Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 λεπτά πριν, solid21 είπε

και εγω θυμαμαι εφτανε μεχρι 1200 , ειδα σε ενα αλλο φορουμ που εαν ελεγε για 2400 οποτε ειπα να φωρτοσω και δεν ειχε σταματημο, και το εφτασα εκει που το εφτασα :P

Εχω στακαρει ps plus μεχρι τα βαθια γερονταματα.... μια χαρα ειναι ιδεα να εχεις μαξαρισμενο wallet δεν ξερεις ποτε θα σχολασει το πανυγυρι, και με αυτες τις τιμες εγω που το μοιραζομαι το account με φιλους οποτε ολα πανε δια 3 ή δια 4 ειναι καθε μερα χριστουγγενα.

αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν θελεις να ανανεωσεις ps plus λογικα θα εχεις θεμα. Αν το εχεις μονο για να αγοραζεις παιχνιδια συμφωνω.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ρε παιδιά εγώ έφτιαξα κανονικά τούρκικο email, τούρκικο sony λογαριασμό, φόρτωσα τη cryptopay μου και την καταχώρησα ως τρόπο πληρωμής στο playstation, αλλά δεν με αφήνει να προσθέσω funds. Να δοκιμάσω αργότερα λέει... Ξέρετε τι παίζει; Μήπως πρέπει να κάνω κάποια επιλογή στη cryptopay μου ή στον sony λογαριασμό μου; Δοκίμασα και με vpn και χωρίς vpn και σε ανώνυμη περιήγηση και σε κανονική περιήγηση, και από το ps5 μου, και με proxy στο ps5 και με hotspot+vpn από το κινητό στο ps5 και τίποταααα

3 λεπτά πριν, Boboleiro είπε

Ρε παιδιά εγώ έφτιαξα κανονικά τούρκικο email, τούρκικο sony λογαριασμό, φόρτωσα τη cryptopay μου και την καταχώρησα ως τρόπο πληρωμής στο playstation, αλλά δεν με αφήνει να προσθέσω funds. Να δοκιμάσω αργότερα λέει... Ξέρετε τι παίζει; Μήπως πρέπει να κάνω κάποια επιλογή στη cryptopay μου ή στον sony λογαριασμό μου; Δοκίμασα και με vpn και χωρίς vpn και σε ανώνυμη περιήγηση και σε κανονική περιήγηση, και από το ps5 μου, και με proxy στο ps5 και με hotspot+vpn από το κινητό στο ps5 και τίποταααα

Και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω. Δοκίμασα τα πάντα είτε για να βάλω funds είτε για να αγοράσω απευθείας συνδρομή και δεν μ αφήνει. Παιχνίδι όμως αγόρασα κανονικά απευθείας. Στην αρχή έβαλα παιχνίδι και συνδρομή και δεν μ άφηνε και μετά έβαλα μόνο το παιχνίδι και το αγόρασε κανονικά. Αλλά συνδρομη με τίποτα.

13 λεπτά πριν, Kavou_26 είπε

Και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω. Δοκίμασα τα πάντα είτε για να βάλω funds είτε για να αγοράσω απευθείας συνδρομή και δεν μ αφήνει. Παιχνίδι όμως αγόρασα κανονικά απευθείας. Στην αρχή έβαλα παιχνίδι και συνδρομή και δεν μ άφηνε και μετά έβαλα μόνο το παιχνίδι και το αγόρασε κανονικά. Αλλά συνδρομη με τίποτα.

Παιχνίδι αγόρασες χωρίς να κάνεις add funds; Κατευθείαν από την cryptopay κάρτα σου χρεώθηκες;

13 λεπτά πριν, Boboleiro είπε

Παιχνίδι αγόρασες χωρίς να κάνεις add funds; Κατευθείαν από την cryptopay κάρτα σου χρεώθηκες;

Ναι χωρις add funds. Κατευεθειαν απο την cryptopay απο browser χωρις vpn.

2 λεπτά πριν, Kavou_26 είπε

Ναι χωρις add funds. Κατευεθειαν απο την cryptopay απο browser χωρις vpn.

Εμένα ούτε αυτό μου κάνει... Έχει απλά το κυκλάκι να γυρνάει

1 ώρα πριν, Boboleiro είπε

Τα μετεφερες τα χρηματα στην virtual card?

1 ώρα πριν, solid21 είπε

Τα μετεφερες τα χρηματα στην virtual card?

Φυσικά, αγόρασα usdt και τα μετέτρεψα σε €. Αυτή τη στιγμή βλέπω ότι έχω υπόλοιπο στη virtual card 73 € και μου πήρε και 1 € ημερήσια προμήθεια. Μια χαρά σωστά δεν σου ακούγονται ότι τα έχω κάνει όλα;

• Like 1

Στα στοιχεία της cryptopay κάρτας κατά την καταχώρηση στο τούρκικο ps account, βάζουμε τούρκικη διεύθυνση ή τη πραγματική μας διεύθυνση που είχαμε ορίσει στη cryptopay;

6 ώρες πριν, Boboleiro είπε

Στα στοιχεία της cryptopay κάρτας κατά την καταχώρηση στο τούρκικο ps account, βάζουμε τούρκικη διεύθυνση ή τη πραγματική μας διεύθυνση που είχαμε ορίσει στη cryptopay;

Τουρκίας 

Καλησπέρα και πάλι σε όλους . Θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος είτε με προσωπικό μήνυμα είτε εδώ στο post τι συμφέρει πιο πολύ να κανείς στην Cryptopay οσον αφορά την αγορά και τις προμήθειες;;; Ευχαριστώ και καλή συνέχεια .

56 λεπτά πριν, gudulf12 είπε

Καλησπέρα και πάλι σε όλους . Θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος είτε με προσωπικό μήνυμα είτε εδώ στο post τι συμφέρει πιο πολύ να κανείς στην Cryptopay οσον αφορά την αγορά και τις προμήθειες;;; Ευχαριστώ και καλή συνέχεια .

Στείλε μου αν θες να σε βοηθήσω 

1 λεπτό πριν, WhitePixel είπε

Καλησπέρα εάν χρησιμοποιήσω την ίδια κάρτα cryptopay σε δύο διαφορετικούς λογαριασμούς θα έχω θέμα ;

Δεν νομιζω να εχεις - δεν υπαρχει λογος βασικα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...