kormos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε Σε έχασα Είμαι από τους παλιούς χρήστες της F κάρτας....(προ ID). Σκέφτομαι να κάνω αλλαγή κινητής συσκευής αλλά με τις εξελίξεις λογικά θα κάνει λήψη από το store την τελευταία έκδοση (Φups) όπου απαιτεί και το ID τώρα για τη σύνδεση ή αφορά μόνο για νέα εγγραφή αυτό; Απλά σκεφτόμουν αν είναι υπαρκτός ο λόγος διαδικασίας για σύνδεση στη νέα μου συσκευή ή απλά η παλιά να μείνει ως έχει στο "συρτάρι" που λειτουργεί κανονικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Από εδώ πάντως, αν καταλαβαίνω καλά, μια χαρά υπολογίζονται και αυτοί χωρίς ID. https://www.fups.com/en/fees-limits.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 15 ώρες πριν, kormos είπε Είμαι από τους παλιούς χρήστες της F κάρτας....(προ ID). Σκέφτομαι να κάνω αλλαγή κινητής συσκευής αλλά με τις εξελίξεις λογικά θα κάνει λήψη από το store την τελευταία έκδοση (Φups) όπου απαιτεί και το ID τώρα για τη σύνδεση ή αφορά μόνο για νέα εγγραφή αυτό; Απλά σκεφτόμουν αν είναι υπαρκτός ο λόγος διαδικασίας για σύνδεση στη νέα μου συσκευή ή απλά η παλιά να μείνει ως έχει στο "συρτάρι" που λειτουργεί κανονικά... ηδη εχεις τελευταια εκδοση απλα εχεις λογαριασμο πριν τον οκτωμβριο... παντα ζηταει log in οταν σβηνεις την εφαρμογη ασχετα εαν το εκανες τωρα η παλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, pasxaliskar είπε ηδη εχεις τελευταια εκδοση απλα εχεις λογαριασμο πριν τον οκτωμβριο... παντα ζηταει log in οταν σβηνεις την εφαρμογη ασχετα εαν το εκανες τωρα η παλια Δεν έχω τελευταία έκδοση.. Δεν έχω κάνει την αναβάθμιση που υπάρχει στο Store (γενικά δεν κάνω πάντα όλες τις ενημερώσεις στις εφαρμογές) Όπως βλέπω θα μείνει spare η συσκευή 🙃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomas_sushi2 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Στις 10/2/2024 στις 8:04 ΠΜ, pasxaliskar είπε Γτ δν δουλεύεις φουπς ? όχι απο παλιά που δούλευαν με proxy είχα βάλει στο wallet λεφτά τώρα τελείωσαν και βλέπω ότι πλέον με fups έχει θέματα και λέω μήπως μπορώ από τουρκία να πάρω καρτα psn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 14 λεπτά πριν, thomas_sushi2 είπε όχι απο παλιά που δούλευαν με proxy είχα βάλει στο wallet λεφτά τώρα τελείωσαν και βλέπω ότι πλέον με fups έχει θέματα και λέω μήπως μπορώ από τουρκία να πάρω καρτα psn κανενα θεμα δν εχει φουπς εαν κανεις σωστα οτι πρεπει.. προχτες εβαλα 1 χρονο και με πηρε 5-7 λεπτα μεχρι να βρω τι κωδικο ειχα βαλει στο psn για log in στο pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaros2 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 12 hours ago, pasxaliskar said: κανενα θεμα δν εχει φουπς εαν κανεις σωστα οτι πρεπει.. προχτες εβαλα 1 χρονο και με πηρε 5-7 λεπτα μεχρι να βρω τι κωδικο ειχα βαλει στο psn για log in στο pc Με controld + proxy, απο κονσόλα, πήρες συνδρομή? Εμένα το controld μου δίνει IPs που όταν τις τεστάρω δεν είναι τούρκικες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, ikaros2 είπε Με controld + proxy, απο κονσόλα, πήρες συνδρομή? Εμένα το controld μου δίνει IPs που όταν τις τεστάρω δεν είναι τούρκικες... controld δεν με βολεψε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε προχι... ανοιξα vpn στο πισι .. εβαλα λεφτα add funds.. γεμισε το πορτοφολι .. οταν μπηκανε τα λεφτα στο πορτοφολι ανοιξα το πλει και πατησα την συνδρομη χωρις τιποτα εξτρα.. μπορεις και απο το σαιτ επισης χωρις τιποτα εξτρα ..απλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Σε εμένα για παράδειγμα για να φορτώσω funds μόνο με αλλαγη DNS μέσα από το PS και μόνο μεσα από το PS η φόρτωση. Οτιδήποτε άλλο, οποτεδήποτε και να το δοκίμασα μου έβγαζε «Something went wrong». Δοκιμή με 2 κάρτες fups. Αφού ακρη δεν έβγαζα και δοκίμασα και λειτούργησε με DNS, συνεχίζω έτσι όποτε και αν χρειαστεί…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 49 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε Σε εμένα για παράδειγμα για να φορτώσω funds μόνο με αλλαγη DNS μέσα από το PS και μόνο μεσα από το PS η φόρτωση. Οτιδήποτε άλλο, οποτεδήποτε και να το δοκίμασα μου έβγαζε «Something went wrong». Δοκιμή με 2 κάρτες fups. Αφού ακρη δεν έβγαζα και δοκίμασα και λειτούργησε με DNS, συνεχίζω έτσι όποτε και αν χρειαστεί…. μεσα απο το πλει ειναι ΠΑΝΔΥΣΚΟΛΟ να βαλεις funds.. για αυτο ειπα πρωτα βαζω απο το πισι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Αν βρεις λειτουργικά dsn είναι το ίδιο εύκολο. Έτσι ξεκίνησα να βάζω συνδρομές μέχρι την εμφάνιση (ζωή σε μας) της payzy. Μετά ήταν γελοίο από παντού. Τώρα πάλι στις αλχημείες. Έτσι είναι άλλωστε οι μαλαγανιές.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, wpgoalkeeper είπε Αν βρεις λειτουργικά dsn είναι το ίδιο εύκολο. Έτσι ξεκίνησα να βάζω συνδρομές μέχρι την εμφάνιση (ζωή σε μας) της payzy. Μετά ήταν γελοίο από παντού. Τώρα πάλι στις αλχημείες. Έτσι είναι άλλωστε οι μαλαγανιές.... αρχικα λες κ ξανα λς για dns... δν ειναι το dns που βαζεις αλλα το προξι... το dns αλλο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) χαχαχαχαχα. ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο. 😜 (Βέβαια στο controld σαν Legacy DNS το αναφέρει, αλλά το point είναι το ίδιο) Legacy DNS Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου από wpgoalkeeper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ted_spileo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Καλησπέρα στα παιδιά! Ερώτηση λογαριασμό fups μπορούμε να κάνουμε ακόμα ή μόνο αν είχες δημιουργήσει κάποτε; Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 18 ώρες πριν, ted_spileo είπε Καλησπέρα στα παιδιά! Ερώτηση λογαριασμό fups μπορούμε να κάνουμε ακόμα ή μόνο αν είχες δημιουργήσει κάποτε; Ευχαριστώ πολύ μπορεις και τωρα κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις