solid21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, theoda είπε Υπάρχει κάποιος που να έχει ήδη cryptopay και θα μπορούσε να με βοηθήσει να αγοράσω το hogwarts legacy? Έχω ήδη κάνει Τουρκικό psn με ps plus μέσω τρίτου αλλά δε θέλω να ξανά πληρώσω κερατιάτικα του τύπου +15€ για την υπηρεσία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ποια υπηρεσία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoda Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Την "υπηρεσία" που προσφέρει ο καθένας που πουλάει σε σάιτ του στυλ buysellvouchers.com. Στην ουσία πληρώνεις το παιχνίδι σε τιμή Τουρκίας, συν 10-15 ευρώ έξτρα, δίνεις τους κωδικούς του psn σου και σου αγοράζει το γκειμ. Και πάλι συμφέρει πολύ περισσότερο βέβαια, αλλά το μόνο πρόβλημα για εμένα είναι ότι δεν πρόλαβα να βγάλω virtual της cryptopay και δε θέλω κάθε φορά να πληρώνω κάποιον "ξένο" και να του δίνω και τους κωδικούς μου. Όσο ασφαλές κι αν υποτίθεται ότι είναι μέσω αυτού του σαιτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gudulf12 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, theoda είπε Την "υπηρεσία" που προσφέρει ο καθένας που πουλάει σε σάιτ του στυλ buysellvouchers.com. Στην ουσία πληρώνεις το παιχνίδι σε τιμή Τουρκίας, συν 10-15 ευρώ έξτρα, δίνεις τους κωδικούς του psn σου και σου αγοράζει το γκειμ. Και πάλι συμφέρει πολύ περισσότερο βέβαια, αλλά το μόνο πρόβλημα για εμένα είναι ότι δεν πρόλαβα να βγάλω virtual της cryptopay και δε θέλω κάθε φορά να πληρώνω κάποιον "ξένο" και να του δίνω και τους κωδικούς μου. Όσο ασφαλές κι αν υποτίθεται ότι είναι μέσω αυτού του σαιτ. Καλημέρα . Νομίζω ότι δεν μπορεί κάποιος να προσθέσει την προσωπική του κάρτα σε 2ο λογαριασμό . Από εκεί και πέρα επειδή εγώ σε παρέπεμψα στο συγκεκριμένο site , αγόρασε virtual card και κάνε τα fund και από εκεί και πέρα δεν θα έχεις ανάγκη να δίνεις τους κωδικούς σου . Κάνε ερώτηση όμως στον seller αν μένει ανοιχτή η virtual card εφόρου ζωής η κλειδώνει μετά από λίγο . Έτσι ώστε να μην την πατήσεις και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ποσο της virtual card . Επίσης τι εννοείς πλήρωσες + 15€ επιπλέον κερατιατικα; Την deluxe ps plus 12 μηνες στο εν λόγω site την πουλάνε 28$ δηλ 26,16€ . Αν είχες Cryptopay και την αγόραζες κατευθείαν εσυ ο ίδιος θα πλήρωνες 460 tl δηλ 22,78 και αν βάλεις και το fee της μεταφοράς η το fee κάθε μήνα της Cryptopay είσαι πολύ κοντά στα 25€. Αν λέω κάτι λάθος διόρθωσε με . Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από gudulf12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaikman Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Από buysellvouchers.com έχω βάλει ενα έτος deluxe με 28 δολάρια, δηλαδη 26 περίπου ευρώ όπως λέει και ο φίλος παραπάνω. Καμια άλλη χρέωση. Κανένα πρόβλημα απολύτως . Απλά μετά εννοείται αλλάζουμε κωδικό psn! Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από xaikman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nermain Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Στις 20/2/2023 στις 9:24 ΠΜ, gudulf12 είπε Καλημέρα . Νομίζω ότι δεν μπορεί κάποιος να προσθέσει την προσωπική του κάρτα σε 2ο λογαριασμό . Από εκεί και πέρα επειδή εγώ σε παρέπεμψα στο συγκεκριμένο site , αγόρασε virtual card και κάνε τα fund και από εκεί και πέρα δεν θα έχεις ανάγκη να δίνεις τους κωδικούς σου . Κάνε ερώτηση όμως στον seller αν μένει ανοιχτή η virtual card εφόρου ζωής η κλειδώνει μετά από λίγο . Έτσι ώστε να μην την πατήσεις και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ποσο της virtual card . Επίσης τι εννοείς πλήρωσες + 15€ επιπλέον κερατιατικα; Την deluxe ps plus 12 μηνες στο εν λόγω site την πουλάνε 28$ δηλ 26,16€ . Αν είχες Cryptopay και την αγόραζες κατευθείαν εσυ ο ίδιος θα πλήρωνες 460 tl δηλ 22,78 και αν βάλεις και το fee της μεταφοράς η το fee κάθε μήνα της Cryptopay είσαι πολύ κοντά στα 25€. Αν λέω κάτι λάθος διόρθωσε με . 26-27ε βγηκε με τα fees της cryptopay +1e μετα γιατι την γεμισα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yansta Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Στις 11/2/2023 στις 10:19 ΜΜ, gudulf12 είπε Σου έχω στείλει inbox. Καλή επιτυχία ! Μπορω κι εγω ένα inbox? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gudulf12 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, yansta είπε Μπορω κι εγω ένα inbox? Καλησπέρα . Αν έχεις τουρκικό account και ενεργεί….ξαναλέω ενεργεί όχι θα παω να βγάλω Cryptopay , να σου στείλω ότι θες . Αν δεν έχεις θα πρέπει να ακολουθήσεις τον δρόμο αγοράς μέσω buysellvoucher. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Livagoth Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 11/2/2023 στις 10:19 ΜΜ, gudulf12 είπε Σου έχω στείλει inbox. Καλή επιτυχία ! Καλησπέρα, θα μπορούσα να έχω και εγώ τις οδηγίες αν είναι εύκολο; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Edit: μόλις είδα πως θα πρέπει να υπάρχει ήδη τουρκικό account, προς το παρόν δεν έχω. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από Livagoth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gudulf12 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Το τουρκικό account είναι το μόνο εύκολο . Αν δεν έχεις όμως ήδη Cryptopay δυστυχώς θα πρέπει να πας στο μονοπάτι του buysellvouchers.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Livagoth Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, gudulf12 είπε Το τουρκικό account είναι το μόνο εύκολο . Αν δεν έχεις όμως ήδη Cryptopay δυστυχώς θα πρέπει να πας στο μονοπάτι του buysellvouchers.com Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Υπάρχει κάποιος οδηγός / μπούσουλας για το buysellvouchers.com? (νέος στο σπορ εδώ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Έχει βρει κανείς τρόπο για αγορά PSPLUS? Δεν έχει κανένα θέμα με παιχνίδια με cryptopay (HL πρόσφατα), όμως δεν περνάει συνδρομή με τίποτα. Έχω προσπαθήσει με chrome & Edge, VPN, κονσόλα & εφαρμογή, τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Τώρα που δε βγάζει κάρτες η cryptopay τι ακριβώς κάνουμε; Υπάρχει άλλο workaround ή περιμένουμε; Γίνεται η διαδικασία σε ήδη υπάρχοντα λογαριασμό που είχε αγοράσει κανονικά συνδρομή από Ελλάδα ή θα πρέπει να φτιαχτεί νέος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gudulf12 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 7 ώρες πριν, enlightened είπε Τώρα που δε βγάζει κάρτες η cryptopay τι ακριβώς κάνουμε; Υπάρχει άλλο workaround ή περιμένουμε; Γίνεται η διαδικασία σε ήδη υπάρχοντα λογαριασμό που είχε αγοράσει κανονικά συνδρομή από Ελλάδα ή θα πρέπει να φτιαχτεί νέος; Καλημέρα . Διάβασε τι γράφουμε πιο πάνω για buysellvouchers.com . Πρέπει να φτιάξεις νέο λογαριασμό τουρκικό account . Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί η συνδρομη Τουρκίας σε ελληνικό account . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaikman Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Για το buysellvouchers.com στελνεις τα στοιχεια του psn account σου (username, password και 2FA κωδικο), κανεις πληρωμη με καποιο απο τα crypto coins που δεχεται ο seller, και μετα περιμενεις να γινει verify η πληρωμη. Μολις γινει αυτο ο seller μπαινει στο account σου και κανει την αγορα που του ζητησες. Μετα μπαινεις, αλλαζεις το password σου και εισαι οκ. Εμενα μου πηρε η διαδικασια γυρω στα 45 λεπτα. Περισσοτερο χρονο πηρε το verify της πληρωμης που εκανα με litecoin. Ασχετο αλλα βλεπω πολλα νεα games και preorders να βγαινουν σε "τιμες ευρωπης" πλεον... πχ diablo IV preorder στις 1199TL, 60 euro δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Livagoth Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Καλημέρα σε όλους, μετά την πολύτιμη βοήθεια του μέλους @gudulf12 είπα και εγώ να γράψω (με κάθε επιφύλαξη) έναν οδηγό για αγορά τούρκικης συνδρομής ps plus extra μεσω byandsellvouchers.com. ΒΗΜΑ 1 Δημιουργούμε τουρκικό account psn από την κονσόλα. Διεύθυνση βάζουμε πραγματική τουρκική από το google maps. ΒΗΜΑ 2 Κατεβάζουμε στο κινητό μας την εφαρμογή bitpay η οποία μας δίνει την δυνατότα να πληρώσουμε σε crypto wallet. Επιλέγουμε ως νόμισμα το litecoin (υπάρχουν και άλλα νομίσματα, προσωπικά επέλεξα αυτό, ψάχτε το) και βάζουμε σε ευρώ λίγα παραπάνω από την συνδρομή που θέλουμε να αγοράσουμε. Το minimum που δέχεται η εφαρμογή είναι 30€, επομένως για ετήσια συνδρομή φτάνουν. Όταν λοιπόν έχουμε στο balance μας τα 30.00€ τα μετατρέπουμε σε litecoin (η το νόμισμα της επιλογής σας, ανάλογα με τι δέχεται ο πωλητής στο buyandsellvouchers.com). Αγόρασα litecoin μέσω moonpay και δεν είχα θέμα (κράτησε προμήθεια περίπου 5€). ΒΗΜΑ 3 Κάνουμε εγγραφή στο https://www.buysellvouchers.com/ και βρίσκουμε έναν αξιόπιστο πωλητή με πολλές πωλήσεις. Προσωπικά επέλεξα αυτόν: https://www.buysellvouchers.com/en/seller/info/StorEla/ Δίνουμε email και password του τούρκικου PSN account μας που φτιάξαμε στην κονσόλα. Καλό είναι να μην έχουμε καμία κάρτα αποθηκευμένη στο PSN account! Κάνουμε checkout με επιλογή litecoin και μας βγάζει τη διεύθυνση του wallet του. Κατόπιν στέλνουμε τα χρήματα μέσω της εφαρμογής bitpay στο κινητό μας. Προσοχή - διπλοτσεκάρουμε την διεύθυνση του wallet πριν πατήσουμε send! Μετά από 15-20 λεπτά η ενεργοποίηση της συνδρομής έχει γίνει. ΒΗΜΑ 4 Αλλάζουμε password στο τούρκικο PSN account μας! Η αγορά συνδρομής έχει πραγματοποιηθεί. Με τον παραπάνω τρόπο κατάφερα (σχετικά) εύκολα να στακάρω 2 ps plus extra συνδρομές ετήσιες που προς το παρόν δείχνουν να είναι οκ. 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις