solid21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, xaikman είπε Για το buysellvouchers.com στελνεις τα στοιχεια του psn account σου (username, password και 2FA κωδικο), κανεις πληρωμη με καποιο απο τα crypto coins που δεχεται ο seller, και μετα περιμενεις να γινει verify η πληρωμη. Μολις γινει αυτο ο seller μπαινει στο account σου και κανει την αγορα που του ζητησες. Μετα μπαινεις, αλλαζεις το password σου και εισαι οκ. Εμενα μου πηρε η διαδικασια γυρω στα 45 λεπτα. Περισσοτερο χρονο πηρε το verify της πληρωμης που εκανα με litecoin. Ασχετο αλλα βλεπω πολλα νεα games και preorders να βγαινουν σε "τιμες ευρωπης" πλεον... πχ diablo IV preorder στις 1199TL, 60 euro δηλαδη. Blizzard και ΕΑ
sndev Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, xaikman είπε Ασχετο αλλα βλεπω πολλα νεα games και preorders να βγαινουν σε "τιμες ευρωπης" πλεον... πχ diablo IV preorder στις 1199TL, 60 euro δηλαδη. η λεξη πλέον είναι άκυρη, έτσι ηταν απο πάντα στα παιχνίδια με hype. εξαρτάται απο την εταιρία, η πιο ακριβή ειναι η EA που το dead space to χε 70 ε. τα exclusive της sony παιζουν στο 60αρι day one. Δεν ειναι οτι ειναι οικονομικά αλλα δεν ειναι κ 80αρι. Στις εκπτώσεις ψιλό συμφαιρει ακόμα περισσότερο
dream21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 6 ώρες πριν, xaikman είπε Ασχετο αλλα βλεπω πολλα νεα games και preorders να βγαινουν σε "τιμες ευρωπης" πλεον... πχ diablo IV preorder στις 1199TL, 60 euro δηλαδη. Μολις κυκλοφορησει η λιγες μερες ποιο πριν θα πεσει η τιμη του στα 35-39 ευρω
solid21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 37 λεπτά πριν, dream21 είπε Μολις κυκλοφορησει η λιγες μερες ποιο πριν θα πεσει η τιμη του στα 35-39 ευρω γιατι να γινει αυτο?
enlightened Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Livagoth είπε Καλημέρα σε όλους, μετά την πολύτιμη βοήθεια του μέλους @gudulf12 είπα και εγώ να γράψω (με κάθε επιφύλαξη) έναν οδηγό για αγορά τούρκικης συνδρομής ps plus extra μεσω byandsellvouchers.com. ΒΗΜΑ 1 Δημιουργούμε τουρκικό account psn από την κονσόλα. Διεύθυνση βάζουμε πραγματική τουρκική από το google maps. ΒΗΜΑ 2 Κατεβάζουμε στο κινητό μας την εφαρμογή bitpay η οποία μας δίνει την δυνατότα να πληρώσουμε σε crypto wallet. Επιλέγουμε ως νόμισμα το litecoin (υπάρχουν και άλλα νομίσματα, προσωπικά επέλεξα αυτό, ψάχτε το) και βάζουμε σε ευρώ λίγα παραπάνω από την συνδρομή που θέλουμε να αγοράσουμε. Το minimum που δέχεται η εφαρμογή είναι 30€, επομένως για ετήσια συνδρομή φτάνουν. Όταν λοιπόν έχουμε στο balance μας τα 30.00€ τα μετατρέπουμε σε litecoin (η το νόμισμα της επιλογής σας, ανάλογα με τι δέχεται ο πωλητής στο buyandsellvouchers.com). Αγόρασα litecoin μέσω moonpay και δεν είχα θέμα (κράτησε προμήθεια περίπου 5€). ΒΗΜΑ 3 Κάνουμε εγγραφή στο https://www.buysellvouchers.com/ και βρίσκουμε έναν αξιόπιστο πωλητή με πολλές πωλήσεις. Προσωπικά επέλεξα αυτόν: https://www.buysellvouchers.com/en/seller/info/StorEla/ Δίνουμε email και password του τούρκικου PSN account μας που φτιάξαμε στην κονσόλα. Καλό είναι να μην έχουμε καμία κάρτα αποθηκευμένη στο PSN account! Κάνουμε checkout με επιλογή litecoin και μας βγάζει τη διεύθυνση του wallet του. Κατόπιν στέλνουμε τα χρήματα μέσω της εφαρμογής bitpay στο κινητό μας. Προσοχή - διπλοτσεκάρουμε την διεύθυνση του wallet πριν πατήσουμε send! Μετά από 15-20 λεπτά η ενεργοποίηση της συνδρομής έχει γίνει. ΒΗΜΑ 4 Αλλάζουμε password στο τούρκικο PSN account μας! Η αγορά συνδρομής έχει πραγματοποιηθεί. Με τον παραπάνω τρόπο κατάφερα (σχετικά) εύκολα να στακάρω 2 ps plus extra συνδρομές ετήσιες που προς το παρόν δείχνουν να είναι οκ. Eυχαριστούμε! Κάηκα λίγο, αλλά το έκανα. Δεν είχα και καμία σχέση με crypto φαντάσου και νομίζω αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι, η ίδια η συναλλαγή και όλες αυτές οι ατελείωτες επιλογές μέσα στο Binance (μου φάνηκε η πιο noob εφαρμογή και γι' αυτό την επέλεξα, εν τω μεταξύ έχουν τρομερό support και με βοήθησαν άμεσα και αποτελεσματικά στις απορίες μου). Κατά τα άλλα δεν μπλέκεις ΚΑΘΟΛΟΥ με VPN, proxies, transaction errors κλπ, απλά δίνεις τα στοιχεία στο portal της ιστοσελίδας και περιμένεις 15 λεπτά και τέλος, είσαι οκ. Βάζει καπέλο 5€ ουσιαστικά (23€ κάνει to deluxe/χρόνο κι αυτός το χρεώνει 28€) και δε σου έχει επιλογή να βάλεις περισσότερα χρόνια, (εκτός του ότι πληρώνεις διπλό το καπέλο, πρέπει να κάνεις την ίδια διαδικασία δύο φορές, με διαφορετικό backup code). Χαλάλι όμως, δε συγκρίνεται με το τί θα πληρώναμε εδώ (συνολικά πλήρωσα 56€). Νομίζω θα είμαι ΟΚ για 2 χρόνια και το βλέπουμε από εκεί και έπειτα. Ίσως βγει ξανά η διαδικασία με κάρτα οπότε δεν ήθελα να το φουλάρω. Ίσως η Sony το κόψει και θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο χαχαχα. Πιστεύω χαλαρά το ΣΚ θα βάλω άλλον έναν χρόνο και μετά σταματάω 💸💸💸. Αλλάξτε τα passwords σας guys και είστε επισήμως καβατζωμένοι! Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2023 από enlightened 2
gudulf12 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 35 λεπτά πριν, enlightened είπε Eυχαριστούμε! Κάηκα λίγο, αλλά το έκανα. Δεν είχα και καμία σχέση με crypto φαντάσου και νομίζω αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι, η ίδια η συναλλαγή και όλες αυτές οι ατελείωτες επιλογές μέσα στο Binance (μου φάνηκε η πιο noob εφαρμογή και γι' αυτό την επέλεξα, εν τω μεταξύ έχουν τρομερό support και με βοήθησαν άμεσα και αποτελεσματικά στις απορίες μου). Κατά τα άλλα δεν μπλέκεις ΚΑΘΟΛΟΥ με VPN, proxies, transaction errors κλπ, απλά δίνεις τα στοιχεία στο portal της ιστοσελίδας και περιμένεις 15 λεπτά και τέλος, είσαι οκ. Βάζει καπέλο 5€ ουσιαστικά (23€ κάνει to deluxe/χρόνο κι αυτός το χρεώνει 28€) και δε σου έχει επιλογή να βάλεις περισσότερα χρόνια, (εκτός του ότι πληρώνεις διπλό το καπέλο, πρέπει να κάνεις την ίδια διαδικασία δύο φορές, με διαφορετικό backup code). Χαλάλι όμως, δε συγκρίνεται με το τί θα πληρώναμε εδώ (συνολικά πλήρωσα 56€). Νομίζω θα είμαι ΟΚ για 2 χρόνια και το βλέπουμε από εκεί και έπειτα. Ίσως βγει ξανά η διαδικασία με κάρτα οπότε δεν ήθελα να το φουλάρω. Ίσως η Sony το κόψει και θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο χαχαχα. Πιστεύω χαλαρά το ΣΚ θα βάλω άλλον έναν χρόνο και μετά σταματάω 💸💸💸. Αλλάξτε τα passwords σας guys και είστε επισήμως καβατζωμένοι! Παίδες εδώ είμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον . Όπως με βοήθησαν 2 άτομα ….κάνω με την σειρά μου το ίδιο . Όσον αφορά το site buysellvoouchers.com θα πρότεινα σε όσους δεν έχουν cryptopay ….να δουν και τις virtual card που πουλάνε οι sellers. Όσοι δεν θέλουν να δώσουν τους κωδικούς τους για τις συνδρομές . Θα πρέπει να ρωτήσουν όμως τους sellers ποσο διαρκούν οι virtual card ( χρονικό όριο ). Αν διαρκούν δηλαδή μόνο για 1 ημέρα θα πρέπει να κάνετε όλο το balance add fund για να είστε σίγουροι .Ίσως συμφέρει περισσότερο . https://www.buysellvouchers.com/en/products/view/Gift_cards-Other/80f01353137363/ 2000 tl - περίπου 100€ και το πουλάνε 130$ δηλαδή 122€ . Αυτα
mrrafa Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Εαν αγορασω virtual card απο το buysellvouchers θα μπορω να την χρησιμοποιήσω για το ps+ deluxe καθως επισης και για το τουρκικο steam?
fotat Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Στις 22/2/2023 στις 4:16 ΜΜ, gudulf12 είπε Καλησπέρα . Αν έχεις τουρκικό account και ενεργεί….ξαναλέω ενεργεί όχι θα παω να βγάλω Cryptopay , να σου στείλω ότι θες . Αν δεν έχεις θα πρέπει να ακολουθήσεις τον δρόμο αγοράς μέσω buysellvoucher. καλημερα εχω και τουρκικο account και ενεργει cryptopay και θελω να αγορασω psplus αλλα δεν τα εχω καταφερει! μπορεις να με βοηθησεις? η κονσολα που εχω ειναι ps4pro
feelihipo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, sndev είπε η λεξη πλέον είναι άκυρη, έτσι ηταν απο πάντα στα παιχνίδια με hype. εξαρτάται απο την εταιρία, η πιο ακριβή ειναι η EA που το dead space to χε 70 ε. τα exclusive της sony παιζουν στο 60αρι day one. Δεν ειναι οτι ειναι οικονομικά αλλα δεν ειναι κ 80αρι. Στις εκπτώσεις ψιλό συμφαιρει ακόμα περισσότερο Να σχολιάσω ότι δεν Ισχύει, το Ragnarok είναι ακριβώς 40€ και τις περισσότερες φορές τα παιχνίδια είναι το 44% της αξίας σε σχέση με Ευρώπη ( πχ. Forspoken = 35€) Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2023 από feelihipo 1
dream21 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 21 ώρες πριν, solid21 είπε γιατι να γινει αυτο? Μου εχει ξανα τυχει να το βαζουν στο θεο και μολις κυκλοφορησει να ριχνουν την τιμη.
gudulf12 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 15 ώρες πριν, mrrafa είπε Εαν αγορασω virtual card απο το buysellvouchers θα μπορω να την χρησιμοποιήσω για το ps+ deluxe καθως επισης και για το τουρκικο steam? Καλησπέρα φίλε μου . Πριν αγοράσεις να ρωτήσεις τον seller αν μπορείς να αγοράσεις ( που θεωρητικά μπορείς ). Επίσης να τον ρωτήσεις την διάρκεια που θα έχει η virtual card .
solid21 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, dream21 είπε Μου εχει ξανα τυχει να το βαζουν στο θεο και μολις κυκλοφορησει να ριχνουν την τιμη. μονο στο modern warfare μου ειχε τυχει το ακριβως αντιθετο...παντως δεν νομιζω να πεσει, μακαρι , αλλα δεν το πιστευω.
dream21 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, solid21 είπε μονο στο modern warfare μου ειχε τυχει το ακριβως αντιθετο...παντως δεν νομιζω να πεσει, μακαρι , αλλα δεν το πιστευω. Μην αγοράσεις ακόμη τίποτα. περιμενε αρχες Ιουνιου και θα δεις.... 1200 λιρες aka 60€ για απλη εκδοση αποκλειεται να έχει διότι πολύ απλα ειναι τεραστιο το ποσο για τους Τουρκους. Θα περιμενω Ιουνιο για παραγγελια.
aggelos87 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Μπήκα σήμερα στον Τούρκικο λογαριασμό να αγοράσω το Pavlov για το PSVR2 και δείχνει ημερομηνία κυκλοφορίας 03/03/23. Στο Ελληνικό store και υποθέτω και στα υπόλοιπα είναι όμως κανονικά διαθέσιμο. Τι είναι πάλι τούτο;
fotat Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 θα ηθελα να ευχαριστισω τον φιλο gudulf12 για την αμεση βοηθεια στην αγορα psplus απο το τουρκικο account.... 😀 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις