stef1981 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, Greg9 είπε Στο hotukdeals λένε τώρα για για proxy στη κονσόλα από τα settings και πληρωμή από τη κονσόλα Μπορείς να δώσεις link να το δούμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greg9 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, stef1981 είπε Μπορείς να δώσεις link να το δούμε; https://www.hotukdeals.com/discussions/new-method-no-vpn-required-buy-from-any-playstation-psn-region-inc-indonesia-turkey-at-face-value-with-disposable-revolut-virtual-visa-3458645?page=100#comments Ταξινόμηση με νεότερα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Στο hotukdeals αναφέρεται και η παρακάτω μέθοδος Spoiler As ian7891 mentioned, proxy via ps5 network settings works for subs, I just stacked until 2026. go to the spys.one/proxy/TR on a browser. go to your ps5 network settings. look for your wifi and press the start button and advanced settings. Set proxy to USE. put the IP address in from one of them on the list on your browser, then put the port number in, it’s right next to the IP address on that page (eg, xxx.xx.xxx.xx 8080) now this part is kind of tricky since there’s no way of knowing if it will work or not since my internet and Psn showed as not signed in but the purchase still went through. The one that worked for me connected for a brief second but then when I went to test the connection it wouldn’t show as signed in, I thought what the hell it showed it worked for a split second so I tried the purchase anyway and it went through. I didn’t go to the store page, I went straight into my user settings and subscription settings then hit the buy again button. It connected once, second payment didn’t connect but the 3rd and 4th went through. it’s hit and miss and a little time consuming but it works for subs. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, ChrisGKa είπε Καλησπερα παιδια, Εχω προχωρήσει κι εγω την διαδικασια αυτες τις μέρες. Έφτιαξα τουρκικό psn, έφτιαξα cryptopay και κατάφερα να την περασω και στο payment management. Εφοσον λετε πως δεν χρειαζεται να βάλουμε funds πλέον, διάλεξα ενα παιχνίδι και πηγα να ολοκληρώσω την αγορά. Έλαβα τον κωδικο στο κινητο και οταν τον έγραψα μου έλεγε πως τα στοιχεία της κάρτας εχουν λήξει. Προσπάθησα (με και χωρις vpn) απο το app, απο browser ακομα και μεσα απο το ps5 (χωρις vpn) αλλα παντού το ιδιο μηνυμα. Καμια ιδέα για το τι κανω λαθος; Ευχαριστώ πολυ 💪🏻 Δε χρειάζεται να έχεις ενεργό VPN για τις αγορές. Το πιο βασικό λάθος που κάνουν οι περισσότεροι, είναι πως δεν έχουν βάλει την ίδια δ/νση στη Cryptopay με αυτή του τούρκικου PSN. Επίσης τα χρήματα στη Crypto να είναι περισσότερα απο την τιμή της ετήσιας. Να έχεις π.χ 2€ παραπάνω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisGKa Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Ευχαριστώ για την απαντηση Νικο! To ξερω και για αυτο αρχικα προσπάθησα χωρις vpn αλλα επειδη μου έβγαζε το error ειπα να το δοκιμάσω και με αυτο για παν ενδεχόμενο. Εχω βάλει την ιδια διεύθυνση! Όσο για τα χρήματα, έβαλα 60€ και προσπάθησα να αγοράσω ενα παιχνίδι με 20€ και επιμένει να λεει πως εχει λήξει η κάρτα. Προσπάθησα και απο το app, και απο browser και μεσα απο το store του ps5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, ChrisGKa είπε Ευχαριστώ για την απαντηση Νικο! To ξερω και για αυτο αρχικα προσπάθησα χωρις vpn αλλα επειδη μου έβγαζε το error ειπα να το δοκιμάσω και με αυτο για παν ενδεχόμενο. Εχω βάλει την ιδια διεύθυνση! Όσο για τα χρήματα, έβαλα 60€ και προσπάθησα να αγοράσω ενα παιχνίδι με 20€ και επιμένει να λεει πως εχει λήξει η κάρτα. Προσπάθησα και απο το app, και απο browser και μεσα απο το store του ps5. Είναι hit or miss η όλη διαδικασία. Εγώ δεν μπόρεσα να κάνω πληρωμή χωρίς vpn. Προσπάθησε και την λύση που έδωσε πιο πάνω με τα proxy. Εμένα πέτυχε μετά από παααρα πολλές προσπάθειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greg9 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Όσοι τα καταφέρατε, έχει τρελά deals. Πήρα παιχνίδι που κάνει 12€ χαμηλότερη στο Skroutz 1,8€, lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) FYI. Μόλις έγινε αγορά παιχνιδιού απευθείας απο την Cryptopay χωρίς κανένα θέμα. Evil Within με 1€ καλά δεν είναι? Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2022 από nikosgnr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satizen Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Να σημειωσω οτι με proxy μου δουλεψε η αγορα 12μηνης deluxe δεν ειχα θεμα να βαζω funds απλα δεν μπορουσα μεσω ps5 να παρω κατι. Ενα tip μην περιμενετε να βγαλει οτι δουλευει το internet δοκιμαστε να αγορασετε! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αστεριος Ματσουκης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Παιδιά εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να δημιουργήσω καν λογαριασμό στο play , μου βγάζει το μήνυμα " Can't create an account. Contact Customer support for assistance." Το email είναι καινούργιο αλλά και πάλι δεν το παίρνει , υπάρχει κάποια λύση;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Αστεριος Ματσουκης είπε Παιδιά εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να δημιουργήσω καν λογαριασμό στο play , μου βγάζει το μήνυμα " Can't create an account. Contact Customer support for assistance." Το email είναι καινούργιο αλλά και πάλι δεν το παίρνει , υπάρχει κάποια λύση;; Κάνε άλλο Μάιλ κ ξαναπροσπάθησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordPanag Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Στις 23/12/2022 στις 10:43 ΠΜ, nikosgnr είπε Δε χρειάζεται να έχεις ενεργό VPN για τις αγορές. Το πιο βασικό λάθος που κάνουν οι περισσότεροι, είναι πως δεν έχουν βάλει την ίδια δ/νση στη Cryptopay με αυτή του τούρκικου PSN. Επίσης τα χρήματα στη Crypto να είναι περισσότερα απο την τιμή της ετήσιας. Να έχεις π.χ 2€ παραπάνω. η cryptopay δεν ζητάει κάποιο έντυπο για την επιβεβαίωση της διεύθυνσης ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Σωστά και να είναι στα αγγλίκά. Εγώ έβγαλα ανάλυση απο Revolut και το δήλωσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dash394 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Για να πάρουμε λίγο θάρρος κι εμείς που δεν το έχουμε πετύχει ακόμα, υπάρχει κάποιος που έχει καταφέρει να πάρει PS+ από Τουρκία μέσα στο Δεκέμβρη; Βλέπω ότι αυτό το μήνα δυσκολεύει περισσότερο η διαδικασία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morfeas2004gr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Πήρα την προηγούμενη εβδομάδα για έναν φίλο μου, με την γνωστή διαδικασία, απλώς θέλει να πατήσεις αρκετές φορές αγορά για να την πάρει. Θέλει αρκετές προσπάθειες. Αλλά δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις