pasxaliskar Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 12 ώρες πριν, feelihipo είπε Καλησπέρα! Ακόμα μόνο με fups υπάρχει τρόπος; για πιο πραγμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lighto Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Καλημέρα σε όλους. Ερώτηση , άλλαξα κινητό και τώρα η FUPS θέλει κινητό κ password για login. Τι κάνουμε εδώ ; Χάσαμε την FUPS ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 36 λεπτά πριν, lighto είπε Καλημέρα σε όλους. Ερώτηση , άλλαξα κινητό και τώρα η FUPS θέλει κινητό κ password για login. Τι κάνουμε εδώ ; Χάσαμε την FUPS ? πατα lost password και παιξε μπαλα με την καρτα..εαν σου βγαλει παλι σμσ.. ναι εχασες την προσβαση αλαλ η καρτα λειτοθργει κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Αριθμό τηλεφώνου σε ενεργή πρόσβαση σε αφήνει η F να κάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lighto Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, pasxaliskar είπε πατα lost password και παιξε μπαλα με την καρτα..εαν σου βγαλει παλι σμσ.. ναι εχασες την προσβαση αλαλ η καρτα λειτοθργει κανονικα Πάτησα lost password αλλά βγάζει κατευθείαν για κινητό κ τπτ άλλο . Αν κάνω πάλι register κάπου θα ζητάει πάλι κινητό για sms ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 10 λεπτά πριν, lighto είπε Πάτησα lost password αλλά βγάζει κατευθείαν για κινητό κ τπτ άλλο . Αν κάνω πάλι register κάπου θα ζητάει πάλι κινητό για sms ? ε ναι δν θα ζηταει .. θα ζηταει ποτε εκανες φουπσ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lighto Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Την εχω πριν γίνει το μπαμ με της αλλαγές τιμών και τώρα να κανεις register ζητάει id βλεπω. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από lighto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, lighto είπε Την εχω πριν γίνει το μπαμ με της αλλαγές τιμών και τώρα να κανεις register ζητάει id βλεπω. ναι εχει αλλαξει ο τροπος τον οκτωμβριο.. μαλλον εχεις χασει το νημα αρκετα επεισοδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lighto Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, pasxaliskar είπε ναι εχει αλλαξει ο τροπος τον οκτωμβριο.. μαλλον εχεις χασει το νημα αρκετα επεισοδια Ναι έχασα αρκετά από τοτε που έκλεισε κ το νήμα χάθηκαν ολα 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavros_13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, lighto είπε Καλημέρα σε όλους. Ερώτηση , άλλαξα κινητό και τώρα η FUPS θέλει κινητό κ password για login. Τι κάνουμε εδώ ; Χάσαμε την FUPS ? Μόνο αν βρεις τον αριθμό που είχες βάλει όταν την έφτιαξες θα πας στο επόμενο βήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TERRY7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Καλησπέρα.. Ενώ έχω περάσει απ'το καλοκαίρι την κάρτα fups στον playstation λογαριασμό και μέχρι τώρα αγόραζα κανονικά διάφορα παιχνίδια κάνοντας αγορές από την κονσόλα, τώρα πήγα να κάνω ένα preorder ενός παιχνιδιού και ξαφνικά μου λέει ότι the card has expired , ενώ φυσικά δεν έχει λήξει. Τί μπορεί να φταίει; Μήπως κατάλαβαν το κόλπο ή μπορεί να μην έχει χρήματα μέσα η κάρτα; (Δεν μπορώ να μπω στην εφαρμογή της fups για να την τσεκαρω πλέον, θέλει τουρκική ταυτότητα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lighto Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Stavros_13 είπε Μόνο αν βρεις τον αριθμό που είχες βάλει όταν την έφτιαξες θα πας στο επόμενο βήμα. μπα δεν το εσωσα το νουμερο πφφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 8 hours ago, TERRY7 said: Καλησπέρα.. Ενώ έχω περάσει απ'το καλοκαίρι την κάρτα fups στον playstation λογαριασμό και μέχρι τώρα αγόραζα κανονικά διάφορα παιχνίδια κάνοντας αγορές από την κονσόλα, τώρα πήγα να κάνω ένα preorder ενός παιχνιδιού και ξαφνικά μου λέει ότι the card has expired , ενώ φυσικά δεν έχει λήξει. Τί μπορεί να φταίει; Μήπως κατάλαβαν το κόλπο ή μπορεί να μην έχει χρήματα μέσα η κάρτα; (Δεν μπορώ να μπω στην εφαρμογή της fups για να την τσεκαρω πλέον, θέλει τουρκική ταυτότητα). Αν θυμαμαι καλα, σκαλωνει το συστημα τους στα preorders, δεν ξερω αν ειναι γενικο η μονο με την fups, παντως μου το ειχε κανει και μενα, ενω κατα τα αλλα (αγορα παιχνιδιου), επαιζε κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billys gt Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 16 ώρες πριν, lighto είπε μπα δεν το εσωσα το νουμερο πφφ Τσέκαρε στο ιστορικό παραγγελιών (εάν υπάρχει) από εκεί που αγόρασες το νούμερο κτλ από το προφίλ σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lighto Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 43 λεπτά πριν, billys gt είπε Τσέκαρε στο ιστορικό παραγγελιών (εάν υπάρχει) από εκεί που αγόρασες το νούμερο κτλ από το προφίλ σου Ήταν random νούμερο για να έρθει το sms να βάλω το pin μετά το έκλεισα κ τέλος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις