Sarandis1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Ρε παιδιά πως βγάζω virtual card cryptopay από την στιγμή που ακύρωσαν έκδοση νέων καρτών ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gudulf12 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, Sarandis1 είπε Ρε παιδιά πως βγάζω virtual card cryptopay από την στιγμή που ακύρωσαν έκδοση νέων καρτών ? Καλημέρα . Λόγω αναστολής έκδοσης καρτών στην ευρωπαϊκή ένωση δεν βγάζεις κάρτα . Ακολουθείς το μονοπάτι buysellvouchers.com . Στις προηγούμενες σελίδες αναφέρουν τα μέλη αναλυτικό οδηγό . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baldiar Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Μπορεί να μας επιβεβαιώσει εαν κάποιος εχει καταφέρει να βάλει συνδρομή πρόσφατα απο ps4 και εαν ναι πώς? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoda Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα, γνωρίζουμε αν η μέθοδος με καρτα crypto.com συνεχιζει να λειτουργει για ευρωπη; Μεχρι στιγμης προσπαθησα με το proxy να κανω add funds αλλα δε δεχεται την καρτα με τιποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roketking85 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Παιδιά αν διαβάσετε για προηγούμενες σελίδες θα σας λυθούν ολες οι απορίες. Crypto.com έχει καιρό που δε δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theo_Parastatidis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά! Προσπαθώ να δω τι θα κάνω με το τουρκικό acc. Κατάφερα και έφτιαξα σήμερα τουρκικό και έχω φτιάξει και cryptopay. Αγόρασα ένα crypto και τα έκανα ευρώ αλλά δεν έχω virtual card και μου λέει ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή την στιγμή για κάρτα virtual. Θα ήθελα τα φώτα σας για το πώς μπορώ να πάρω το ps plus γιατι έχω πελαγωσει ! Δεν μπορώ να βρω τρόπο να περάσω κάρτα μέσα στο ps5 για να κάνω την αγορά. Αναμένω απάντηση και ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, Theo_Parastatidis είπε Καλησπέρα παιδιά! Προσπαθώ να δω τι θα κάνω με το τουρκικό acc. Κατάφερα και έφτιαξα σήμερα τουρκικό και έχω φτιάξει και cryptopay. Αγόρασα ένα crypto και τα έκανα ευρώ αλλά δεν έχω virtual card και μου λέει ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή την στιγμή για κάρτα virtual. Θα ήθελα τα φώτα σας για το πώς μπορώ να πάρω το ps plus γιατι έχω πελαγωσει ! Δεν μπορώ να βρω τρόπο να περάσω κάρτα μέσα στο ps5 για να κάνω την αγορά. Αναμένω απάντηση και ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! πραγματικα η απαντηση ειναι στην σελιδα που εκανες το δικο σου ποστ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Εδώ φταίει και το forum όμως που δεν υπάρχουν wikiposts που ανανεώνονται με τους τρέχοντες known good τρόπους @matrixxx@poulinos υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιάξουμε wiki post πιναρισμένο που να μπορεί να το επεξεργαστεί ο καθένας για να βοηθηθούμε όλοι; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gudulf12 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα σας , οποίος θέλει σέρβερ για proxy ο οποίος δουλεύει τώρα να μου στείλει inbox γιατί δεν ξέρουμε για πόση ώρα θα είναι σε λειτουργία . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baldiar Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Παιδιά είχα 2 μέρες παιδευόμουν να βρω άκρη με βοήθησε ο φίλος @gudulf12 και έβαλα επιτέλους το 12 μηνο! Ευχαριστώ και πάλι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gudulf12 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Baldiar είπε Παιδιά είχα 2 μέρες παιδευόμουν να βρω άκρη με βοήθησε ο φίλος @gudulf12 και έβαλα επιτέλους το 12 μηνο! Ευχαριστώ και πάλι! Καλά παιχνίδια φίλε μου . Όπως είπαμε εδώ είμαστε για να βοηθάμε! Άντε και στο ps5 να πάρεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Στις 28/2/2023 στις 12:10 ΠΜ, gebaki είπε Chrome και vpn Δε χρειάζεται VPN. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 28/2/2023 στις 12:10 ΠΜ, gebaki είπε Chrome και vpn Προσπαθώ με chrome και nordvpn και βγάζει "web.np.playstation.com refused to connect" Το ίδιο και χωρίς VPN Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από feelihipo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Για τους πιο οπτικοακουστικους τύπους https://fb.watch/j0lWYgbMrF/ Αγορασα και μια καρτα με 2000TL δουλεψε σε πολλες υπηρεσιες και για αγορα παιχνιδιων αλλα θελει παλι proxy για αγορα κατευθειαν απο την κονσολα @gudulf12 τους εφτιαξες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellout Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Κάνετε μια oldubil και τελειώνει η φάση. Ούτε cryptopay, ούτε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις