Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην ομάδα,μπορεί κάποιος να μου πει τι κάνω λάθος; Έχω κάνει τουρκικό λογαριασμό έχω κάνει και κάρτα στην Cryptopay με τα δικά μου στοιχεία, την έχω φορτώσει με λεφτά την εχω βάλει στο psn αλλά όταν πατάω add funds ή θα μου δείχνει το σιμα της Visa και το κυκλάκι να φορτώνει ή θα μου βγάλει σφάλμα να δοκιμάσω αργότερα,έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά vpn από κινητό, υπολογιστή και ps5 αλλά τπτ!ξέρει κανείς να με βοηθήσει;;;

Επεξ/σία από o.panos88
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τι εννοείς στο ελληνικό?

Απο τον τούρκικο λογ/σμό κάνεις Add. Απλά δε χρειάζεται VPN αν εννοείς αυτό.

Εγώ έβαλα απευθείας απο τον Browser στο PC χωρίς.

7 λεπτά πριν, nikosgnr είπε

Τι εννοείς στο ελληνικό?

Απο τον τούρκικο λογ/σμό κάνεις Add. Απλά δε χρειάζεται VPN αν εννοείς αυτό.

Εγώ έβαλα απευθείας απο τον Browser στο PC χωρίς.

Εννοώ αν παίζει ρόλο αν κάνουμε login με τον τούρκικο λογαριασμό στη διεύθυνση https://www.playstation.com/el-gr/playstation-network/ ή στη https://www.playstation.com/en-tr/playstation-network/

Καλησπερα εχω κανει load την cryptopay card, προσπαθω να κανω playstation account με το τουρκικο email μου και παρολου που χρησιμοποιησα διαφορα vpn (πχ premium nord, urban..) μου βγαζει contact support και δεν με αφηνει. Εχω τσεκαρει καθε φορα την ip και με δειχνει κων/λη αλλα τζιφος. Δοκιμασα απο pc και απο android κινητο (incognito και μη). Υπαρχει κατι που παραβλεπω ή εχουν μπλοκαρει την μεθοδο

3 ώρες πριν, Boboleiro είπε

Εννοώ αν παίζει ρόλο αν κάνουμε login με τον τούρκικο λογαριασμό στη διεύθυνση https://www.playstation.com/el-gr/playstation-network/ ή στη https://www.playstation.com/en-tr/playstation-network/

εγω μπαινω στο τουρκικο (2ο λινκ) και βαζω απευθειας funds χωρις VPN

Λοιπόν, δεν ξέρω πώς έγινε αλλά επιτέλους ξεσκάλωσε και κατάφερα να βάλω 660 funds και επιτέλους αγόρασα την πολυπόθητη συνδρομή.

Τα κατάφερα από browser σε κινητό με vpn ανοιχτό και ανώνυμη περιήγηση. Δεν ξέρω αν έπαιξαν ρόλο τα παραπάνω, δεν κατάφερα να ξαναβάλω funds.

Κατά την καταχώριση της κάρτας στο ps network έχω βάλει τούρκικη διεύθυνση, και συγκεκριμένα ακριβώς την ίδια διεύθυνση που έχω ορίσει και στο προφίλ μου.

Αγορές παιχνιδιών με κάρτα μπορώ να κάνω κανονικά μέσα απο την εφαρμογή χωρίς καμία δυσκολία.

Απ' ό,τι καταλαβαίνω τελικά όντως είναι με τις ώρες του να βάζει τα funds. Απλά θα χρειάζεται να κάνεις τυχαίες προσπάθειες μέσα στην ημέρα μέχρι να το πετύχεις μάλλον.

Ελπίζω να βοήθησα δίνοντας ελπίδες τουλάχιστον σε όσους δεν τα έχουν καταφέρει ακόμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, solid21 είπε

Τελικα το οριο του wallet ειναι 5000 TL

Μέχρι και τα εγγόνια σου θα έχουν plus!

Επεξ/σία από broxopios

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα άλλοι πρόσφατα να αγοράσουν μέσο Funds ?

Έχω παραπάνω από ότι χρειάζεται αλλά δεν φαίνεται να μπορώ να πάρω συνδρομή από οπουδήποτε ,έχω δοκιμάσει και με proxy  και το ίδιο.. 

Επεξ/σία από Glumbuyaya

Ps5 με proxy δεν μπορεί καν να βγει η σελίδα για αγορά επισεις και χορις 

Επισεις έχω δοκιμάσει από το ps app και και χορις vpn

Επισεις και από browser chrome,pure και και χορις ανώνυμοι περιήγηση 

Δοκίμασα να αλλάξω διεύθυνση  στη  πραγματική αλλά  τα ίδια πάλι

1 ώρα πριν, nikosgnr είπε

Μόνο μέσω PS5 και χρήση Proxy λειτουργεί η διαδικασία για αγορά συνδρομής με Funds.

Ίσως επειδή το έχω με ασύρματο το 5 έινε το πρόβλημα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...