agpol07 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 39 λεπτά πριν, nikosgnr είπε Προσπαθώ εδώ και κανα μισάωρο να προσθέσω Funds πίσω απο τούρκικο proxy και αμέσως πετάει μήνυμα "Could not be added". Έχει κανείς παρόμοιο θέμα? Κι εμένα τα ίδια Νίκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, broxopios είπε Κι εμένα το ίδιο λέει. Να φτιάξω καινούριο mail ή φταίει κάτι με το vpn? Έχω βάλει το cyberghost που έχει 1 μέρα δωρεάν. Φτιάξε νέο Μάιλ στο φλαγκαρανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αστεριος Ματσουκης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, agpol07 είπε Κι εμένα τα ίδια Νίκο. Από ps5 ή ps4 ?? Γιατί από ps4 ούτε εμένα γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, agpol07 είπε Κι εμένα τα ίδια Νίκο. Προσπαθώ να το δω θετικά για την ώρα, αλλά δεν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Μαγκες δεν ξερω τι κανετε αλλα εγω μολις τωρα εβαλα 5 φορες funds μεσω του Chrome χωρις VPN χωρις Proxy χωρις τιποτα, απλα μπαινω στο site και βαζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpol07 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, nikosgnr είπε Προσπαθώ να το δω θετικά για την ώρα, αλλά δεν.. Στα recently installed βλέπω system software, αλλά δεν λέει ημερομηνία. Λες να το πατσάρανε;; εσένα σου βγάζει κάτι στα downloads;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, solid21 είπε Μαγκες δεν ξερω τι κανετε αλλα εγω μολις τωρα εβαλα 5 φορες funds μεσω του Chrome χωρις VPN χωρις Proxy χωρις τιποτα, απλα μπαινω στο site και βαζω. Θεός! Δεν το σκέφτηκα καν. Ούτε proxy, ούτε VPN, τίποτα. Να ΄σαι καλά φίλος. 3 λεπτά πριν, agpol07 είπε Στα recently installed βλέπω system software, αλλά δεν λέει ημερομηνία. Λες να το πατσάρανε;; εσένα σου βγάζει κάτι στα downloads;; Ο,τι λέει ο @solid21. Μπλέκαμε τσάμπα. 22 λεπτά πριν, solid21 είπε Μαγκες δεν ξερω τι κανετε αλλα εγω μολις τωρα εβαλα 5 φορες funds μεσω του Chrome χωρις VPN χωρις Proxy χωρις τιποτα, απλα μπαινω στο site και βαζω. Αγορά απο που έκανες μετά το Subscription? Τόσο απο Browser που έβαλα Funds, όσο και μέσα απο τη κονσόλα βγάζει "error occured". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpol07 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Ναι αυτό θα σου έλεγα τώρα. Δεν μ αφήνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, agpol07 είπε Ναι αυτό θα σου έλεγα τώρα. Δεν μ αφήνει. Για Funds ή αγορά μετα? Αν είναι για Funds ξαναπάτα το και θα στο προχωρήσει. Και 'μενα τη πρώτη φορά για να προσθέσω έβγαλε error. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, nikosgnr είπε Θεός! Δεν το σκέφτηκα καν. Ούτε proxy, ούτε VPN, τίποτα. Να ΄σαι καλά φίλος. Ο,τι λέει ο @solid21. Μπλέκαμε τσάμπα. Αγορά απο που έκανες μετά το Subscription? Τόσο απο Browser που έβαλα Funds, όσο και μέσα απο τη κονσόλα βγάζει "error occured". Συγγνωμη αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως ρωτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Funds έβαλα, όλα καλά. Αγορά δε μπορώ να κάνω μετά. Βγάζει error τόσο απο Browser όσο και μέσα απο τη κονσόλα. Στη κονσόλα δοκίμασα και με proxy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, nikosgnr είπε Funds έβαλα, όλα καλά. Αγορά δε μπορώ να κάνω μετά. Βγάζει error τόσο απο Browser όσο και μέσα απο τη κονσόλα. Στη κονσόλα δοκίμασα και με proxy. Μιλαμε για συνδρομη - σωστα ? Σπαμαρε την αγορα με Χ μεσα απο την κονσολα , υπηρξε φορα που επισανε μια στις 50 προσπαθειες - υπηρξε και φορα που εβαλα 5 φορες συνεχομενα χωρις κανενα θεμα. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από solid21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) @nikosgnr Δοκίμασε με διαφορετικό Proxy. Τώρα αν και εκεί υπάρχει error, δοκίμασε αργότερα ή δοκίμασε άλλους τρόπους που έχουν αναφερθεί στις πιο πίσω σελίδες. Πχ via app, game μαζί με συνδρομή. Από ότι βλέπω σε κάποιους λειτουργεί σε άλλους όχι πλέον. Όσο αφορά Game purchase πχ εγώ μπορώ να αγοράσω με wallet (στην κονσόλα με adding funds) με Proxy. Απο το app αγόρασα κανονικά πχ πριν λίγο το Quarry που έχει discount στο Ataturk Store xD Μπορώ να δοκιμάσω αν θέλετε να κουμπώσω και συνδρομή στο επόμενο μου game purchase για να κάνω confirm από μεριάς μου ότι λειτουργεί ακόμα από το app. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από Alex21121988 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, solid21 είπε Μιλαμε για συνδρομη - σωστα ? Σπαμαρε την αγορα με Χ μεσα απο την κονσολα , υπηρξε φορα που επισανε μια στις 50 προσπαθειες - υπηρξε και φορα που εβαλα 5 φορες συνεχομενα χωρις κανενα θεμα. Ναι για συνδρομή. Σπάμαρα πολλές φορές αλλά δεν.. Θα το αφήσω για πιο μετά. 3 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε @nikosgnr Δοκίμασε με διαφορετικό Proxy. Τώρα αν και εκεί υπάρχει error, δοκίμασε αργότερα ή δοκίμασε άλλους τρόπους που έχουν αναφερθεί στις πιο πίσω σελίδες. Πχ via app, game μαζί με συνδρομή. Από ότι βλέπω σε κάποιους λειτουργεί σε άλλους όχι πλέον. Όσο αφορά Game purchase πχ εγώ μπορώ να αγοράσω με wallet (στην κονσόλα με adding funds) με Proxy. Απο το app αγόρασα κανονικά πχ πριν λίγο το Quarry που έχει discount στο Ataturk Store xD Μπορώ να δοκιμάσω αν θέλετε να κουμπώσω και συνδρομή στο επόμενο μου game purchase για να κάνω confirm από μεριάς μου ότι λειτουργεί ακόμα από το app. Εν τω μεταξύ πάλευα πόση ώρα να βρώ proxy. Δεν έμπαινε σε κανένα. Δοκίμασα και απο το App, δεν το προχωράει. Θα δω μηπως το κάνω με παιχνίδι αλλιώς πιο μετά. Ευχαριστώ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpol07 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Εμένα δεν βάζει funds ούτε από browser. Βγάζει error, ξαναπροσπαθώ και προχωράει, αλλά γυρίζει το κυκλακι visa χωρίς να τελειώνει τη προσθήκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις