o.panos88 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα,μπορεί κάποιος να μου πει τι κάνω λάθος; Έχω κάνει τουρκικό λογαριασμό έχω κάνει και κάρτα στην Cryptopay με τα δικά μου στοιχεία, την έχω φορτώσει με λεφτά την εχω βάλει στο psn αλλά όταν πατάω add funds ή θα μου δείχνει το σιμα της Visa και το κυκλάκι να φορτώνει ή θα μου βγάλει σφάλμα να δοκιμάσω αργότερα,έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά vpn από κινητό, υπολογιστή και ps5 αλλά τπτ!ξέρει κανείς να με βοηθήσει;;; Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2023 από o.panos88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boboleiro Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Παίζει ρόλο αν θα είμαστε στο ελληνικό psn ή στο τούρκικο όταν πατάμε add funds; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Τι εννοείς στο ελληνικό? Απο τον τούρκικο λογ/σμό κάνεις Add. Απλά δε χρειάζεται VPN αν εννοείς αυτό. Εγώ έβαλα απευθείας απο τον Browser στο PC χωρίς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boboleiro Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, nikosgnr είπε Τι εννοείς στο ελληνικό? Απο τον τούρκικο λογ/σμό κάνεις Add. Απλά δε χρειάζεται VPN αν εννοείς αυτό. Εγώ έβαλα απευθείας απο τον Browser στο PC χωρίς. Εννοώ αν παίζει ρόλο αν κάνουμε login με τον τούρκικο λογαριασμό στη διεύθυνση https://www.playstation.com/el-gr/playstation-network/ ή στη https://www.playstation.com/en-tr/playstation-network/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Το παραπάνω αλλάζει με χρήση VPN. Που στη περίπτωση προσθήκης Funds δε χρειάζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyla Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Καλησπερα εχω κανει load την cryptopay card, προσπαθω να κανω playstation account με το τουρκικο email μου και παρολου που χρησιμοποιησα διαφορα vpn (πχ premium nord, urban..) μου βγαζει contact support και δεν με αφηνει. Εχω τσεκαρει καθε φορα την ip και με δειχνει κων/λη αλλα τζιφος. Δοκιμασα απο pc και απο android κινητο (incognito και μη). Υπαρχει κατι που παραβλεπω ή εχουν μπλοκαρει την μεθοδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Boboleiro είπε Εννοώ αν παίζει ρόλο αν κάνουμε login με τον τούρκικο λογαριασμό στη διεύθυνση https://www.playstation.com/el-gr/playstation-network/ ή στη https://www.playstation.com/en-tr/playstation-network/ εγω μπαινω στο τουρκικο (2ο λινκ) και βαζω απευθειας funds χωρις VPN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boboleiro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Λοιπόν, δεν ξέρω πώς έγινε αλλά επιτέλους ξεσκάλωσε και κατάφερα να βάλω 660 funds και επιτέλους αγόρασα την πολυπόθητη συνδρομή. Τα κατάφερα από browser σε κινητό με vpn ανοιχτό και ανώνυμη περιήγηση. Δεν ξέρω αν έπαιξαν ρόλο τα παραπάνω, δεν κατάφερα να ξαναβάλω funds. Κατά την καταχώριση της κάρτας στο ps network έχω βάλει τούρκικη διεύθυνση, και συγκεκριμένα ακριβώς την ίδια διεύθυνση που έχω ορίσει και στο προφίλ μου. Αγορές παιχνιδιών με κάρτα μπορώ να κάνω κανονικά μέσα απο την εφαρμογή χωρίς καμία δυσκολία. Απ' ό,τι καταλαβαίνω τελικά όντως είναι με τις ώρες του να βάζει τα funds. Απλά θα χρειάζεται να κάνεις τυχαίες προσπάθειες μέσα στην ημέρα μέχρι να το πετύχεις μάλλον. Ελπίζω να βοήθησα δίνοντας ελπίδες τουλάχιστον σε όσους δεν τα έχουν καταφέρει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Τελικα το οριο του wallet ειναι 5000 TL 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, solid21 είπε Τελικα το οριο του wallet ειναι 5000 TL Μέχρι και τα εγγόνια σου θα έχουν plus! Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2023 από broxopios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glumbuyaya Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα άλλοι πρόσφατα να αγοράσουν μέσο Funds ? Έχω παραπάνω από ότι χρειάζεται αλλά δεν φαίνεται να μπορώ να πάρω συνδρομή από οπουδήποτε ,έχω δοκιμάσει και με proxy και το ίδιο.. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2023 από Glumbuyaya Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Απο που προσπαθείς? Μέσα απο PS5 και με Proxy γίνεται αμέσως η αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glumbuyaya Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Ps5 με proxy δεν μπορεί καν να βγει η σελίδα για αγορά επισεις και χορις Επισεις έχω δοκιμάσει από το ps app και και χορις vpn Επισεις και από browser chrome,pure και και χορις ανώνυμοι περιήγηση Δοκίμασα να αλλάξω διεύθυνση στη πραγματική αλλά τα ίδια πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μόνο μέσω PS5 και χρήση Proxy λειτουργεί η διαδικασία για αγορά συνδρομής με Funds. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2023 από nikosgnr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glumbuyaya Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, nikosgnr είπε Μόνο μέσω PS5 και χρήση Proxy λειτουργεί η διαδικασία για αγορά συνδρομής με Funds. Ίσως επειδή το έχω με ασύρματο το 5 έινε το πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις