Merlin_o_magos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Υπάρχει περίπτωση κάποιος να ενημερώσει επίσημα τις οδηγίες για την αγορά συνδρομής για PS5 ? Που το έχει κάνει και ξέρει ότι δουλεύει . Έχω φάει τον τόπο και εγώ και ακόμα δεν έχω καταφέρει κάτι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gudulf12 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 38 λεπτά πριν, Merlin_o_magos είπε Υπάρχει περίπτωση κάποιος να ενημερώσει επίσημα τις οδηγίες για την αγορά συνδρομής για PS5 ? Που το έχει κάνει και ξέρει ότι δουλεύει . Έχω φάει τον τόπο και εγώ και ακόμα δεν έχω καταφέρει κάτι . Σου έχω στείλει inbox. Καλή επιτυχία ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merlin_o_magos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, gudulf12 είπε Σου έχω στείλει inbox. Καλή επιτυχία ! Ευχαριστώ πολύ φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoda Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 22 ώρες πριν, gudulf12 είπε Σου έχω στείλει inbox. Καλή επιτυχία ! Στείλε και σε εμένα αν σου είναι εύκολο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gudulf12 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τίποτα φίλε μου . Έκανες δουλίτσα; Τα κατάφερες Merlin? 23 ώρες πριν, Merlin_o_magos είπε Ευχαριστώ πολύ φίλε μου 1 ώρα πριν, theoda είπε Στείλε και σε εμένα αν σου είναι εύκολο! Έχεις inbox ! Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2023 από gudulf12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios1795 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 15 ώρες πριν, gudulf12 είπε Τίποτα φίλε μου . Έκανες δουλίτσα; Τα κατάφερες Merlin? Έχεις inbox ! Μπορείτε να μου στείλετε τις πληροφορίες και εμένα παρακαλώ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gudulf12 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, stelios1795 είπε Μπορείτε να μου στείλετε τις πληροφορίες και εμένα παρακαλώ ? Έχεις inbox! Καλή επιτυχια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galletti24 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 19 ώρες πριν, gudulf12 είπε Τίποτα φίλε μου . Έκανες δουλίτσα; Τα κατάφερες Merlin? Έχεις inbox ! Μπορείτε να μου στείλετε τις πληροφορίες και εμένα παρακαλώ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolakis! Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους... πραγματικά πληρώνω για όποιον μου δώσει τούρκικο λογαριασμό...θα αρχίσω να τραβάω βυζοτριχες...δεν με αφήνει με κανένα τρόπο να δημιουργήσω τούρκικο ps λογαριασμός... contact customer support όλη την ώρα... προσπαθώ ένα μήνα και...Σας παρακαλώ λυπηθείτε έναν πατέρα 4τεκνων ps4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gudulf12 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, galletti24 είπε Μπορείτε να μου στείλετε τις πληροφορίες και εμένα παρακαλώ ? Έχεις inbox! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaikman Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 **ΠΡΟΣΟΧΗ** Διαβασα στο ξενο φορουμ οτι εχει θεμα η cryptopay με τη visa της και γινονται καποια charge back απο την πλευρα της visa. Αυτο εχει οδηγησει σε BAN PSN ACCOUNTS που εκαναν αγορες και μετα εγινε το charge back. Αν θελετε διαβαστε τα νεοτερα σχολια στο λινκ πριν κανετε αγορες. https://www.hotukdeals.com/discussions/new-method-no-vpn-required-buy-from-any-playstation-psn-region-inc-indonesia-turkey-at-face-value-with-disposable-revolut-virtual-visa-3458645 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolakis! Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Πρίν λίγο που μπήκα στην εφαρμογή της crypto pay γράφει ότι δεν υπάρχουν κάρτες πλέον για την χώρα μου...κριμας...θα πάω με ζορπιδη Τουρκία να κάνω κατάθεση μάλλον 😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaikman Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, nikolakis! είπε Πρίν λίγο που μπήκα στην εφαρμογή της crypto pay γράφει ότι δεν υπάρχουν κάρτες πλέον για την χώρα μου...κριμας...θα πάω με ζορπιδη Τουρκία να κάνω κατάθεση μάλλον 😂😂😂 Τι εννοείς δεν βγάζουν ούτε virtual? μόνο για Ελλάδα? Περίεργο. **μόλις λέει ότι προσωρινά δεν βγαίνουν κάρτες για όλη την ευρωπαϊκή ένωση. Τωρα πόσο θα είναι το πρωσορινο... Οι παλιές λειτουργούν κανονικά λένε. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2023 από xaikman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, xaikman είπε **ΠΡΟΣΟΧΗ** Διαβασα στο ξενο φορουμ οτι εχει θεμα η cryptopay με τη visa της και γινονται καποια charge back απο την πλευρα της visa. Αυτο εχει οδηγησει σε BAN PSN ACCOUNTS που εκαναν αγορες και μετα εγινε το charge back. Αν θελετε διαβαστε τα νεοτερα σχολια στο λινκ πριν κανετε αγορες. https://www.hotukdeals.com/discussions/new-method-no-vpn-required-buy-from-any-playstation-psn-region-inc-indonesia-turkey-at-face-value-with-disposable-revolut-virtual-visa-3458645 οσοι ειναι UK εχουν θεμα και αυτο απο πλευρας Visa , δεν εχει καμια σχεση μαλλον το Τουρκικο account 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaikman Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, solid21 είπε οσοι ειναι UK εχουν θεμα και αυτο απο πλευρας Visa , δεν εχει καμια σχεση μαλλον το Τουρκικο account Αυτό κατάλαβα κι εγώ τελικά. Έστειλα μήνυμα και στην cryptopay και απάντησαν ότι λύθηκε το συγκεκριμένο θέμα. Βέβαια πλέον δεν βγάζουν κάρτες για χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης μέχρι νεοτέρας. Λογικα όσοι έχουμε ήδη δεν έχουμε θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις