Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπον εβαλα funds αλλα οταν παω να αγορασω μια συνδρομη  μου λεει  something went wrong

εκει τι κανω;

image.png.10fb7e94933d5b8a25dae257805a8bea.png

τα καταφερα 

εβαλα το vpn και αγορασα  για 1 μηνα.

image.png.0624efdd8271a1cc09d7eea6f181dd5b.png

image.png.baa886041cbcc47d29aaaf0f71d6486a.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

11 λεπτά πριν, Cubicolor είπε

λοιπον εβαλα funds αλλα οταν παω να αγορασω μια συνδρομη  μου λεει  something went wrong

εκει τι κανω;

τα καταφερα 

εβαλα το vpn και αγορασα  για 1 μηνα.

δεν χρειαζεται να βαζεις funds καθε φορα για να αγορασεις κατι , μπορεις απευθειας απο την καρτα.

4 λεπτά πριν, solid21 είπε

δεν χρειαζεται να βαζεις funds καθε φορα για να αγορασεις κατι , μπορεις απευθειας απο την καρτα.

ενταξει αλλα  γλιτωνεις πολλα λεφτα με την  συνδρομη  τουρκιας

35 λεπτά πριν, Cubicolor είπε

ενταξει αλλα  γλιτωνεις πολλα λεφτα με την  συνδρομη  τουρκιας

και αυτην την αγοραζεις απευθειας με την καρτα - δεν δουλευει παντα , θελει σπαμαρισμα το buy  button.

Παιδιά έχω turkey account.

Μπορεί κάποιος να μου αγοράσει μια συνδρομή για ένα χρόνο κ να του στείλω τα λεφτά?

Εννοείται θα τα στείλω πρώτα!

Απλά δεν μπορώ να φτιάξω κάρτα με τίποτα cryptopay...

Παιδιά έφτιαξα ένα τουρκικό account κ πήρα ένα μήνα ps plus extra.

Το έβαλα στο ps5 αλλά κ πάλι όταν πάω στο βασικό μου profil μου λέει ότι δεν έχω ενεργή συνδρομή κ δεν μπορώ να παίξω...

Τι κάνω λάθος?

Στο τουρκικό account μου δείχνει κανονικά ότι έχω συνδρομή...

4 ώρες πριν, isaias1983 είπε

Παιδιά έφτιαξα ένα τουρκικό account κ πήρα ένα μήνα ps plus extra.

Το έβαλα στο ps5 αλλά κ πάλι όταν πάω στο βασικό μου profil μου λέει ότι δεν έχω ενεργή συνδρομή κ δεν μπορώ να παίξω...

Τι κάνω λάθος?

Στο τουρκικό account μου δείχνει κανονικά ότι έχω συνδρομή...

Ολα σωστα τα διαβαζω, γιατι να εχεις plus στο βασικο?

31 λεπτά πριν, solid21 είπε

Ολα σωστα τα διαβαζω, γιατι να εχεις plus στο βασικο?

Γιατί είναι το προφίλ που έχω 5 χρόνια...όλα τα παιχνίδια,την πρόοδο κλπ κλπ...

Διάβασα λίγο κ όπως κατάλαβα το μόνο που μπορώ να έχω στο βασικό μου προφίλ είναι τα παιχνίδια που θα κατεβάσω στο τουρκικό...όλα τα προηγούμενα δεν μπορώ να τα παίξω.

Επίσης έχω κ το online σωστά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, isaias1983 είπε

Γιατί είναι το προφίλ που έχω 5 χρόνια...όλα τα παιχνίδια,την πρόοδο κλπ κλπ...

Διάβασα λίγο κ όπως κατάλαβα το μόνο που μπορώ να έχω στο βασικό μου προφίλ είναι τα παιχνίδια που θα κατεβάσω στο τουρκικό...όλα τα προηγούμενα δεν μπορώ να τα παίξω.

Επίσης έχω κ το online σωστά?

Ναι μπορεις να μοιραστεις τα παιχνιδια σου με το βασικο προφιλ και να τα παιξεις.

Οχι δεν μπορεις να παιξεις online απο το βασικο γιατι δεν εχει συνδρομη.

Μπορεις και online - δοκιμασα το returnal και λειτουργει.

Επεξ/σία από solid21
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα 

πηγα σημερα να περασω funds με cryptopay σε τουρκικο λογαριασμο κ λεει expired ή error. Δοκιμασα κ απο ps5 και απο κινητο και με vpn. 
Μπορει να επιβεβαιωσει κανεις αν παιζει προβλημα;

υγ. Εχω ηδη περασει funds αρκετες φορες με αυτη την καρτα στο παρελθον. 

Επεξ/σία από sfotiadis

Στις 6/11/2022 στις 9:16 ΠΜ, pictorino είπε

edit: Είδα στο ps app ότι μπορείς να βάλεις απευθείας extra οπότε λογικά θα έχει και αυτό έκπτωση στην ετήσια συνδρομή.

Μπορεί να δώσουν μόνο την essential σε έκπτωση, και όποιος θέλει αναβαθμίζει μετά μέσα. 

Το κόστος είναι όσο η διαφορά τιμής δλδ, 40 θα πληρώσεις για να πας extra (45+40 δηλαδή, όχι +55)

Ξαναλέω, βρείτε καμία 50αρα wallet κάρτα στα 42-45 ευρώ για έξτρα κέρδος 

25 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Μπορεί να δώσουν μόνο την essential σε έκπτωση, και όποιος θέλει αναβαθμίζει μετά μέσα. 

Το κόστος είναι όσο η διαφορά τιμής δλδ, 40 θα πληρώσεις για να πας extra (45+40 δηλαδή, όχι +55)

Ξαναλέω, βρείτε καμία 50αρα wallet κάρτα στα 42-45 ευρώ για έξτρα κέρδος 

Τώρα παρατήρησα ότι σχολίασα στο ps plus μέσω Τουρκίας αντί για το κανονικό!

3 ώρες πριν, sfotiadis είπε

Καλησπερα 

πηγα σημερα να περασω funds με cryptopay σε τουρκικο λογαριασμο κ λεει expired ή error. Δοκιμασα κ απο ps5 και απο κινητο και με vpn. 
Μπορει να επιβεβαιωσει κανεις αν παιζει προβλημα;

υγ. Εχω ηδη περασει funds αρκετες φορες με αυτη την καρτα στο παρελθον. 

Δεν χρειάζεται να βάλεις λεφτά στον λογαριασμό σου ούτε να έχεις vpn. Ανοίγεις το PS App στο κινητό σου και αγοράζεις κανονικά με την cryptopay. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με την Cryptopay όπως αναφέρθηκε υπάρχει το random στοιχείο δυστυχώς τόσο στο να καταφέρεις να περάσεις funds από την Crypto Virtual όσο και να κάνεις purchase πχ το Plus που είναι και ο κεντρικός στόχος των περισσοτέρων όπως αντιλαμβάνομαι.

Θα προτείνω 2 λύσεις που πέτυχαν σε μένα αλλά περιέχουν ρίσκο. Ρίσκο όσο αφορά τα failed attempts, γιατί αν επιμένεις στο να φορτώνεις funds και να έχεις 1/200 πετυχημένα φορτώματα παίζει να φάει block από την cryptopay η Virtual. Οπότε το κάνετε με δική σας ευθύνη και έπειτα κόπο για verification ξανά σε αυτούς... 

Στην δική μου περίπτωση λοιπόν funds μπόρεσα να βάλω (να βάζετε 200TL, μην βγάλετε καλοκαιρινό ζώδειο βάζοντας μικρότερα ποσά) ανα περίπου 15 με 20 λεπτά με κάποια errors ενδιάμεσα. Μην σπαμάρετε, γιατί όπως είπα πιο πάνω τα πολλά failed attempts μπορούν να οδηγήσουν σε block την Virtual card σας.

Αν είστε τυχεροί προσπαθείστε είτε από Browser είτε από την κονσόλα να αγοράσετε κατευθείαν το Plus με την Virtual. Σπάνια πλέον πετυχαίνει αυτό για τους περισσότερους αυτή την στιγμή αλλά δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 

Πάμε στην δεύτερη και καλύτερη λύση imo. Ps Ap στην κινητή σας συσκευή. Εγώ από εκεί έχω τις περισσότερες επιτυχημένες αγορές. 

Να λάβετε υπόψη σας ότι θα γίνεται όλο και πιο δύσκολη/δυσκοίλια η διαδικασία καθώς όσοι περισσότεροι επιχειρούν (και καλά κάνουν) κάνουν overload τον Τούρκικο Store που από την φύση του είναι γτπ.

*VPN χρειάζεται μόνο για την δημιουργία του account. Έπειτα μόνο περισσότερο suspicion ανεβάζετε παρά καλά κάνετε.

Ελπίζω να βοήθησα, καλή επιτυχία για όσο κρατήσει αυτό. 

Επεξ/σία από Alex21121988

Στις 31/10/2022 στις 12:04 ΜΜ, dinhio είπε

Διαβασε το άλλο θέμα Ps plus συνδρομή Τουρκίας.

Αλλά εν ολίγοις θέλει vpn της πόλης που έχεις βάλει διεύθυνση και όχι γενικά Τουρκία και μέσα από την εφαρμογή PlayStation στο κινητό. Πχ vpn Κωνσταντινούπολης . Για παιχνιδια αγοράζει κανονικά και χωρίς vpn και από την κονσόλα.

Τουλάχιστον εμένα έτσι δούλεψε.

Και με nordvpn Κωνπολης δοκίμασα όπως τη διεύθυνση δλδ που έχω και πάλι από το κινητό iPhone μέσω εφαρμογής δεν έγινε !

Ενω παιχνίδια αγόρασα κανονικά!

καμια άλλη ιδέα ;;;

ευχαριστω !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...