Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με cryptopay απο ps5 μου πεταει error και απο broswer το ιδιο απο την εφαρμογη για iOS εχω καταφερει να φτασω με το verification με SMS αλλα δεν ολοκληρωνει την αγορα.. παλι error

Καπου πηρε το ματι μου οτι το cryptopay δουλευει μονο για υπαρχον χρηστες (μεχρι καποια ημερομηνια λογικα) και crypto.com μονο για UK account πλεον.

Τωρα αν καποιος εχει δοκιμασει η θελει καποια απο τις παρακατω και δουλευει ας μας πει και μας.

Εγω περιμενω το verification απο Monolith ακομη

image.png.463c8eb6c5068f834a51a67e324726b8.png

hotukdeals.com

Επεξ/σία από sakis94
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εντωμεταξύ εκανα διαγραφει την cryptopay απο τον λογαριασμο και πηγα να  περασω ξανα μηπως ειχε κανενα θεμα και την δεχτηκε την καρτα κανονικα. Χρηματα περναω στο λογαριασμο του psp αλλα παλι δεν με αφηνει να αγορασω συνδρομη

39 λεπτά πριν, stef1981 είπε

Εντωμεταξύ εκανα διαγραφει την cryptopay απο τον λογαριασμο και πηγα να  περασω ξανα μηπως ειχε κανενα θεμα και την δεχτηκε την καρτα κανονικα. Χρηματα περναω στο λογαριασμο του psp αλλα παλι δεν με αφηνει να αγορασω συνδρομη

Αναφέρθηκε πιο πίσω πως δεν πρέπει να βάλεις χρήματα στο balance αλλά να κάνεις την αγορά απευθείας από την κάρτα .

7 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Αναφέρθηκε πιο πίσω πως δεν πρέπει να βάλεις χρήματα στο balance αλλά να κάνεις την αγορά απευθείας από την κάρτα .

Ούτε με τον ένα τρόπο ούτε με τον άλλο. Λέτε να μου έκανε την δουλειά πριν 15 που άλλαξα το online id

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Pls delete 

Spoiler

Το μετάνιωσα ,μετά από τόσα msg σε pm. Όποιος το δε έχει καλώς.

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1
  • Thanks 1

36 λεπτά πριν, Greg9 είπε

Σκληρος.  Ήδη το μετάνιωσες. Ειναι μέχρι να κλείσει και αυτό.

Ευχαριστούμε!

Γιαυτό ακριβώς τα σχόλια πρέπει να είναι περιττά - το λέω για τους επόμενους

• Like 1

Λοιπόν εγώ δοκίμασα και με απευθείας καρτα να βάλω ετήσια και με funds..και με τα 2 σκαλωνε συνέχεια..εν τέλει δέχτηκε με funds..μάλλον θέλει υπομονή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sndev είπε

Γιαυτό ακριβώς τα σχόλια πρέπει να είναι περιττά - το λέω για τους επόμενους

ε θα γινει παλι χαμος με τον καθεενα να ρωτααει οτι νανε , εγω δεν θα το αφηνα, αστο να το ξερεις μονο εσυ 

καλες γιορτες

Επεξ/σία από solid21
  • Like 1
  • Thanks 1

38 λεπτά πριν, gebaki είπε

Λοιπόν εγώ δοκίμασα και με απευθείας καρτα να βάλω ετήσια και με funds..και με τα 2 σκαλωνε συνέχεια..εν τέλει δέχτηκε με funds..μάλλον θέλει υπομονή 

Με ποια κάρτα αν επιτρέπεται; Και σε browser ή στη κονσόλα;

Είπα να δοκιμάσω τελικά αλλά δεν με αφήνει να δημιουργήσω λογαριασμό Τουρκίας. Μου λέει να επικοινωνήσω με το supprt. Στο τέλος το παρατησα.

2 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Είπα να δοκιμάσω τελικά αλλά δεν με αφήνει να δημιουργήσω λογαριασμό Τουρκίας. Μου λέει να επικοινωνήσω με το supprt. Στο τέλος το παρατησα.

Περίεργο έφτιαξα πριν 5 ώρες για ένα τεστ κ έκανε κανονικότητα με τη μια.

• Thanks 1

Μπάλες. Προσπαθώ να κάνω ακκαουντ για ένα φίλο και μου βγάζει συνέχεια contact support. Δοκίμασα άνευ, urban και windscribe. Άραγε τα πίνει το ακκαουντ creation γενικά;

9 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Μπάλες. Προσπαθώ να κάνω ακκαουντ για ένα φίλο και μου βγάζει συνέχεια contact support. Δοκίμασα άνευ, urban και windscribe. Άραγε τα πίνει το ακκαουντ creation γενικά;

Είχα το ίδιο πρόβλημα. Δημιούργησε ένα εντελώς καινούργιο email και κάνε ξανά εγγραφή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...