broxopios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις κατάφερα τελικά και έβαλα 2 χρόνια συνδρομή με τη διαδικασία του proxy. Άργησα να βρω κάποιο που να συνδέεται, αλλά μόλις συνδέθηκε και είχε και πραγματικά ίντερνετ (κάποια έλεγαν connected αλλά δεν έμπαιναν στο μενού για συνδρομή), έβαλα funds και αγοράστηκαν εύκολα. Μου έμεινα και 7€ για να πάρω μελλοντικά κάποιο παιχνίδι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 FYI. Μόλις έκανα τη διαδικασία για αγορά συνδρομής με Funds μέσω PS5 φίλου και πέρασε χωρίς κανένα θέμα. Αισίως λοιπόν 2024. Εν ολίγοις, οι κάτοχοι PS4 βρείτε κάποιον με 5 να μη παιδεύεστε. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paoknf Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Οπότε αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει καλώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalhsp80 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Επιβεβαιώνω και εγώ για PS5. Γίνεται αμέσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Αν θέλει κάποιος που δεν έχει ps5 και έχει κάνει όλες τις διαδικασίες με cryptopay εισαγωγή της virtual στον τούρκικο λογαριασμό κλπ μπορώ να τον βοηθήσω από το δικό μου ps5. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Θα κάνω μια ψιλοoffotpic ερώτηση. Πέρα από το psn plus με Τούρκικο λογαριασμό, υπάρχουν άλλες υπηρεσίες που μπορούμε να αγοράσουμε φθηνά με αυτή την κατάσταση που επικρατεί; Πχ youtube premium, spotify κλπ? Υπάρχει κάποιο νήμα εδώ; Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2022 από broxopios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Η Cryptopay πάντως δεν περνάει στο Spotify. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpol07 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Στις 30/12/2022 στις 11:10 ΠΜ, agpol07 είπε Εμένα ακόμα δεν μ αφήνει να προσθέσω funds. Θα δω μήπως έχει γίνει blacklisted η κάρτα και πρέπει να βγάλω καινούρια.. Τελικά έβγαλα καινούρια κάρτα Cryptopay και με άφησε να βάλω funds. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paoknf Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, broxopios είπε Καλημέρα. Θα κάνω μια ψιλοoffotpic ερώτηση. Πέρα από το psn plus με Τούρκικο λογαριασμό, υπάρχουν άλλες υπηρεσίες που μπορούμε να αγοράσουμε φθηνά με αυτή την κατάσταση που επικρατεί; Πχ youtube premium, spotify κλπ? Υπάρχει κάποιο νήμα εδώyo Yiu tube με vpv Τουρκία το premium οικογενειακό που έχω με 3.5 ευρώ τον μήνα. Όπως και το Netflix με το τουρκικό email και δώρο κάρτες από eneba 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gudulf12 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά με μια καλή χρονιά να έχουμε . Έχω ps 5 με ενεργή σύνδεση psplus σε αμερικανικό account . Μπορεί να μου πει κάποιος την διαδικασία για να κανείς νέα σε τουρκικό η σε ποιο νούμερο σελίδας εδώ να ανατρέξω ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων . Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2022 από gudulf12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 21 ώρες πριν, gudulf12 είπε Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά με μια καλή χρονιά να έχουμε . Έχω ps 5 με ενεργή σύνδεση psplus σε αμερικανικό account . Μπορεί να μου πει κάποιος την διαδικασία για να κανείς νέα σε τουρκικό η σε ποιο νούμερο σελίδας εδώ να ανατρέξω ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων . Καλή χρονιά να έχουμε. Δε θυμάμαι σε ποια σελίδα είναι αλλά θα σου πω τι έκανα εγώ. Αρχικά έφτιαξα ένα νέο Mail. Στη συνέχεια σύνδεσα το PS5 με το κινητό (Hotspot). Κατέβασα στο κινητό το δωρεάν vpn windscribe και έβαλα περιοχή instabul Ataturk. Εφόσον ήμουν με vpn μπήκα στο ps5 και έφτιαξα λογαριασμό Τουρκίας βάζοντας το νέο μου mail και τυχαία διεύθυνση instabul (άνοιξα το Google maps πήγα Κωνσταντινούπολη και βρήκα μια διεύθυνση). Αν θυμάμαι καλά στο psn θελει απλά να βάλεις Τουρκία και τον ΤΚ πιυστον δείχνει στο Google maps. Απλά να αποθηκεύσεις ολόκληρη τη διεύθυνση γιατί θα την χρειαστείς σε επόμενη διαδικασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gudulf12 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα και καλή χρόνια . Το mail να φανταστώ να είναι τουρκικό;;επίσης μετά για να πληρώσεις πρέπει να φτιάξεις λογαριασμό σε crypto…για να πάρεις συνδρομή η παιχνίδι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Υπάρχουν όλα στο πρώτο Post.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 46 λεπτά πριν, gudulf12 είπε Καλημέρα και καλή χρόνια . Το mail να φανταστώ να είναι τουρκικό;;επίσης μετά για να πληρώσεις πρέπει να φτιάξεις λογαριασμό σε crypto…για να πάρεις συνδρομή η παιχνίδι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Όπως λέει και ο @nikosgnr διάβασε το πρώτο ποστ και τις τελευταίες 5-6 σελίδες και αν έχεις κάποια απορία σου τη λύνουμε. Αλλά ναι θέλει crypto. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gudulf12 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Σας ευχαριστώ παρά πολύ ρε αγόρια . Κάτι τελευταίο . Crypto pay ; Έτσι λέγεται; ευχαριστω για όλα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις