Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα και πάλι και καλή χρόνια σε όλους . Απεγνωσμένος πατέρας 2 μικρών παιδιών με ελάχιστο χρόνο. Έκανα Cryptopay. Δεν μπορώ από πουθενά να κάνω τουρκικό account μέσω vpn. Είτε από το app, η από iPhone η iPad η υπολογιστή . Χρησιμοποιώ vpn Surfshark. Επίσης μέσω του link που είχατε βάλει η ip φαίνεται να είναι Istanbul . Αν έχει κάποιος καμία ιδέα τι μπορεί να κάνω λάθος…. Ευχαριστώ εκ των προτέρων . Για να μην κουράζω εδώ στο topic οποίος μπορεί να βοηθήσει και μέσω προσωπικού μηνύματος . Ευχαριστώ εκ των προτέρων και πάλι χρόνια πολλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα και πάλι .Έφτιαξα νέο mail αλλά δεν περνάει και πάλι . Επίσης όταν φτιάχνεις νέο mail  σου ζητάει τηλέφωνο για να σου στείλει κωδικό για επιβεβαίωση . Αν βάλεις vpn Τουρκία …σου ζητάει αυτόματα και τουρκικό τηλέφωνο . Άρα λογικά δεν έχει σημασία αν το φτιάξεις με vpn η όχι το νέο mail. Ίσως πλέον δεν αφήνουν νέους account …..έχει κανείς κάποιος πρόσφατα νέο account????

58 λεπτά πριν, gudulf12 είπε

Καλησπέρα και πάλι .Έφτιαξα νέο mail αλλά δεν περνάει και πάλι . Επίσης όταν φτιάχνεις νέο mail  σου ζητάει τηλέφωνο για να σου στείλει κωδικό για επιβεβαίωση . Αν βάλεις vpn Τουρκία …σου ζητάει αυτόματα και τουρκικό τηλέφωνο . Άρα λογικά δεν έχει σημασία αν το φτιάξεις με vpn η όχι το νέο mail. Ίσως πλέον δεν αφήνουν νέους account …..έχει κανείς κάποιος πρόσφατα νέο account????

Φτιάξε Hotmail.

Δυστυχώς μια από τα ίδια και με Hotmail παιδιά . Αν κάποιος εχει φτιάξει τις τελευταίες μέρες τουρκικό account ας με ενημερώσει . Διαφορετικά μάλλον δεν αφήνουν να φτιάξεις …..τι άλλο να πω δεν ξέρω 

5E20945F-ED23-442D-98B9-B873363E3F9D.png

7 λεπτά πριν, gudulf12 είπε

Δυστυχώς μια από τα ίδια και με Hotmail παιδιά . Αν κάποιος εχει φτιάξει τις τελευταίες μέρες τουρκικό account ας με ενημερώσει . Διαφορετικά μάλλον δεν αφήνουν να φτιάξεις …..τι άλλο να πω δεν ξέρω 

Μπάζει το vpn σου 

• Like 1

49 λεπτά πριν, gudulf12 είπε

και εγώ το ίδιο θέμα είχα.

Βαλε στο κινητό σου vpn Τουρκίας κανε μετά wifi Hotspot και συνδεσε πάνω το ps5 και κανε τουρκικό λογαριασμό μέσω του ps5 

2 ώρες πριν, gudulf12 είπε

Δοκίμασε και με windscribe να δεις..

Πριν 2 βδομάδες που είχα το ίδιο πρόβλημα, λύθηκε με άλλο mail και vpn. Με outlook αν θυμάμαι καλά πέρασε με τη μία. (ενω με το άλλο έβγαζε το παραπάνω ερρορ συνέχεια)

Καλημέρα σε όλους . Κατάφερα να κάνω η μάλλον  κατάφερε να μου κάνει account φίλος μου μέσω ps5 και χωρίς vpn. Εγώ μέσω του δικού μου ps5 και με όλους τους τρόπους που μου είπατε δεν μπόρεσα , ούτε με vpn ούτε χωρις.( μέλλον η Sony θάναι προκατειλημμένη μαζί μου επειδή έχω και αμερικανικό account ) Όποτε επιβεβαιώνω ότι μπορείς ακόμα να κανείς account τουρκικό . Τώρα ξεκινάει ο γολγοθάς του Cryptopay. ( οποίος θελει και μπορεί να μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα για να τον ρωτήσω και να μην ζαλίζω εδώ το post ). 
 Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, solid21 είπε

εχει μαξαρει κανεις το wallet ? 

εχω φτασει στις 3780 λιρες και δεν εχω ιδεα μεχρι ποσο παει

Έφαγε κ αυτο σκάλωμα?  στις αρχές το ειχα δοκιμάσει κ ηταν μέχρι το αντίστοιχο 85 ε αναλογία πλέον εσυ εισαι στα 190 ε αναλογικά.  στην Ευρώπη επι covid που το χα ψάξει δεχόταν μέχρι 150 ε..

Edit: googlarontas βλέπω το 2022 αύξησαν το όριο https://gameidealist.com/editorials/what-is-the-psn-wallet-limit-in-2022/

Επεξ/σία από sndev

2 ώρες πριν, solid21 είπε

εχει μαξαρει κανεις το wallet ? 

εχω φτασει στις 3780 λιρες και δεν εχω ιδεα μεχρι ποσο παει

Παντως απο το wallet ειχα θεμα με την ανανεωση του psplus, μονο games με αφηνε να αγοραζω. Αρα δεν θεωρω τοσο καλη ιδεα να εχω λεφτα στο wallet.

2 ώρες πριν, sndev είπε

Έφαγε κ αυτο σκάλωμα?  στις αρχές το ειχα δοκιμάσει κ ηταν μέχρι το αντίστοιχο 85 ε αναλογία πλέον εσυ εισαι στα 190 ε αναλογικά.  στην Ευρώπη επι covid που το χα ψάξει δεχόταν μέχρι 150 ε..

Edit: googlarontas βλέπω το 2022 αύξησαν το όριο https://gameidealist.com/editorials/what-is-the-psn-wallet-limit-in-2022/

και εγω θυμαμαι εφτανε μεχρι 1200 , ειδα σε ενα αλλο φορουμ που εαν ελεγε για 2400 οποτε ειπα να φωρτοσω και δεν ειχε σταματημο, και το εφτασα εκει που το εφτασα :P

1 ώρα πριν, harisv είπε

Παντως απο το wallet ειχα θεμα με την ανανεωση του psplus, μονο games με αφηνε να αγοραζω. Αρα δεν θεωρω τοσο καλη ιδεα να εχω λεφτα στο wallet.

Εχω στακαρει ps plus μεχρι τα βαθια γερονταματα.... μια χαρα ειναι ιδεα να εχεις μαξαρισμενο wallet δεν ξερεις ποτε θα σχολασει το πανυγυρι, και με αυτες τις τιμες εγω που το μοιραζομαι το account με φιλους οποτε ολα πανε δια 3 ή δια 4 ειναι καθε μερα χριστουγγενα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...