nikosgnr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Αν έχεις κάνει ήδη Verification με λογ/σμό ΔΕΚΟ, κάνε τη μεταφορά απο Browser στο PC σου. Όχι απο το App. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 43 λεπτά πριν, nikosgnr είπε Αν έχεις κάνει ήδη Verification με λογ/σμό ΔΕΚΟ, κάνε τη μεταφορά απο Browser στο PC σου. Όχι απο το App. Ποια μεταφορά λες; Γιατί στην cryptopay έχω βάλει κανονικά χρήματα στην virtual card. Το μόνο που μένει είναι να κάνω τη συνδρομή στο ps5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpol07 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, broxopios είπε Μια από τα ίδια. Πέρασα κανονικά χρήματα στην cryptopay και αγόρασα παιχνίδι απευθείας. Συνδρομή όμως όχι. Λέει το γνωστό μήνυμα "An unidentified error occurred. Try again in a few moments". Και αφού το σπάμαρα κάποιες φορές μου ήρθε τα εξής μηνύματα από την cryptopay. Δεν ξέρω αν συνδέονται ή αν δεν έκανα κάποια ενέργεια. Εν τω μεταξύ την κάρτα πως θα την κρατάω στα χέρια μου για να τη στείλω αφού είναι digital? Εκτός αν εννοεί της Eurobank που έβαλα τα χρήματα. Κι εμένα από τις πολλές προσπάθειες σήμερα μου την μπλόκαραν.. Πρέπει λέει να μιλήσω με το support. Τωμεταξύ εμφανίστηκαν και όλες οι προσπάθειες για add fund που έκανα σήμερα, όλες failed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Οπότε τώρα ζοριζει κ από τη πλευρά της cryptopay, τέλος το σπάμ μέχρι να περάσει η συναλλαγή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Το περίεργο είναι πως ακόμα και με διαθέσιμα Funds στο Wallet, η αγορά δε προχωράει. Με ή χωρίς proxy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpol07 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Εμένα ακόμα δεν μ αφήνει να προσθέσω funds. Θα δω μήπως έχει γίνει blacklisted η κάρτα και πρέπει να βγάλω καινούρια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Και στο hotukdeals πάντως αναφέρουν αυτό που ειπώθηκε και πιο πίσω. Η μέθοδος για αγορά συνδρομής με proxy λειτουργεί μόνο σε PS5 πλέον και όχι στο PS4. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2022 από nikosgnr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έγινεa αγορά και το hogwarts legacy απλή έκδοση και όχι deluxe κανονικά χωρίς vpn και proxy. Spoiler Spoiler Spoiler Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2022 από dream21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paoknf Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Παιχνίδια μπορούμε να πάρουμε. Την συνδρομή δεν μας αφήνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Το σκευτομαι κ εγώ αλλά για το συγκεκριμένο τελικά αποφάσισα ότι gameshare στο ελληνικό είναι πιο φθηνό ανά άτομο. Αν μπορείς τις εικόνες να βάλεις σε σποιλερ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, paoknf είπε Παιχνίδια μπορούμε να πάρουμε. Την συνδρομή δεν μας αφήνει Συνδρομή δεν μπορώ να δοκιμάσω μιας και είμαι κομπλέ μέχρι 6/2025 Spoiler Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2022 από dream21 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donmitsos10 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Προσπαθώ να βάλω proxy στο ps5 είτε με wired είτε με Wi-Fi και μου βγάζει συνέχεια can’t connect to the internet. Παίζει να είναι θέμα router? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Βάλε άλλο proxy. Θέλει υπομονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, nikosgnr είπε Βάλε άλλο proxy. Θέλει υπομονή. Δε λίγο θα προσπαθήσω κι εγώ με proxy μιας και μου ξεκλείδωσαν τις συναλλαγές απο cryptopay. Πως λειτουργεί η διαδικασία με proxy? Τι κάνω δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Θα μπείς εδώ https://spys.one/free-proxy-list/TR/ και θα βάλεις κάποιο απο αυτά μέσα απο τη κονσόλα. Πιο πίσω υπάρχουν όλα τα βήματα αναλυτικά. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις