Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Όσοι έχετε συνδρομή σε έκπτωση το the last of us 2 μου βγήκε 4,7€ περίπου. Ίσως βέβαια προστεθεί στο κατάλογο των games ή ως monthly  προσεχώς 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, Greg9 είπε

Όσοι έχετε συνδρομή σε έκπτωση το the last of us 2 μου βγήκε 4,7€ περίπου. Ίσως βέβαια προστεθεί στο κατάλογο των games ή ως monthly  προσεχώς 

Φίλε και να βγει προσεχώς στον κατάλογο…..σκέψου ότι τόσο έχει ένα σουβλάκι . Οποτε μια χαρά είναι . Όσοι έχουν συνδρομη έχει περίπου 80% στα παιχνίδια .

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΕΓΩ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΠΑΙΞΑ ΜΕ ΤΟ PROXY ΤΟΥ PS5 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ PREMIUM ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ.

ΜΕΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΗΝ ΖΟΥΛΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ PROXY,ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΑ ΑΚΥΡΟ...ΦΥΣΙΚΑ..!!

Επεξ/σία από deukaleionas

10 λεπτά πριν, deukaleionas είπε

ΕΓΩ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΠΑΙΞΑ ΜΕ ΤΟ PROXY ΤΟΥ PS5 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ PREMIUM ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ.

ΜΕΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΗΝ ΖΟΥΛΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ PROXY,ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΑ ΑΚΥΡΟ...ΦΥΣΙΚΑ..!!

Εγώ στο είχα πει. Το proxy που βρίσκουμε είναι το πολύ για 1 ημέρα και μετά πάλι από την αρχή …..!

1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

Γιατί δεν το βάζεις εδώ να το βλέπουμε όλοι 😅

Η προσφορά είναι μέχρι 2/3/23

891B322B-9D95-49DB-8708-57D83898345E.jpeg

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για εμάς που δεν μπορούμε να βγάλουμε κάρτα στο cryprtopay

Ρώτησα το chat gpt και μου είπε οτι η entropay βγάζει εικονικές κάρτες χωρίς γεωγραφικόυς περιορισμούς!!! 

Εχει κάνει κάποια εμπειρία με την συγκεκριμένη εταιρεία? 

Επεξ/σία από mAw

2 ώρες πριν, mAw είπε

Για εμάς που δεν μπορούμε να βγάλουμε κάρτα στο cryprtopay

Ρώτησα το chat gpt και μου είπε οτι η entropay βγάζει εικονικές κάρτες χωρίς γεωγραφικόυς περιορισμούς!!! 

Εχει κάνει κάποια εμπειρία με την συγκεκριμένη εταιρεία? 

Η Entropay έχει βαρέσει κανόνι απο το 2017-2018

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια, ειχα κανει account τουρκιας απο το PS5 κανονικα χωρις VPN (γιατι το site με windscribe δν με αφηνε) δουλεψε κανονικα , εβαλα την cryptopay αλλα δεν πληρωνει για ps premium. Μονο δοκιμαστικα αγορασα το elden ring κ το πηρε. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το κανω;

Edit: δοκίμασα και με proxy ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ στην αρχή δεν έκαναν καν login στο psn άρα δεν έδειχνε καν τα στοιχεία. Ένα που δούλεψε και μπήκε κανονικά δεν με αφήνει να κάνω add funds "We've encountered an error while processing your order" το αστείο είναι ότι πριν το proxy μετά από 20-30 προσπάθειες κατάφερε να βάλω 10 λίρες Χ 3 αλλά από τότε τίποτα. Στο ps plus deluxe κάνω σπαμ παει στο visa verification στέλνει sms βάζω τον κωδικό πάλι το ίδιο. Δεν μου φαίνεται ότι γίνεται πλέον.

Επεξ/σία από nermain

Προσωπικά με proxy έχω βγεί ασπροπρόσωπος. Θέλεις κάποιο με πολύ ψηλό uptime. 'Εβαλα funds και έκανα αγορές παιχνιδιών πάλι προχθές χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Φίλος αντίστοιχα έκανα αγορές παιχνιδιών χθές με vpn χωρίς κανένα πρόβλημα.

Υπομονή και επιμονή. Η συνδρομή είναι λίγο πιο μπελαλίδικη αλλα αν βρείς κάποιο proxy που λειτουργεί θα πρέπει να είσαι ΟΚ.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, sndev είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

αφου εχεις gamepass κ θα το χεις day one 

Το ξερω αλλα αγοράζω παιχνιδια και χτίζω και βιβλιοθηκη στο Playstation... Kαι το a plague tale requiem παρολο που το επαιξα δωρεαν στο game pass το αγορασα και στο PS5.

Επεξ/σία από dream21
  • Like 1

30 λεπτά πριν, dream21 είπε

Το ξερω αλλα αγοράζω παιχνιδια και χτίζω και βιβλιοθηκη στο Playstation... Kαι το a plague tale requiem παρολο που το επαιξα δωρεαν στο game pass το αγορασα και στο PS5.

Spoiler

ρε μαζι σου απλα είμαι άλλης λογικής ίσως πλέον, οκ. Πρακτικά εγώ αν είχα τη δυνατότητα  θα περίμενα να δω αν αξίζει γενικότερα οποιαδήποτε αγορά κ εφόσον δίνετε η δυνατότητα από άλλη πλατφόρμα θα περίμενα. Έχω καεί με το Cyberpunk day one κ απο τότε προσέχω κ ας το χουν 1 ευρω. anyway

• Like 1

Υπάρχει κάποιος που να έχει ήδη cryptopay και θα μπορούσε να με βοηθήσει να αγοράσω το hogwarts legacy? Έχω ήδη κάνει Τουρκικό psn με ps plus μέσω τρίτου αλλά δε θέλω να ξανά πληρώσω κερατιάτικα του τύπου +15€ για την υπηρεσία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...