Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Λοιπόν παιδιά μόλις αγόρασα συνδρομή.

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι από ps4 δεν λειτουργεί καμία διαδικασία. Εγώ το έκανα μέσο ενός φίλου μου που έχει ps5 , με proxy φόρτωσα funds και κανονικά πήρα την συνδρομή χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τώρα μπήκα στο ps4 και κανονικά έχω την συνδρομή μου.

Πιστεύω ότι πρέπει να βιαστεί οποιος θέλει να το κάνει μέχρι να μπλοκάρουν και αυτή την διαδικασία μέσο proxy!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Αστεριος Ματσουκης είπε

Φίλε εγώ το έκανα μέσο κονσόλας, άνοιξα vpn στο κινητό (windscribe vpn ) άνοιξα hotspot και συνδέθηκα με wifi από το play και έκανα λογαριασμό με τούρκικα στοιχεία και έγινε κανονικά

Να σαι καλά. Όντως δούλεψε έτσι. 

Έκανα λογαριασμό και στο cryptopay χθες και σήμερα κατάφερα να κάνω verification. Τώρα θα ζητήσω έκδοση virtual κάρτας; Εκεί τι στοιχεία βάζω; Τα πραγματικά μου σε διεύθυνση ή Τουρκίας; 

Επίσης όταν μου ζητήσει το επίσημο έγγραφο (έκανα αίτημα στο gov.gr) αλλά έχει την παλιά διεύθυνση κατοικίας αλλά ίδια πόλη. Θα υπάρξει θέμα;

Επεξ/σία από broxopios

Εγώ αγόρασα τον Ιούνιο συνδρομή 12μηνη deluxe και θέλω να ξανά αγοράσω για να στακαρω. Δεν με αφήνει ούτε απευθείας απτην κάρτα ούτε από funds. Θέλει υπομονή ή υπάρχει κόλπο και δεν το ξέρω; 

14 λεπτά πριν, Donmitsos10 είπε

Εγώ αγόρασα τον Ιούνιο συνδρομή 12μηνη deluxe και θέλω να ξανά αγοράσω για να στακαρω. Δεν με αφήνει ούτε απευθείας απτην κάρτα ούτε από funds. Θέλει υπομονή ή υπάρχει κόλπο και δεν το ξέρω; 

ψησου να διαβασεις τις 3-4 τελευταιες σελιδες

• Like 1

4 ώρες πριν, ntg14207 είπε

Κάνω κανονικά μεταφορά από revolut σε cryptopay με μηδενική προμήθεια και τα χρήματα μπαίνουν σε λίγα λεπτά.

Στην αρχή είχα και εγώ δυσκολία, το trick  ήταν ότι στο first and middle name που ζητάει στη revolut πρέπει να βάλεις CPS Solutions και last name OU, όπως με ενημέρωσε το support της cryptopay.

Μετά τα υπόλοιπα είναι απλά, το IBAN, χώρα UK και νόμισμα ευρώ, δε θυμάμαι να ζητάει κάτι άλλο.

Μπράβο ρε συ. Σε 10 λεπτά μπήκαν τα λεφτά χωρίς προμήθειες χωρίς τίποτα. Να σαι καλά. 

• Like 1

Αιτήθηκα virtual κάρτα και τη δέχτηκε και μου λέει είναι έτοιμη για χρήση. Δε μου ζήτησε έγγραφο κρατικό.

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί στο παρελθόν με παρόμοιες εφαρμογές. Τώρα για να βάλω χρήματα στην cryptopay και σε usdt που γράφει το πρώτο ποστ, επιλέγω το συγκεκριμένο crypto account και πατάω buy? Επιλέγω το ποσό που θέλω (περίπου 2€ περισσότερα απ΄ ότι θα μου στοιχίσει αυτά που θέλω να αγοράσω από το psn? 

Κάποια βοήθεια με το error E-8210604A...

20 λεπτά πριν, paoknf είπε

Παιχνίδι με αφήνει να αγοράσω. Το δοκίμασα μόλις. Την συνδρομή όχι 

1 ώρα πριν, broxopios είπε

Αιτήθηκα virtual κάρτα και τη δέχτηκε και μου λέει είναι έτοιμη για χρήση. Δε μου ζήτησε έγγραφο κρατικό.

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί στο παρελθόν με παρόμοιες εφαρμογές. Τώρα για να βάλω χρήματα στην cryptopay και σε usdt που γράφει το πρώτο ποστ, επιλέγω το συγκεκριμένο crypto account και πατάω buy? Επιλέγω το ποσό που θέλω (περίπου 2€ περισσότερα απ΄ ότι θα μου στοιχίσει αυτά που θέλω να αγοράσω από το psn? 

Αγοράζεις Tether και μετά κάνεις Exchange σε ευρώ.

Θα πας στη Virtual κάρτα σου και θα κάνεις Load το ποσό που έκανες μετατροπή.

Ναι, να βάλεις 2-3€ παραπάνω.

• Thanks 1

Αν βάλω χρήματα στο wallet μπορώ να αγοράσω συνδρομή;;

2 ώρες πριν, paoknf είπε

Παιχνίδι με αφήνει να αγοράσω. Το δοκίμασα μόλις. Την συνδρομή όχι 

Μια από τα ίδια. Πέρασα κανονικά χρήματα στην cryptopay και αγόρασα παιχνίδι απευθείας. Συνδρομή όμως όχι. Λέει το γνωστό μήνυμα "An unidentified error occurred. Try again in a few moments".

Και αφού το σπάμαρα κάποιες φορές μου ήρθε τα εξής μηνύματα από την cryptopay. Δεν ξέρω αν συνδέονται ή αν δεν έκανα κάποια ενέργεια. Εν τω μεταξύ την κάρτα πως θα την κρατάω στα χέρια μου για να τη στείλω αφού είναι digital? Εκτός αν εννοεί της Eurobank που έβαλα τα χρήματα. 

image.jpeg.3ad7470ea7c9181a69dfa32d3c715a3f.jpeg

image.jpeg.d48d9d60682832c73bea120643750459.jpeg

image.jpeg.e218deb6496de8bdc888e092ca4a948f.jpeg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...