Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, dash394 είπε

Για να πάρουμε λίγο θάρρος κι εμείς που δεν το έχουμε πετύχει ακόμα, υπάρχει κάποιος που έχει καταφέρει να πάρει PS+ από Τουρκία μέσα στο Δεκέμβρη; Βλέπω ότι αυτό το μήνα δυσκολεύει περισσότερο η διαδικασία

Πρίν δύο βδομάδες. Μια προσπάθεια ήταν αρκετή.

Και πιο πίσω έχουν γράψει και άλλοι πως πέρασε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εμένα δεν μου περνάει την crypto pay με τίποτα. Έχω τσεκαρει και διεύθυνση και νούμερο κάρτας αλλά τίποτα. Έχει γίνει το verify κανονικά. Δοκίμασα και από κονσόλα και από browser. Καμμία ιδέα η έχει φάει σκάλωμα και να το προσπαθήσω πάλι αύριο;

Παιδιά εγώ κατάφερα να κάνω τουρκικό λογαριασμό και να βάλω μέσα στην κάρτα (cryptopay) .

Αγοράζω κανονικά παιχνίδια αλλά δεν μπορώ να αγοράσω την συνδρομή. Δοκίμασα αρκετούς τρόπους αλλά ακόμα τίποτα

27 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Δοκίμασε με διαφορετικό vpn 

Να χρησιμοποιήσω vpn και να μπω από τον browser ή από την εφαρμογή;

Επίσης με το vpn κολλάει στην φάση που μου στέλνει τον κωδικό στο κινητό για επιβεβαίωση.

Εσύ το έχεις κάνει;

Στις 25/12/2022 στις 10:17 ΜΜ, satizen είπε

Να σημειωσω οτι με proxy μου δουλεψε η αγορα 12μηνης deluxe δεν ειχα θεμα να βαζω funds απλα δεν μπορουσα μεσω ps5 να παρω κατι. Ενα tip μην περιμενετε να βγαλει οτι δουλευει το internet δοκιμαστε να αγορασετε!

Μπορείς να μας πεις ποιον proxy χρησιμοποίησες; Γιατί έβαλα έναν τυχαίο μετά από ψάξιμο στο Google και πήρα πάλι το κλασσικό error.

Προσπαθώ να προσθέσω έναν ακόμη χρόνο 2 μέρες τώρα και τίποτα.

Παιχνίδια αγοράζω κανονικά, στη συνδρομή είναι το θέμα.

Είχα προσθέσει 2 χρόνια βάζοντας στο καλάθι μαζί με τη συνδρομή και παιχνίδι. Τώρα φαίνεται πως το έκοψαν αυτό.

8 ώρες πριν, Αστεριος Ματσουκης είπε

Να χρησιμοποιήσω vpn και να μπω από τον browser ή από την εφαρμογή;

Επίσης με το vpn κολλάει στην φάση που μου στέλνει τον κωδικό στο κινητό για επιβεβαίωση.

Εσύ το έχεις κάνει;

Έχει ειπωθεί τόσες φορές.. Δε χρειαζεται VPN για τις αγορές μετά.

Εγώ θα ξαναπώ να τσεκάρεις τη δ/νση στη Cryptopay. Πρέπει να είναι ακριβώς ίδια με αυτή που έχεις περάσει στον τούρκικο λογ/σμό σου.

Εναλλακτικά με τον τρόπο που έχει ποσταριστεί πιο πίσω, με proxy μέσα απο τη κονσόλα σου.

• Like 2

3 ώρες πριν, ntg14207 είπε

Μπορείς να μας πεις ποιον proxy χρησιμοποίησες; Γιατί έβαλα έναν τυχαίο μετά από ψάξιμο στο Google και πήρα πάλι το κλασσικό error.

Προσπαθώ να προσθέσω έναν ακόμη χρόνο 2 μέρες τώρα και τίποτα.

Παιχνίδια αγοράζω κανονικά, στη συνδρομή είναι το θέμα.

Είχα προσθέσει 2 χρόνια βάζοντας στο καλάθι μαζί με τη συνδρομή και παιχνίδι. Τώρα φαίνεται πως το έκοψαν αυτό.

πηρα proxy απο την σελιδα που ελεγε το hotukdeals Free Turkey proxy servers. Turkish proxy - TR. δοκιμασε μερικους κ εγω δεν το πετυχα με την πρωτη αλλα οπως ειπα μην περιμενετε να δειξει connected δοκιμαστε την αγορα σας

2 ώρες πριν, nikosgnr είπε

Έχει ειπωθεί τόσες φορές.. Δε χρειαζεται VPN για τις αγορές μετά.

Εγώ θα ξαναπώ να τσεκάρεις τη δ/νση στη Cryptopay. Πρέπει να είναι ακριβώς ίδια με αυτή που έχεις περάσει στον τούρκικο λογ/σμό σου.

Εναλλακτικά με τον τρόπο που έχει ποσταριστεί πιο πίσω, με proxy μέσα απο τη κονσόλα σου.

Δεν είπα κάπου ότι χρησιμοποιησα Vpn , η αγορές παιχνιδιών έγιναν χωρίς vpn κανονικά από κονσόλα και εφαρμογή.

Από τι διάβασα και γω ίσως ο μόνος τρόπος την προκείμενη περίπτωση είναι με proxy

3 ώρες πριν, nikosgnr είπε

Σίγουρα έχεις καλύτερες πιθανότητες μέσω proxy.

Δοκίμασε το και γράψε να ξέρουμε.

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!

Έχω φτάσει και εγώ στη φάση της αγοράς της συνδρομής με cryptopay κάρτα. Εκτός από το region που είναι Turkey οι διευθύνσεις σε ps account και cryptopay είναι η διεύθυνση κατοικίας μου.

Γράφει an error occured. try again in a few moments κλπ.

Γιατί να χρειάζεται proxy αφού δεν χρειάζεται η vpn?  Επίσης με την proxy δεν χρειάζεται οι διευθύνσεις να είναι όμοιες (αν και είναι);

Το hit and try by error το συνεχίζετε κάθε φορά με άλλο proxy ή με τον ίδιο σπαμάρετε συνέχεια την αγορά;

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα κατάφερα να πάρω PS Plus Deluxe 12μηνο δυο φορές μέσω το store του PS5. Αυτά είναι τα βήματα:

1. Κάνετε λογαριασμό στην CryptoPay, βάζετε τα χρήματα μέσα στην κάρτα και έναν τούρκικο λογαριασμό στο PS με την κάρτα της Cryptopay και τον προσθέτετε στο PS4/PS5.

2. Όσοι έχετε PS5, πηγαίνετε Settings > Network > Settings > Set Up Internet Connection > Πατάτε Options στο Network που έχετε > Advanced Settings > Proxy Server: Use.
Όσοι έχετε PS4 ακολουθήστε αυτό το βιντεο μέχρι το 1:00.
Μετά πηγαίνετε σε αυτό το site: https://spys.one/free-proxy-list/TR/ βρίσκετε ένα proxy (προτείνετε αυτό που θα χρησιμοποιήσετε να έχει Uptime 80% και πάνω για να μην έχετε προβλήματα με την σύνδεση) και βάζετε το Address και Port. (ADDRESS:PORT). Στην δική μου περίπτωση βρήκα proxy το οποίο έδειχνε Connected στο Network.

3. Στην συνέχεια Settings > Users and Accounts > Payment and Subscriptions > Add Funds, εδώ επιλέγετε την CryptoPay και βάζετε το ποσό που έχει η συνδρομή που θέλετε να αγοράσετε.

4. Τώρα αγοράζετε κανονικά στην συνδρομή μέσω της κονσόλας (χωρίς κανένα error!).

Για να προσθέσετε περισσότερους μήνες στην συνδρομή:

1. Ακολουθήστε το βήμα 2ο και 3ο από προηγουμένως. (Εάν τα έχετε κάνει ήδη μην αλλάξετε τίποτα!)

2. Πηγαίνετε Settings > Users and Accounts > Payment and Subscriptions > Subscriptions > PlayStation Plus > Buy Again και αγοράζετε κανονικά.

Να σημειωθεί ότι:
1. Έγιναν πολλές προσπάθειες για αγορά χωρίς funds και μόνο με την κάρτα αλλά ποτέ δεν δούλεψε.
2. Δεν δούλεψε η αγορά PS Plus μέσω PS App ή Browser.
3. Δεν είχα ίδια διεύθυνση μεταξύ Playstation και CryptoPay.

Επεξ/σία από iii
Επιλογές proxy για PS4
  • Like 9
  • Thanks 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, iii είπε

Σήμερα κατάφερα να πάρω PS Plus Deluxe 12μηνο δυο φορές μέσω το store του PS5. Αυτά είναι τα βήματα:

1. Κάνετε λογαριασμό στην CryptoPay, βάζετε τα χρήματα μέσα στην κάρτα και έναν τούρκικο λογαριασμό στο PS με την κάρτα της Cryptopay και τον προσθέτετε στο PS4/PS5.

2. Πηγαίνετε Settings > Network > Settings > Set Up Internet Connection > Πατάτε Options στο Network που έχετε > Advanced Settings > Proxy Server: Use. Πηγαίνετε σε αυτό το site: https://spys.one/free-proxy-list/TR/ βρίσκετε ένα proxy (προτείνετε αυτό που θα χρησιμοποιήσετε να έχει Uptime 80% και πάνω για να μην έχετε προβλήματα με την σύνδεση) και βάζετε το Address και Port. (ADDRESS:PORT). Στην δική μου περίπτωση βρήκα proxy το οποίο έδειχνε Connected στο Network.

3. Στην συνέχεια Settings > Users and Accounts > Payment and Subscriptions > Add Funds, εδώ επιλέγετε την CryptoPay και βάζετε το πόσο που έχει η συνδρομή που θέλετε να αγοράσετε.

4. Τώρα αγοράζετε κανονικά στην συνδρομή μέσω της κονσόλας (χωρίς κανένα error!).

1. Ακολουθήστε το βήμα 2ο και 3ο από προηγουμένως. (Εάν τα έχετε κάνει ήδη μην αλλάξετε τίποτα!)

2. Πηγαίνετε Settings > Users and Accounts > Payment and Subscriptions > Subscriptions > PlayStation Plus > Buy Again και αγοράζετε κανονικά.

Να σημειωθεί ότι:
1. Έγιναν πολλές προσπάθειες για αγορά χωρίς funds και μόνο με την κάρτα αλλά ποτέ δεν δούλεψε.

Κομπλέ. Αρα η λύση στο hotukdeals δουλεύει μια χαρά 

Επεξ/σία από Greg9
  • Like 1

2 ώρες πριν, iii είπε

2. Πηγαίνετε Settings > Network > Settings > Set Up Internet Connection > Πατάτε Options στο Network που έχετε > Advanced Settings > Proxy Server: Use. Πηγαίνετε σε αυτό το site: https://spys.one/free-proxy-list/TR/ βρίσκετε ένα proxy (προτείνετε αυτό που θα χρησιμοποιήσετε να έχει Uptime 80% και πάνω για να μην έχετε προβλήματα με την σύνδεση) και βάζετε το Address και Port. (ADDRESS:PORT). Στην δική μου περίπτωση βρήκα proxy το οποίο έδειχνε Connected στο Network.

3. Στην συνέχεια Settings > Users and Accounts > Payment and Subscriptions > Add Funds, εδώ επιλέγετε την CryptoPay και βάζετε το ποσό που έχει η συνδρομή που θέλετε να αγοράσετε.

Να σημειωθεί ότι:

Επιβεβαιώνω και εγώ, πως με add funds και proxy πέρασε. Απευθείας από την κάρτα δεν περνούσε. Στην περίπτωση μου είχα το error στη σύνδεση, αλλά λειτούργησε κανονικά.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...