broxopios Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, gudulf12 είπε Σας ευχαριστώ παρά πολύ ρε αγόρια . Κάτι τελευταίο . Crypto pay ; Έτσι λέγεται; ευχαριστω για όλα . Cryptopay ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gudulf12 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα και πάλι και καλή χρόνια σε όλους . Απεγνωσμένος πατέρας 2 μικρών παιδιών με ελάχιστο χρόνο. Έκανα Cryptopay. Δεν μπορώ από πουθενά να κάνω τουρκικό account μέσω vpn. Είτε από το app, η από iPhone η iPad η υπολογιστή . Χρησιμοποιώ vpn Surfshark. Επίσης μέσω του link που είχατε βάλει η ip φαίνεται να είναι Istanbul . Αν έχει κάποιος καμία ιδέα τι μπορεί να κάνω λάθος…. Ευχαριστώ εκ των προτέρων . Για να μην κουράζω εδώ στο topic οποίος μπορεί να βοηθήσει και μέσω προσωπικού μηνύματος . Ευχαριστώ εκ των προτέρων και πάλι χρόνια πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Καλύτερα να δοκιμάσεις με νέο mail. Φτιάξε νέο απο την αρχή και αυτό με VPN σε Τουρκία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gudulf12 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα και πάλι .Έφτιαξα νέο mail αλλά δεν περνάει και πάλι . Επίσης όταν φτιάχνεις νέο mail σου ζητάει τηλέφωνο για να σου στείλει κωδικό για επιβεβαίωση . Αν βάλεις vpn Τουρκία …σου ζητάει αυτόματα και τουρκικό τηλέφωνο . Άρα λογικά δεν έχει σημασία αν το φτιάξεις με vpn η όχι το νέο mail. Ίσως πλέον δεν αφήνουν νέους account …..έχει κανείς κάποιος πρόσφατα νέο account???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 58 λεπτά πριν, gudulf12 είπε Καλησπέρα και πάλι .Έφτιαξα νέο mail αλλά δεν περνάει και πάλι . Επίσης όταν φτιάχνεις νέο mail σου ζητάει τηλέφωνο για να σου στείλει κωδικό για επιβεβαίωση . Αν βάλεις vpn Τουρκία …σου ζητάει αυτόματα και τουρκικό τηλέφωνο . Άρα λογικά δεν έχει σημασία αν το φτιάξεις με vpn η όχι το νέο mail. Ίσως πλέον δεν αφήνουν νέους account …..έχει κανείς κάποιος πρόσφατα νέο account???? Φτιάξε Hotmail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gudulf12 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δυστυχώς μια από τα ίδια και με Hotmail παιδιά . Αν κάποιος εχει φτιάξει τις τελευταίες μέρες τουρκικό account ας με ενημερώσει . Διαφορετικά μάλλον δεν αφήνουν να φτιάξεις …..τι άλλο να πω δεν ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, gudulf12 είπε Δυστυχώς μια από τα ίδια και με Hotmail παιδιά . Αν κάποιος εχει φτιάξει τις τελευταίες μέρες τουρκικό account ας με ενημερώσει . Διαφορετικά μάλλον δεν αφήνουν να φτιάξεις …..τι άλλο να πω δεν ξέρω Μπάζει το vpn σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 49 λεπτά πριν, gudulf12 είπε Δυστυχώς μια από τα ίδια και με Hotmail παιδιά . Αν κάποιος εχει φτιάξει τις τελευταίες μέρες τουρκικό account ας με ενημερώσει . Διαφορετικά μάλλον δεν αφήνουν να φτιάξεις …..τι άλλο να πω δεν ξέρω και εγώ το ίδιο θέμα είχα. Βαλε στο κινητό σου vpn Τουρκίας κανε μετά wifi Hotspot και συνδεσε πάνω το ps5 και κανε τουρκικό λογαριασμό μέσω του ps5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpol07 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, gudulf12 είπε Δυστυχώς μια από τα ίδια και με Hotmail παιδιά . Αν κάποιος εχει φτιάξει τις τελευταίες μέρες τουρκικό account ας με ενημερώσει . Διαφορετικά μάλλον δεν αφήνουν να φτιάξεις …..τι άλλο να πω δεν ξέρω Δοκίμασε και με windscribe να δεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Πριν 2 βδομάδες που είχα το ίδιο πρόβλημα, λύθηκε με άλλο mail και vpn. Με outlook αν θυμάμαι καλά πέρασε με τη μία. (ενω με το άλλο έβγαζε το παραπάνω ερρορ συνέχεια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gudulf12 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα σε όλους . Κατάφερα να κάνω η μάλλον κατάφερε να μου κάνει account φίλος μου μέσω ps5 και χωρίς vpn. Εγώ μέσω του δικού μου ps5 και με όλους τους τρόπους που μου είπατε δεν μπόρεσα , ούτε με vpn ούτε χωρις.( μέλλον η Sony θάναι προκατειλημμένη μαζί μου επειδή έχω και αμερικανικό account ) Όποτε επιβεβαιώνω ότι μπορείς ακόμα να κανείς account τουρκικό . Τώρα ξεκινάει ο γολγοθάς του Cryptopay. ( οποίος θελει και μπορεί να μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα για να τον ρωτήσω και να μην ζαλίζω εδώ το post ). Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 εχει μαξαρει κανεις το wallet ? εχω φτασει στις 3780 λιρες και δεν εχω ιδεα μεχρι ποσο παει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, solid21 είπε εχει μαξαρει κανεις το wallet ? εχω φτασει στις 3780 λιρες και δεν εχω ιδεα μεχρι ποσο παει Έφαγε κ αυτο σκάλωμα? στις αρχές το ειχα δοκιμάσει κ ηταν μέχρι το αντίστοιχο 85 ε αναλογία πλέον εσυ εισαι στα 190 ε αναλογικά. στην Ευρώπη επι covid που το χα ψάξει δεχόταν μέχρι 150 ε.. Edit: googlarontas βλέπω το 2022 αύξησαν το όριο https://gameidealist.com/editorials/what-is-the-psn-wallet-limit-in-2022/ Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2023 από sndev Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, solid21 είπε εχει μαξαρει κανεις το wallet ? εχω φτασει στις 3780 λιρες και δεν εχω ιδεα μεχρι ποσο παει Παντως απο το wallet ειχα θεμα με την ανανεωση του psplus, μονο games με αφηνε να αγοραζω. Αρα δεν θεωρω τοσο καλη ιδεα να εχω λεφτα στο wallet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, sndev είπε Έφαγε κ αυτο σκάλωμα? στις αρχές το ειχα δοκιμάσει κ ηταν μέχρι το αντίστοιχο 85 ε αναλογία πλέον εσυ εισαι στα 190 ε αναλογικά. στην Ευρώπη επι covid που το χα ψάξει δεχόταν μέχρι 150 ε.. Edit: googlarontas βλέπω το 2022 αύξησαν το όριο https://gameidealist.com/editorials/what-is-the-psn-wallet-limit-in-2022/ και εγω θυμαμαι εφτανε μεχρι 1200 , ειδα σε ενα αλλο φορουμ που εαν ελεγε για 2400 οποτε ειπα να φωρτοσω και δεν ειχε σταματημο, και το εφτασα εκει που το εφτασα 1 ώρα πριν, harisv είπε Παντως απο το wallet ειχα θεμα με την ανανεωση του psplus, μονο games με αφηνε να αγοραζω. Αρα δεν θεωρω τοσο καλη ιδεα να εχω λεφτα στο wallet. Εχω στακαρει ps plus μεχρι τα βαθια γερονταματα.... μια χαρα ειναι ιδεα να εχεις μαξαρισμενο wallet δεν ξερεις ποτε θα σχολασει το πανυγυρι, και με αυτες τις τιμες εγω που το μοιραζομαι το account με φιλους οποτε ολα πανε δια 3 ή δια 4 ειναι καθε μερα χριστουγγενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις