klainmaingr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Bourdoulas είπε Είχα το ίδιο πρόβλημα. Δημιούργησε ένα εντελώς καινούργιο email και κάνε ξανά εγγραφή. Super. Το έκανες με ανοιχτό vpn? Αν ναι, με ποιό;
Bourdoulas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, klainmaingr είπε Super. Το έκανες με ανοιχτό vpn? Αν ναι, με ποιό; Με Steganos VPN 1
klainmaingr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, gebaki είπε Λοιπόν εγώ δοκίμασα και με απευθείας καρτα να βάλω ετήσια και με funds..και με τα 2 σκαλωνε συνέχεια..εν τέλει δέχτηκε με funds..μάλλον θέλει υπομονή Άρα πήγες απλά με funds χωρίς να χρειαστέι να ενεργοποιηθεί η κάρτα καθόλου; Εγώ ακόμα παλεύω με το ακκαουντ του φίλου απο το πρωί. Funds περνάνε αλλα 12μηνη δεν βάζει για κανένα λόγο ότι συσκευή και vpn και να βάλω. Something went wrong. Δοκίμασα και με παιχνίδι. Δοκίμασα και απευθείας με κάρτα πριν να βάλω funds. Δοκίμασα και με συνδυασμό/ Ξέρω πολύ καλά οτι είναι ψιλοτυχαία η όλη φάση αλλα μου έχει σπάσει τα @@
broxopios Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Υπάρχει κάποιος που έκανε τη διαδικασία αυτές τις μέρες από την αρχή (δημιουργία Τούρκικου λογαριασμού και μετά όλα τα υπόλοιπα που περιγράφονται στην πρώτη σελίδα) και δούλεψε; Λέω να το προσπαθήσω τις επόμενες μέρες αλλά να ξέρω αν έχει νόημα.
johnnyman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, broxopios είπε Υπάρχει κάποιος που έκανε τη διαδικασία αυτές τις μέρες από την αρχή (δημιουργία Τούρκικου λογαριασμού και μετά όλα τα υπόλοιπα που περιγράφονται στην πρώτη σελίδα) και δούλεψε; Λέω να το προσπαθήσω τις επόμενες μέρες αλλά να ξέρω αν έχει νόημα. Εγω κατεφερα να κανω τουρκικο λογαριασμο μεσω του ps5 εχοντας το συνδεμενο μεσω wifi hotspot στο κινητο με vpn τουρκιας!! Παιχνιδι αγορασα κανονικα με cryptopay!! 1 1
sndev Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, johnnyman είπε Εγω κατεφερα να κανω τουρκικο λογαριασμο μεσω του ps5 εχοντας το συνδεμενο μεσω wifi hotspot στο κινητο με vpn τουρκιας!! Παιχνιδι αγορασα κανονικα με cryptopay!! Συνδρομή έκανες? Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από sndev
klainmaingr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Funds και παιχνίδια έβαλα και εγώ σήμερα (πληρώθηκε με funds). Συνδρομή δεν περνάει για κανένα λόγο με οποιοδήποτε συνδυασμό.
Greg9 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Στο hotukdeals λένε τώρα για για proxy στη κονσόλα από τα settings και πληρωμή από τη κονσόλα
sndev Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Greg9 είπε Στο hotukdeals λένε τώρα για για proxy στη κονσόλα από τα settings και πληρωμή από τη κονσόλα Ανέλυσε το pls η δώσε λινκ για μελέτη Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από sndev
ChrisGKa Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια, Εχω προχωρήσει κι εγω την διαδικασια αυτες τις μέρες. Έφτιαξα τουρκικό psn, έφτιαξα cryptopay και κατάφερα να την περασω και στο payment management. Εφοσον λετε πως δεν χρειαζεται να βάλουμε funds πλέον, διάλεξα ενα παιχνίδι και πηγα να ολοκληρώσω την αγορά. Έλαβα τον κωδικο στο κινητο και οταν τον έγραψα μου έλεγε πως τα στοιχεία της κάρτας εχουν λήξει. Προσπάθησα (με και χωρις vpn) απο το app, απο browser ακομα και μεσα απο το ps5 (χωρις vpn) αλλα παντού το ιδιο μηνυμα. Καμια ιδέα για το τι κανω λαθος; Ευχαριστώ πολυ 💪🏻 Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2022 από ChrisGKa
solid21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, ChrisGKa είπε Καλησπερα παιδια, Εχω προχωρήσει κι εγω την διαδικασια αυτες τις μέρες. Έφτιαξα τουρκικό psn, έφτιαξα cryptopay και κατάφερα να την περασω και στο payment management. Εφοσον λετε πως δεν χρειαζεται να βάλουμε funds πλέον, διάλεξα ενα παιχνίδι και πηγα να ολοκληρώσω την αγορά. Έλαβα τον κωδικο στο κινητο και οταν τον έγραψα μου έλεγε πως τα στοιχεία της κάρτας εχουν λήξει. Προσπάθησα (με και χωρις vpn) απο το app, απο browser ακομα και μεσα απο το ps5 (χωρις vpn) αλλα παντού το ιδιο μηνυμα. Καμια ιδέα για το τι κανω λαθος; Ευχαριστώ πολυ 💪🏻 Παιζει να μην εχεις αρκετα χρηματα μεσα, πρεπει να εχεις λιγα παραπανω παντα απο οσο εχει αυτο που θες να παρεις.
klainmaingr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Λοιπόν μετά απο πόσο; Μια ολόκληρη μέρα ταλαιπωρίας; Κατάφερα και του έβαλα μια διετία. Καινούριο ακκάουντ, κρυπτοπαυ και συνδρομή. Πληρωμή έγινε ΜΟΝΟ με funds αυτη τη φορά. Έβαλα αρκετά funds και χρειάστηκε κάποιο πολύ niche vpn για να περάσει η συνδρομή. Απίστευτη ταλαιπωρία και δε θέλω να ξανακούσω για πσν. Γίνεται λοιπόν ακόμα αλλα θέλει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ υπομονή και επιμονή. Δεν υπάρχουν definite απαντήσεις και αν δεν είστε της υπομονής και του trial and error παρατήστε το ήδη. 49 λεπτά πριν, ChrisGKa είπε Καλησπερα παιδια, Εχω προχωρήσει κι εγω την διαδικασια αυτες τις μέρες. Έφτιαξα τουρκικό psn, έφτιαξα cryptopay και κατάφερα να την περασω και στο payment management. Εφοσον λετε πως δεν χρειαζεται να βάλουμε funds πλέον, διάλεξα ενα παιχνίδι και πηγα να ολοκληρώσω την αγορά. Έλαβα τον κωδικο στο κινητο και οταν τον έγραψα μου έλεγε πως τα στοιχεία της κάρτας εχουν λήξει. Προσπάθησα (με και χωρις vpn) απο το app, απο browser ακομα και μεσα απο το ps5 (χωρις vpn) αλλα παντού το ιδιο μηνυμα. Καμια ιδέα για το τι κανω λαθος; Ευχαριστώ πολυ 💪🏻 Κάποιες κάρτες που έχουν ημ λήξης πέραν του 2025 τις βγάζει σαν expired. Go figure.. Όχι όλες αλλα το είδα με μια που δοκίμασα σήμερα. 1
sndev Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, klainmaingr είπε Λοιπόν μετά απο πόσο; Μια ολόκληρη μέρα ταλαιπωρίας; Κατάφερα και του έβαλα μια διετία. Καινούριο ακκάουντ, κρυπτοπαυ και συνδρομή. Πληρωμή έγινε ΜΟΝΟ με funds αυτη τη φορά. Έβαλα αρκετά funds και χρειάστηκε κάποιο πολύ niche vpn για να περάσει η συνδρομή. Απίστευτη ταλαιπωρία και δε θέλω να ξανακούσω για πσν. Γίνεται λοιπόν ακόμα αλλα θέλει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ υπομονή και επιμονή. Πιστεύεις ότι είναι θέμα vpn η τύχης; με το ίδιο vpn πέρασε μπαμ η έκανες 100 trial μέχρι που μπήκε;
klainmaingr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, sndev είπε Πιστεύεις ότι είναι θέμα vpn η τύχης; με το ίδιο vpn πέρασε μπαμ η έκανες 100 trial μέχρι που μπήκε; Εβαλα funds χωρις vpn, απλα με επιμονη. Φαίνεται πως fresh logins λειτουργούν πολυ καλύτερα. Ισως εχει να κανει με cookies. Ανοιξα vpn. Περασε μπαμ η συνδρομη. Εβαλα funds με αλλους τροπους κ ζορια. Ξανανοιξα vpn. Περασε μπαμ η επέκταση. Αυτα εγιναν μεσα σε ενα μισαωρο. Ολη την υπόλοιπη μερα ειχα προσπαθησει ΤΑ ΠΑΝΤΑ χωρις επιτυχία. Οποτε ειναι 100% το vpn 2
Bourdoulas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, klainmaingr είπε Εβαλα funds χωρις vpn, απλα με επιμονη. Φαίνεται πως fresh logins λειτουργούν πολυ καλύτερα. Ισως εχει να κανει με cookies. Ανοιξα vpn. Περασε μπαμ η συνδρομη. Εβαλα funds με αλλους τροπους κ ζορια. Ξανανοιξα vpn. Περασε μπαμ η επέκταση. Αυτα εγιναν μεσα σε ενα μισαωρο. Ολη την υπόλοιπη μερα ειχα προσπαθησει ΤΑ ΠΑΝΤΑ χωρις επιτυχία. Οποτε ειναι 100% το vpn Ποιο χρησιμοποίησες τελικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις