τα 250 ευρω που σε αφηνει να εχεις το πορτοφολι δεν τα λες και πολλα για να μεινουν για καιρο μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις