Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 λεπτά πριν, MakisVts είπε

Όσες φορές και αν προσπάθησα δεν …something wrong .Κάνω κάτι λάθος ;

Αφου σε εφτιαξε φιλος με τουρκικη καρτα αν ειναι ακομα Τουρκια δωσε του κωδικους να σου το φτιαξει αυτος μια μπαμ μπαμ που ειναι το πιο ευκολο,αλλιως θες proxy τουρκικο στην κονσολα τα λενε τα παιδια και πιο πισω.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

31 λεπτά πριν, MakisVts είπε

Καλησπέρα ! Χρειάζομαι την βοήθεια σας καθώς κάτι δεν καταλαβαίνω ή δεν κάνω σωστά . Έφτιαξα τουρκικό account (όλα καλά) , πέρασα μέσα τουρκική κάρτα (όλα καλά ,από φίλο ) με Windscribe paid όλα αυτά… έστειλα λεφτά στην τουρκική κάρτα από revolut (στην Paycell) … Μέχρι εδώ όλα καλά , έκανα αγορά games από browser με vpn αλλά για συνδρομή ούτε λόγος οπως και στο wallet δεν μπορώ να βάλω .Όσες φορές και αν προσπάθησα δεν …something wrong .Κάνω κάτι λάθος ;

το psn εχει store για android; αν εχει δοκιμασε απο εκει να βαλεις την καρτα και να αγορασεις, δυστυχως δεν εχω ps5

• Like 1

19 λεπτά πριν, Sotosgl είπε

Αφου σε εφτιαξε φιλος με τουρκικη καρτα αν ειναι ακομα Τουρκια δωσε του κωδικους να σου το φτιαξει αυτος μια μπαμ μπαμ που ειναι το πιο ευκολο,αλλιως θες proxy τουρκικο στην κονσολα τα λενε τα παιδια και πιο πισω.

Δυστυχώς δεν είναι εκεί … Όποτε με vpn από browser δεν γίνεται από ότι κατάλαβα … άρα ψάχνω για proxy !

Νομιζω το διαβασα καπου εδω μεσα, αλλα διορθωστε με. Εκλεισε η sony τη δημιουργια λογαριασμων απο browser etc; Προσπαθω να κανω ενα με τοποθεσια τουρκια αλλα με δινει error. Plus αμα ανοιξεις vpn σε ακυρωνει τελειως και δε σ αφηνει να προχωρησεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 minutes ago, Sellout said:

Νομιζω το διαβασα καπου εδω μεσα, αλλα διορθωστε με. Εκλεισε η sony τη δημιουργια λογαριασμων απο browser etc; Προσπαθω να κανω ενα με τοποθεσια τουρκια αλλα με δινει error. Plus αμα ανοιξεις vpn σε ακυρωνει τελειως και δε σ αφηνει να προχωρησεις.

Έφτιαξα κανονικά account  πριν λίγες ώρες με windscribe vpn (free). 

Επεξ/σία από gRim

1 λεπτό πριν, Sellout είπε

Can't create an account. Contact Customer Support for assistance.

Αυτο το error τρωω.

Εγώ έφτιαξα κατευθείαν μέσα απτο PS5 χωρίς VPN χωρίς τπτ. Νομιζω αυτος ειναι ο πιο ευκολος και γρηγορος τροπος

• Like 1

3 λεπτά πριν, enlightened είπε

Εγώ έφτιαξα κατευθείαν μέσα απτο PS5 χωρίς VPN χωρίς τπτ. Νομιζω αυτος ειναι ο πιο ευκολος και γρηγορος τροπος

ναι αδερφε μου, αυτο νομιζω πως διαβασα, οτι μονο μεσα απο το Ps μπορεις να κανεις λογαριασμο πλεον.

17 ώρες πριν, Sotosgl είπε

Για τους πιο οπτικοακουστικους τύπους 
https://fb.watch/j0lWYgbMrF/
Αγορασα και μια καρτα με 2000TL δουλεψε σε πολλες υπηρεσιες και για αγορα παιχνιδιων αλλα θελει παλι proxy για αγορα κατευθειαν απο την κονσολα 
@gudulf12 τους εφτιαξες

Καλημέρα σε όλους!!! 1 ημέρα έλλειψα σε ταξίδι και βλέπω από χτες το βράδυ το τι έχει γίνει από σχόλια !!!!!!!!!! @Sotosglτιμη που με αναφέρεις!!! 1 ερώτηση η virtual card τι διάρκεια έχει; Εννοώ μέχρι να τελειώσει το balance της η έχει χρονική διάρκεια 1 ώρας και ότι προλάβεις!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, Sellout said:

ναι αδερφε μου, αυτο νομιζω πως διαβασα, οτι μονο μεσα απο το Ps μπορεις να κανεις λογαριασμο πλεον.

Από browser το έκανα safari (macOS) εάν έχει σημασία. Στην αρχή πήρα το ίδιο error οπότε έβαλα windscribe (Ataturk) άνοιξα private tab και αφού τσέκαρα ότι η ip μου ήταν τουρκία ξεκίνησα την διαδικασία από την αρχή. Από όταν έβαλα το VPN η διαδικασία μου φάνηκε διαφορετική. Και μόνο που έβαλα το e-mail μου λέει ο λογαριασμός δημιουργήθηκε. Μετά με βάζει στο store και ανοίγει νέο παράθυρο και μου λέει κάνει ­update τα στοιχεία σου και τότε ζήτησε το nickname αν θυμάμαι καλά. Μετά ξαναπετάει το store και άνοιξε νέο παράθυρο όπου ζητούσε τη διεύθυνση.

Επεξ/σία από gRim

7 λεπτά πριν, gudulf12 είπε

Καλημέρα σε όλους!!! 1 ημέρα έλλειψα σε ταξίδι και βλέπω από χτες το βράδυ το τι έχει γίνει από σχόλια !!!!!!!!!! @Sotosglτιμη που με αναφέρεις!!! 1 ερώτηση η virtual card τι διάρκεια έχει; Εννοώ μέχρι να τελειώσει το balance της η έχει χρονική διάρκεια 1 ώρας και ότι προλάβεις!

Μια μερα ειχε και στο εκανε 2 αλλα αραξε εκανα καινουργιο βιντεο που ανεβαινει λογικα σε λιγο με την Oldubil 

Τωρα ηδη απο τους δικους μου οταν τους ειπα sms verification,ταυτοποιηση στην Binance κλπ στα μισα που τους εξηγουσα με σταματαγαν και μου ελεγαν γαμα το θα το παρω ετοιμο και δεν τους αδικω.

Ελα ανεβηκε :)

Oldubil
https://fb.watch/j1kxP9FyZ6/

• Like 3
  • Thanks 3

3 ώρες πριν, Sotosgl είπε

Μια μερα ειχε και στο εκανε 2 αλλα αραξε εκανα καινουργιο βιντεο που ανεβαινει λογικα σε λιγο με την Oldubil 

Τωρα ηδη απο τους δικους μου οταν τους ειπα sms verification,ταυτοποιηση στην Binance κλπ στα μισα που τους εξηγουσα με σταματαγαν και μου ελεγαν γαμα το θα το παρω ετοιμο και δεν τους αδικω.

Ελα ανεβηκε :)

Oldubil
https://fb.watch/j1kxP9FyZ6/

Χαρα το κουραγιο σου για αυτο το βιντεο , αν και παραδοξως δεν εχω κανενα θεμα με την cryptopay , θα ηθελα να το δοκιμασω , το μονο που με κραταει ειναι οτι ισως ξαναχρειαστει τηλεφωνο και αν δεν το εχεις πανε χαμενα τα χρηματα που θα εχεις φορτωσει.

• Like 1

Καλησπερα,

Μετα απο απειρες προσπαθειες.. απο τις 5:30 προσπαθω! τα καταφερα να ανανεωσω την συνδρομη μου. Βρηκα ενα proxy που μετα απο παρα πολλες προσπαθειες καταφερα να φορτωσω funds, δεν με αφηνε ομως να αγορασω το subscription απο το την κονσολα και ας ειχα funds μεσα ( για απευθειας χωρις funds ουτε λογος ). Αυτο που εκανα ενω ειχα φορτωσει τα funds μπηκα σε ενα browser με vpn και εκανα απο εκει την αγορα και φορτωσα επιπλεον εναν χρονο. Ελπιζω να βοηθησα, τωρα αν καποιος σχετικα συντομα θελει τον proxy server ( ελπιζω να λειτουργει ακομα ) ας μου στειλει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...