roketking85 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Καλημέρα παιδιά. Έχει δοκιμάσει κανεις πρόσφατα την proxy λύση ή το buysellvouchers είναι μονόδρομος για όσους δεν έχουν cryptopay? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gudulf12 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, roketking85 είπε Καλημέρα παιδιά. Έχει δοκιμάσει κανεις πρόσφατα την proxy λύση ή το buysellvouchers είναι μονόδρομος για όσους δεν έχουν cryptopay? Καλημέρα φίλε, μονόδρομος το buysellvouchers.com είτε απευθείας για συνδρομη , είτε για αγορά virtual card. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boboleiro Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Πριν 1 μήνα είχα καταφέρει και είχα αγοράσει 1 ετος συνδρομή deluxe. Από τότε προσπαθούσα σχεδόν καθημερινά με proxy να πάρω κι άλλα έτη, αλλά δεν έβρισκα κανένα που να λειτουργεί. Εν τέλει με windscribe vpn και την εφαρμογή ps app του κινητού κατάφερα στις 18/2/2023 και αγόρασα άλλα 8 έτη με funds. (Και πριν δοκίμαζα αυτόν τον τρόπο αλλά δεν έπιανε. Προφανώς είναι θέμα τύχης να το πετύχετε στις καλές του, άρα υπομονή και προσπαθείτε καθημερινά από 1 φορά τουλάχιστον μέχρι να το πετύχετε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, Boboleiro είπε Πριν 1 μήνα είχα καταφέρει και είχα αγοράσει 1 ετος συνδρομή deluxe. Από τότε προσπαθούσα σχεδόν καθημερινά με proxy να πάρω κι άλλα έτη, αλλά δεν έβρισκα κανένα που να λειτουργεί. Εν τέλει με windscribe vpn και την εφαρμογή ps app του κινητού κατάφερα στις 18/2/2023 και αγόρασα άλλα 8 έτη με funds. (Και πριν δοκίμαζα αυτόν τον τρόπο αλλά δεν έπιανε. Προφανώς είναι θέμα τύχης να το πετύχετε στις καλές του, άρα υπομονή και προσπαθείτε καθημερινά από 1 φορά τουλάχιστον μέχρι να το πετύχετε) εκανες την καλυτερη δουλεια , και εγω ελεγα φορτωστε οσο αντεχει η τσεπη , ειναι να σαν εβαλες 2 χρονια Ελλαδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gudulf12 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 37 λεπτά πριν, solid21 είπε εκανες την καλυτερη δουλεια , και εγω ελεγα φορτωστε οσο αντεχει η τσεπη , ειναι να σαν εβαλες 2 χρονια Ελλαδας. Καλησπέρα σας, χτες βράδυ έγινε αγορά με proxy στον server που βλέπετε για τον χρήστη @fotat , 2 χρόνια deluxe . @solid21 μήπως ξέρεις ποσο μπορούμε να φορτώσουμε funds? Είναι μέχρι 3000 tl? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 41 λεπτά πριν, gudulf12 είπε Καλησπέρα σας, χτες βράδυ έγινε αγορά με proxy στον server που βλέπετε για τον χρήστη @fotat , 2 χρόνια deluxe . @solid21 μήπως ξέρεις ποσο μπορούμε να φορτώσουμε funds? Είναι μέχρι 3000 tl? 5000TL 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
permaz Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους! Εχω φορτωσει μεσω της cryptopay funds στο τουρκικο ps account αλλα οταν πηγαινω να αγορασω την ετησια συνδρομη για το deluxe, ειτε απο το pc, ειτε την κονσολα, ειτε απο την εφαρμογη, με vpn ή χωρις, μου εμφανιζει "An unidentified error occurred. Try again in a few moments." Το προσπαθω απο το μεσημερι, αλλα δεν φαινεται να αλλαζει κατι και δε μπορω να καταλαβω τι φταιει αφου υπαρχουν τα funds στο λογαριασμο. Εχει κανεις καποια ιδεα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gudulf12 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, permaz είπε Καλησπέρα σε όλους! Εχω φορτωσει μεσω της cryptopay funds στο τουρκικο ps account αλλα οταν πηγαινω να αγορασω την ετησια συνδρομη για το deluxe, ειτε απο το pc, ειτε την κονσολα, ειτε απο την εφαρμογη, με vpn ή χωρις, μου εμφανιζει "An unidentified error occurred. Try again in a few moments." Το προσπαθω απο το μεσημερι, αλλα δεν φαινεται να αλλαζει κατι και δε μπορω να καταλαβω τι φταιει αφου υπαρχουν τα funds στο λογαριασμο. Εχει κανεις καποια ιδεα; Καλησπέρα φίλε . Αν έχεις ps5 πρέπει να κανείς την διαδικασία με το proxy server . Διάβασε λίγο τις προηγούμενες σελίδες . Όπου κολλήσεις εδώ είμαστε να σε βοηθησουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, permaz είπε Καλησπέρα σε όλους! Εχω φορτωσει μεσω της cryptopay funds στο τουρκικο ps account αλλα οταν πηγαινω να αγορασω την ετησια συνδρομη για το deluxe, ειτε απο το pc, ειτε την κονσολα, ειτε απο την εφαρμογη, με vpn ή χωρις, μου εμφανιζει "An unidentified error occurred. Try again in a few moments." Το προσπαθω απο το μεσημερι, αλλα δεν φαινεται να αλλαζει κατι και δε μπορω να καταλαβω τι φταιει αφου υπαρχουν τα funds στο λογαριασμο. Εχει κανεις καποια ιδεα; Αυτο το προβλημα το εχω και εγω και οφειλεται οτι εχεις φορτωσει το wallet και δεν αγοαραζεις απο την καρτα. Πιστευω οταν αγοραζεις games δεν υπαρχει θεμα και προχωρανε κανονικαοι αγορες. Εχω διαβασει οτι ο μονος τροπος για να προχωρησει σε deluxe ειναι να αγορασεις και games ωστε να τραβηξει ενα μικρο ποσο απο την καρτα. Τον τροπο με proxy δεν το εχω δοκιμασει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gudulf12 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 41 λεπτά πριν, harisv είπε Αυτο το προβλημα το εχω και εγω και οφειλεται οτι εχεις φορτωσει το wallet και δεν αγοαραζεις απο την καρτα. Πιστευω οταν αγοραζεις games δεν υπαρχει θεμα και προχωρανε κανονικαοι αγορες. Εχω διαβασει οτι ο μονος τροπος για να προχωρησει σε deluxe ειναι να αγορασεις και games ωστε να τραβηξει ενα μικρο ποσο απο την καρτα. Τον τροπο με proxy δεν το εχω δοκιμασει Καλησπέρα και πάλι . Έγινε το Σάββατο βράδυ αγορα συνδρομης ps plus deluxe και μόνο μέσω proxy από ps5 .Απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχουν fund στο wallet . Ακόμη και μέσω proxy αγορά κατευθείαν από την Cryptopay έβγαζε error. Παρακάτω φωτό από την εν λόγω αγορά για το μέλος @fotat . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gebaki Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά Εγω πριν κάποιες μέρες εβαλα κανονικά funds στον λογαριασμό και αγόρασα 2 ετη συνδρομής μεσα από google chrome με VPN και αλλάζοντας το region σε turkey(en). Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα Πριν κανα μήνα ειχα ζοριστεί πολυ να βάλω συνδρομή. Τώρα πανεύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, gebaki είπε Καλησπέρα παιδιά Εγω πριν κάποιες μέρες εβαλα κανονικά funds στον λογαριασμό και αγόρασα 2 ετη συνδρομής μεσα από google chrome με VPN και αλλάζοντας το region σε turkey(en). Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα Πριν κανα μήνα ειχα ζοριστεί πολυ να βάλω συνδρομή. Τώρα πανεύκολα. Τα funds με proxy/vpn; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, gebaki είπε Καλησπέρα παιδιά Εγω πριν κάποιες μέρες εβαλα κανονικά funds στον λογαριασμό και αγόρασα 2 ετη συνδρομής μεσα από google chrome με VPN και αλλάζοντας το region σε turkey(en). Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα Πριν κανα μήνα ειχα ζοριστεί πολυ να βάλω συνδρομή. Τώρα πανεύκολα. και εγω δεν εχω θεμα με τα funds , απλα μπαινουν απο chrome , ουτε προξυ ουτε vpn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
permaz Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, solid21 είπε και εγω δεν εχω θεμα με τα funds , απλα μπαινουν απο chrome , ουτε προξυ ουτε vpn τα funds οντως μπαινουν πανευκολα χωρις προβλημα. Το προβλημα ειναι η ολοκληρωση της αγορας που οπως και να το δοκιμασω ( εκτος απο proxy ) βγαζει error Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gebaki Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, feelihipo είπε Τα funds με proxy/vpn; Chrome και vpn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις