ikaros2 Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 3 hours ago, Evgenios38 said: Μπορώ να βάλω λεφτά από το app.? Πως.; Άκυρο, νόμιζα ότι είχες fups. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου Στις 3/5/2024 στις 12:28 ΜΜ, wpgoalkeeper είπε Add funds λογικά θέλεις proxy μέσω κονσόλας. Από υπολογιστή με VPN και ανώνυμη περιήγηση. Προσωπικά από υπολογιστή δεν το κατάφερα ποτέ με οτιδήποτε συνδυασμό browser-private browser-vpn κτλ. Μόνο μέσω κονσόλας έκανα δουλειά, βάζοντας proxy στην κονσόλα. @Evgenios38 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 9 ώρες πριν, wpgoalkeeper είπε @Evgenios38 εγω μονο απο πισι τα καταφερα οποτε βαζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MV_B Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) καλημερα, μπορει να μας πει καποιος αν μπορουμε να αγορασουμε παιχνιδι απο τουρκικο ps store χωρις fups?με proxy vpn κλπ μπορουμε να βαλουμε οποια καρτα θελουμε για αγορα? Επεξ/σία 12 Ιουνίου από MV_B Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 4 ώρες πριν, MV_B είπε καλημερα, μπορει να μας πει καποιος αν μπορουμε να αγορασουμε παιχνιδι απο τουρκικο ps store χωρις fups?με proxy vpn κλπ μπορουμε να βαλουμε οποια καρτα θελουμε για αγορα? οχι και οχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serpico777 Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Καλησπέρα παιδιά...Έχω FUPS αλλά για κάποιο λόγο δεν την αναγνωρίζει...Την αφαίρεσα από το λογαριασμό μου και όποτε προσπαθώ να την βάλω μου γράφει "an error has occurred. Please try again". Κανεις καμία ιδέα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου Στις 12/6/2024 στις 3:51 ΜΜ, serpico777 είπε Καλησπέρα παιδιά...Έχω FUPS αλλά για κάποιο λόγο δεν την αναγνωρίζει...Την αφαίρεσα από το λογαριασμό μου και όποτε προσπαθώ να την βάλω μου γράφει "an error has occurred. Please try again". Κανεις καμία ιδέα;;; Από που δοκιμάζεις? Από υπολογιστή? Από την εφαρμογή? Από την κονσόλα? Δοκίμασες να κάνεις την αγορά πίσω από VPN? Ή μέσω κονσόλας με proxy? Σίγουρα φαντάζομαι έχεις το απαιτούμενο ποσό μέσα έτσι 😛 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serpico777 Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση..Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν μπορώ να κάνω αγορά μέσω FUPS...Δεν μου δέχεται την κάρτα όταν πάω να την προσθέσω στον λογαριασμό μου...Μου βγάζει error..Έχω προσπαθήσει να το κάνω και με VPN και χωρίς...Μέσω εφαρμογής μέσω υπολογιστή αλλά δεν μπορώ να την προσθέσω στον λογαριασμό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PANOS134EVER Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου Κάποιες προσωπικές εμπειρίες επί του θέματος: Είχα FUPS από πέρυσι, έχω κρατήσει τα στοιχεία της κάρτας και το τουρκικό νούμερο που χρησιμοποίησα (one-time από online sim), ΑΛΛΆ η εφαρμογή μετά από αλλαγή συσκευής κινητού με πέταξε έξω και παρότι θυμόμουν το 6ψήφιο login PIN μου μετέπειτα ήθελε 2FA με το Τουρκικό νούμερο, το οποίο όπως είπα ήταν προσωρινό, άρα RIP πάει η πρόσβαση στην εφαρμογή. Θεωρητικά η FUPS κάρτα μου συνεχίζει να υπάρχει (λήγει το 2027), την έχω περασμένη στο PSN μου ως default τρόπο πληρωμής αλλά πρώτον δεν έχω τρόπο να ξέρω τι υπόλοιπο έχει μέσα και δεύτερον δεν με αφήνει να κάνω add funds με τίποτα, με το οποιοδήποτε ποσό δοκιμάζω μου λέει πάντα "Something went wrong". Έχω δοκιμάσει τόσο μέσω PS χωρίς VPN/Proxy (προφανώς δεν θα έπαιζε αυτό αλλά το δοκίμασα έτσι) και μέσω browser με VPN (πληρωμένο CyberGhost)/Ανώνυμη περιήγηση. Θα δοκιμάσω τη μέθοδο με proxy στο PS που αναφέρεται παραπάνω, υπάρχει η δυνατότητα να γίνει αυτό είτε κάπως με χρήση του CyberGhost (που ήδη έχω συνδρομή) είτε με κάποιον άλλο τρόπο χωρίς ξεχωριστή συνδρομή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Είτε με controld (https://controld.com/) είτε με free proxy (π.χ από εδώ https://proxydb.net/?country=TR | https://spys.one/free-proxy-list/TR/ για Τουρκία. Προσωπικά μόνο μέσω free proxy στην κονσόλα κατάφερα να κάνω add funds (δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω τον λογαριασμό του controld, αλλά μετά από αρκετές προσπάθειες για να βρω λειτουργικό proxy). Πριν από 1 χρόνο αυτή η διαδικασία αλλά βλέπω με τις αυξήσεις τιμών που υπάρχουν γενικά και τα παιχνίδια πάνω από το μηνιαίο όριο της FUPS, να χρειάζεται να το ξαναδοκιμάζω για να υπάρχει κάβα στο wallet. Όταν το κάνω (και τα καταφέρω!) θα ενημερώσω. Πιθανά με μία παρόμοια διαδικασία θα πρότεινα να βάλει και ο φίλος την FUPS στον λογαριασμό του. Βέβαια αν έχει flagαριστεί δεν νομίζω να υπάρχει ελπίδα πέραν της έκδοσης καινούργιας.... Δεν το γνωρίζω. Υποθέσεις κάνω φιλικά πάντα. Επεξ/σία 14 Ιουνίου από wpgoalkeeper 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimkog Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Καλησπέρα! Άλλο τρόπο εκτός fups δεν έχουμε για την ανανέωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Καλησπέρα φίλε μου. Από διάφορα site (π.χ. https://plati.market | https://www.buysellvouchers.com | πιθανά υπάρχουν και άλλα προφανώς) , αλλά σίγουρα πιο ακριβά (κανά 15-20€) γιατί έχουν κάποια fees όλα αυτά. Κανείς δεν θα το κάνει "για την ψυχή της μάνας του"... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimkog Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 31 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε Καλησπέρα φίλε μου. Από διάφορα site (π.χ. https://plati.market | https://www.buysellvouchers.com | πιθανά υπάρχουν και άλλα προφανώς) , αλλά σίγουρα πιο ακριβά (κανά 15-20€) γιατί έχουν κάποια fees όλα αυτά. Κανείς δεν θα το κάνει "για την ψυχή της μάνας του"... Ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι έχω fups αλλά τα έμπλεξα γιατί δεν την δεχόταν για κάποιον λόγο φέτος το psn. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis1821 Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου Στις 14/6/2024 στις 11:58 ΠΜ, PANOS134EVER είπε Κάποιες προσωπικές εμπειρίες επί του θέματος: Είχα FUPS από πέρυσι, έχω κρατήσει τα στοιχεία της κάρτας και το τουρκικό νούμερο που χρησιμοποίησα (one-time από online sim), ΑΛΛΆ η εφαρμογή μετά από αλλαγή συσκευής κινητού με πέταξε έξω και παρότι θυμόμουν το 6ψήφιο login PIN μου μετέπειτα ήθελε 2FA με το Τουρκικό νούμερο, το οποίο όπως είπα ήταν προσωρινό, άρα RIP πάει η πρόσβαση στην εφαρμογή. Θεωρητικά η FUPS κάρτα μου συνεχίζει να υπάρχει (λήγει το 2027), την έχω περασμένη στο PSN μου ως default τρόπο πληρωμής αλλά πρώτον δεν έχω τρόπο να ξέρω τι υπόλοιπο έχει μέσα και δεύτερον δεν με αφήνει να κάνω add funds με τίποτα, με το οποιοδήποτε ποσό δοκιμάζω μου λέει πάντα "Something went wrong". Έχω δοκιμάσει τόσο μέσω PS χωρίς VPN/Proxy (προφανώς δεν θα έπαιζε αυτό αλλά το δοκίμασα έτσι) και μέσω browser με VPN (πληρωμένο CyberGhost)/Ανώνυμη περιήγηση. Θα δοκιμάσω τη μέθοδο με proxy στο PS που αναφέρεται παραπάνω, υπάρχει η δυνατότητα να γίνει αυτό είτε κάπως με χρήση του CyberGhost (που ήδη έχω συνδρομή) είτε με κάποιον άλλο τρόπο χωρίς ξεχωριστή συνδρομή? Εμενα που με πεταξε εξω η εφαρμογή, το ελυσα το προβλημα με το "forgot my password" που ειχε αναφερθει και παλαιότερα, ετσι δεν χρειάζεται 2FA. Για προσπάθησε το ετσι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis.illegal Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 1 ώρα πριν, akis1821 είπε Εμενα που με πεταξε εξω η εφαρμογή, το ελυσα το προβλημα με το "forgot my password" που ειχε αναφερθει και παλαιότερα, ετσι δεν χρειάζεται 2FA. Για προσπάθησε το ετσι.. Πως το ελυσες δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις