Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, Sellout είπε

Κάνετε μια oldubil και τελειώνει η φάση. Ούτε cryptopay, ούτε τίποτα.

Εφτιαξα με sms verification κλπ τα ορια ειναι μικρα και μετα σου ζηταει ταυτοτητα 
Για μια φορα καλο ειναι αλλα το οριο σε σκιζει ειδικα για αγορα παιχνιδιων
image.png.f301be96331411f0b320764b5d2f30d7.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

57 λεπτά πριν, Sotosgl είπε

Εφτιαξα με sms verification κλπ τα ορια ειναι μικρα και μετα σου ζηταει ταυτοτητα 

Σωτο δε θέλω να διαφωνήσω μαζί σου γιατί έχεις βοηθήσει πολλούς ανάμεσα σε εμένα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω είσαι οφ. 2750 λίρες το μήνα δίνει και έχεις τη δυνατότητα να κάνεις και άλλες κάρτες, υποκειμενικά είναι καλύτερο από το να ζητάς από άλλους - τη λύση που προτείνεις - να σου δημιουργήσουν αυτή κάρτα να στη δώσουν να στη φορτίσουν μπλα μπλα. Απλά κάνεις dublicate triplicate το app της oldubil, δημιουργείς τρείς κάρτες και τελειώνεις, άμα έχεις τόσο μεγάλες ανάγκες. Που άμα βάλεις κάτω τα μηνιαία έξοδα αν πχ κάποιος έχει όλες τιε συνδρομητικές υπηρεσίες τα 2750 φτάνουν και περισσεύουν.

• Like 1

2 λεπτά πριν, Sellout είπε

Σωτο δε θέλω να διαφωνήσω μαζί σου γιατί έχεις βοηθήσει πολλούς ανάμεσα σε εμένα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω είσαι οφ. 2750 λίρες το μήνα δίνει και έχεις τη δυνατότητα να κάνεις και άλλες κάρτες, υποκειμενικά είναι καλύτερο από το να ζητάς από άλλους - τη λύση που προτείνεις - να σου δημιουργήσουν αυτή κάρτα να στη δώσουν να στη φορτίσουν μπλα μπλα. Απλά κάνεις dublicate triplicate το app της oldubil, δημιουργείς τρείς κάρτες και τελειώνεις, άμα έχεις τόσο μεγάλες ανάγκες. Που άμα βάλεις κάτω τα μηνιαία έξοδα αν πχ κάποιος έχει όλες τιε συνδρομητικές υπηρεσίες τα 2750 φτάνουν και περισσεύουν.

Off οχι με δολο αφου δεν εχω συνεργασια με κανεναν και βαζω λεφτα απο την τσεπη για να τα δειξω,το clone app δεν το ειχα σκεφτει και τα ορια που μου ειχε βγαλει ηταν λιγοτερα σιγουρα,τωρα το τσεκαρα και ειδα το 2750αρι.
Δεν βαριεσαι θα κανω εναν οδηγο ακομα :)

• Like 2

4 λεπτά πριν, Sotosgl είπε

Off οχι με δολο αφου δεν εχω συνεργασια με κανεναν και βαζω λεφτα απο την τσεπη για να τα δειξω,το clone app δεν το ειχα σκεφτει και τα ορια που μου ειχε βγαλει ηταν λιγοτερα σιγουρα,τωρα το τσεκαρα και ειδα το 2750αρι.
Δεν βαριεσαι θα κανω εναν οδηγο ακομα :)

1250 ήταν παλιά, πριν κάνα δυβδομαδο. Σε βγάζω οφ όχι από δόλο αλλά από λογική ρε πασά μου. Να ξες εκτιμάω όσο λίγοι εδώ μέσα αλλά και αλλού τη δουλειά σου και την προσφορά σου στην κοινότητα. Σε έχω υπερασπιστεί και θα συνεχίζω να το κάνω άπειρες φορές, απλά για το συγκεκριμένο υπάρχει η λύση, εφόσον όλες οι υπηρεσίες ζητάνε τουρκική κάρτα βγάζεις μια τέτοια και τέλος. Spotify με 1.49 το μήνα.

1 λεπτό πριν, Sellout είπε

1250 ήταν παλιά, πριν κάνα δυβδομαδο. 

Αυτο θυμομουν οταν την ειχα βγαλει και οχι οτι ειναι λιγα αλλα για ενα παιχνιδι και μια συνδρομη εβγαινες off.
Φορτωνω binance και ετοιμαζομαι ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή είχα να ασχοληθώ πολλααα χρόνια με crypto είπα να κάνω μια δοκιμή και να αγοράσω έναν λογαριασμό (μπορούσα να φτιάξω μόνος μου εννοείτε) με 1 ευρώ από τον top seller του buysellvouchers που αναφέρεται και στους οδηγούς καθαρά για δοκιμή. Έκανα λογαριασμό σε binance όπου ακόμα και τώρα δεν βγάζω άκρη να πω την αλήθεια (καλύτερα κάποιος που δεν γνωρίζει να χρησιμοποιήσει τις εφαρμογές που προτείνουν τα παιδιά) αν και έχω την εντύπωση ότι η προμήθεια της binance για αγοροπωλησία crypto είναι πολύ μικρότερη σε σχέση με moonpay για παράδειγμα. Τελικά έλαβα τα στοιχεία του λογαριασμού μετά από αρκετές ώρες αλλά όλα οκ. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι o seller έφτιαξε ένα νέο e-mail για τον λογαριασμό το οποίο μέσα σε λίγα λεπτά έχει spam emails. Η γνώμη μου είναι όσοι στείλουν τον λογαριασμό τους να αφαιρέσουν πέρα από τις κάρτες τους και ότι άλλα στοιχεία μπορούν όπως το τηλέφωνο τους και σωστά όπως αναφέρθηκε από τον Sotosgl να προσέξουν μην έχουν ένα κωδικό που χρησιμοποιούν και σε άλλα site. Ίσως είναι τυχαίο γιατί δεν έχει αναφερθεί από άλλους αλλά καλό είναι να φυλαγόμαστε. 

Αργότερα ίσως αγοράσω και συνδρομή αν και προς το παρόν έχω σε άλλο account. Όπως και έχει είτε με cryptopay είτε με oldubil θα πρέπει να μπλέξουμε με proxy, vpn κτλ σωστά; Επίσης, από ότι έχω καταλάβει το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που θέλουμε να βάλουμε gift card ή εάν μας έχουν βάλει ήδη funds στον λογαριασμό και θέλουμε να αγοράσουμε ένα παιχνίδι;

Επεξ/σία από gRim

4 ώρες πριν, Sotosgl είπε

Soto σε ποια σελιδα ειναι οι οδηγιες σου? Για να δοκιμάσω αυτή την εφαρμογή... επίσης αφού δημιουργεις(?) νεο ps plus , χανεις τα παιχνίδια που εχεις ετσι? Επισης δεν γινεται απλα να αλλαξεις χωρα μεσα απο το ps ? :P :P

3 ώρες πριν, Sellout είπε

Deposit πως κάνουμε στην συγγεκριμενη κάρτα μιας και revolut που προσπαθησα δεν αφήνει;

10 λεπτά πριν, dream21 είπε

Deposit πως κάνουμε στην συγγεκριμενη κάρτα μιας και revolut που προσπαθησα δεν αφήνει;

P2P Deposit απο Binance,ανταλλακτηρια κλπ 
Μιλαω τωρα με πωλητες στο Binance και μου λενε οτι υπαρχει πλεον 5% fee που δεν το γλυτωνουμε
Φορτιζω τωρα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Sotosgl είπε

Μιλαω τωρα με πωλητες στο Binance και μου λενε οτι υπαρχει πλεον 5% fee που δεν το γλυτωνουμε
Φορτιζω τωρα 

5% fee ; Δεν παίζονται τι να πω : :( 

ΕDIT :

Σωτήρη έστειλα 20€ στην Binance απο Revolut στη συνεχεια μετατροπή σε USDT και απο εκει μεσω P2P τα πούλησα για TR.. εφτασαν σε 1 λεπτο 389,24tr συνολικα fee ολα μαζι 0.54€

Για κάποιον που γνωρίζει το περιβαλλον Binance ειναι ευκολο ειλικρινα.

IMG_0187.PNG

Επεξ/σία από dream21

1 ώρα πριν, Sotosgl είπε

Φορτιζω τωρα 

Οχιιιι ήθελα να στο πω. Μην τυχόν πληρώσεις και τι βάλεις και στον οδηγό! Απαγορεύεται. Ζητάνε fee που πρέπει να πληρώνουν οι ίδιοι. Άλλαξε πωλητή και κανε τους αναφορά.

1 λεπτό πριν, Sellout είπε

Οχιιιι ήθελα να στο πω. Μην τυχόν πληρώσεις και τι βάλεις και στον οδηγό! Απαγορεύεται. Ζητάνε fee που πρέπει να πληρώνουν οι ίδιοι. Άλλαξε πωλητή και κανε τους αναφορά.

Επειδη δοκιμασα και με QR code μπας και γλυτωσουμε την μανουρα με τα μηνυματα μιλησα με 5 και στο telegram που ειχαν και κοιταγα και απο αλλους και εκραζαν ολη την oldubil :D
Oh well 

Μόλις τώρα, Sotosgl είπε

Επειδη δοκιμασα και με QR code μπας και γλυτωσουμε την μανουρα με τα μηνυματα μιλησα με 5 και στο telegram που ειχαν και κοιταγα και απο αλλους και εκραζαν ολη την oldubil :D
Oh well 

Αν αναφέρεσαι σε πωλητές - αγοραστές κρυπτο κράζουν επειδή η oldu μετά τα 20k λίρες σου κρατάει 5% fee άμα πας να φορτίσεις. Και αυτοί επειδή βγάζουν λεφτά απ αυτό πάνε να στ αρπάξουν σε σένα. Δε σε αφορά όμως, προβλήματα τους να το πληρώσουν από αυτά που βγάζουν με τις διαδικασίες. Η binance λέει ρητά πως απαγορεύεται οποιαδήποτε άλλη συμφωνία μέσω chat. Αν δώσεις Χ Bitcoin λόγου χάρη πρέπει να πάρεις όσες λίρες συμφωνήθηκαν ούτε cent παρακάτω.

Καλησπέρα ! Χρειάζομαι την βοήθεια σας καθώς κάτι δεν καταλαβαίνω ή δεν κάνω σωστά . Έφτιαξα τουρκικό account (όλα καλά) , πέρασα μέσα τουρκική κάρτα (όλα καλά ,από φίλο ) με Windscribe paid όλα αυτά… έστειλα λεφτά στην τουρκική κάρτα από revolut (στην Paycell) … Μέχρι εδώ όλα καλά , έκανα αγορά games από browser με vpn αλλά για συνδρομή ούτε λόγος οπως και στο wallet δεν μπορώ να βάλω .Όσες φορές και αν προσπάθησα δεν …something wrong .Κάνω κάτι λάθος ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...