Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχει περίπτωση κάποιος να ενημερώσει επίσημα τις οδηγίες για την αγορά συνδρομής για PS5 ? Που το έχει κάνει και ξέρει ότι δουλεύει . Έχω φάει τον τόπο και εγώ και ακόμα δεν έχω καταφέρει κάτι . 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

38 λεπτά πριν, Merlin_o_magos είπε

Υπάρχει περίπτωση κάποιος να ενημερώσει επίσημα τις οδηγίες για την αγορά συνδρομής για PS5 ? Που το έχει κάνει και ξέρει ότι δουλεύει . Έχω φάει τον τόπο και εγώ και ακόμα δεν έχω καταφέρει κάτι . 

Σου έχω στείλει inbox. Καλή επιτυχία !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τίποτα φίλε μου . Έκανες δουλίτσα; Τα κατάφερες Merlin?

23 ώρες πριν, Merlin_o_magos είπε

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου 

1 ώρα πριν, theoda είπε

Στείλε και σε εμένα αν σου είναι εύκολο! 

Έχεις inbox !

Επεξ/σία από gudulf12

15 ώρες πριν, gudulf12 είπε

Έχεις inbox !

Μπορείτε να μου στείλετε τις πληροφορίες και εμένα παρακαλώ ?

19 ώρες πριν, gudulf12 είπε

Έχεις inbox !

Μπορείτε να μου στείλετε τις πληροφορίες και εμένα παρακαλώ ?

Καλησπέρα σε όλους... πραγματικά πληρώνω για όποιον μου δώσει τούρκικο λογαριασμό...θα αρχίσω να τραβάω βυζοτριχες...δεν με αφήνει με κανένα τρόπο να δημιουργήσω τούρκικο ps λογαριασμός... contact customer support όλη την ώρα... προσπαθώ ένα μήνα και...Σας παρακαλώ λυπηθείτε έναν πατέρα 4τεκνων ps4

**ΠΡΟΣΟΧΗ** 

Διαβασα στο ξενο φορουμ οτι εχει θεμα η cryptopay με τη visa της και γινονται καποια charge back απο την πλευρα της visa. Αυτο εχει οδηγησει σε BAN PSN ACCOUNTS που εκαναν αγορες και μετα εγινε το charge back. Αν θελετε διαβαστε τα νεοτερα σχολια στο λινκ πριν κανετε αγορες.

https://www.hotukdeals.com/discussions/new-method-no-vpn-required-buy-from-any-playstation-psn-region-inc-indonesia-turkey-at-face-value-with-disposable-revolut-virtual-visa-3458645

Πρίν λίγο που μπήκα στην εφαρμογή της crypto pay γράφει ότι δεν υπάρχουν κάρτες πλέον για την χώρα μου...κριμας...θα πάω με ζορπιδη Τουρκία να κάνω κατάθεση μάλλον 😂😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, nikolakis! είπε

Πρίν λίγο που μπήκα στην εφαρμογή της crypto pay γράφει ότι δεν υπάρχουν κάρτες πλέον για την χώρα μου...κριμας...θα πάω με ζορπιδη Τουρκία να κάνω κατάθεση μάλλον 😂😂😂

Τι εννοείς δεν βγάζουν ούτε virtual? μόνο για Ελλάδα? Περίεργο. 

**μόλις λέει ότι προσωρινά δεν βγαίνουν κάρτες για όλη την ευρωπαϊκή ένωση. Τωρα πόσο θα είναι το πρωσορινο... Οι παλιές λειτουργούν κανονικά λένε. 

Επεξ/σία από xaikman

2 ώρες πριν, xaikman είπε

**ΠΡΟΣΟΧΗ** 

Διαβασα στο ξενο φορουμ οτι εχει θεμα η cryptopay με τη visa της και γινονται καποια charge back απο την πλευρα της visa. Αυτο εχει οδηγησει σε BAN PSN ACCOUNTS που εκαναν αγορες και μετα εγινε το charge back. Αν θελετε διαβαστε τα νεοτερα σχολια στο λινκ πριν κανετε αγορες.

https://www.hotukdeals.com/discussions/new-method-no-vpn-required-buy-from-any-playstation-psn-region-inc-indonesia-turkey-at-face-value-with-disposable-revolut-virtual-visa-3458645

οσοι ειναι UK εχουν θεμα και αυτο απο πλευρας Visa , δεν εχει καμια σχεση μαλλον το Τουρκικο account

• Like 1

1 ώρα πριν, solid21 είπε

οσοι ειναι UK εχουν θεμα και αυτο απο πλευρας Visa , δεν εχει καμια σχεση μαλλον το Τουρκικο account

Αυτό κατάλαβα κι εγώ τελικά. Έστειλα μήνυμα και στην cryptopay και απάντησαν ότι λύθηκε το συγκεκριμένο θέμα. Βέβαια πλέον δεν βγάζουν κάρτες για χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης μέχρι νεοτέρας. Λογικα όσοι έχουμε ήδη δεν έχουμε θέμα. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...