Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

last of us part 2 remake για ps5 .. 27 ευρω απο τουρκια .. πολυ καλη τιμη 

Όσοι είχαμε αγοράσει το game πριν το remake, δεν μπορούμε (και καλώς) να το πάρουμε. Όταν πρωτοανακοινώθηκε μπορούσαμε. Έκανε 899 λίρες ή κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά. Τώρα το βγάζει "Μη διαθέσιμο" λόγω της επιλογής αναβάθμισης με μικρότερο κόστος (είπαν θα είναι περίπου με 10€ η αναβάθμιση, ευελπιστώ σε λίρες να βγαίνει πιο κάτω). Πιστεύω θα είναι διαθέσιμη η επιλογή αυτή με την κυκλοφορία του game (σήμερα-αύριο).

Επεξ/σία από wpgoalkeeper
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, wpgoalkeeper είπε

Όσοι είχαμε αγοράσει το game πριν το remake, δεν μπορούμε (και καλώς) να το πάρουμε. Όταν πρωτοανακοινώθηκε μπορούσαμε. Έκανε 899 λίρες ή κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά. Τώρα το βγάζει "Μη διαθέσιμο" λόγω της επιλογής αναβάθμισης με μικρότερο κόστος (είπαν θα είναι περίπου με 10€ η αναβάθμιση, ευελπιστώ σε λίρες να βγαίνει πιο κάτω). Πιστεύω θα είναι διαθέσιμη η επιλογή αυτή με την κυκλοφορία του game (σήμερα-αύριο).

5 ευρω βγαινει οσοι υο ειχανε.. και εγω το ειχα παρει σε cd στα 9,99 για ps4... και μετα ειδα αυτο .. ε δν μπηκα στην διαδικασια refund γτ ειπα κατσε μην το σκαλιζουμε κ μας πιασουνε.. περνουμε που περνουμε τζαμπα πραγματα .. 

fun fact.. το CD του εχω στη ζελατινα... δν το ειχα ανοιξει δν ετυχε να το παιξω κ μετα ανακοινωσαν αυτο.. δν πρζ για συνλλογη 

Επεξ/σία από pasxaliskar
  • Like 1

Παντως στο Αμερικανικο psn-acc που εχω μολις αγορασα μια αμερικανικη gift card και την εβαλα κανονικα στο wallet του Αμερικανικου psn-acc χωρις καν vpn.

23 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Παντως στο Αμερικανικο psn-acc που εχω μολις αγορασα μια αμερικανικη gift card και την εβαλα κανονικα στο wallet του Αμερικανικου psn-acc χωρις καν vpn.

Τα προβλήματα μας είναι για το Τουρκικό που οι τιμές είναι τρομακτικά χαμηλότερες και μπορούμε να απολαμβάνουμε παιχνίδια σε πιο γήινες τιμές. Πιθανά σε άλλες αγορές να μπορείς να κάνεις ότι επιθυμείς. Απλά στην Τουρκία πχ δεν υπάρχουν gift cards. Δεν ξέρω μόνο αν πας Τουρκία και βρεις καμία εκεί ξεμπαρκη…

1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

τι τιμες εχει το αμερικανικο? εαν εχει ιδιες με ευρωπη δν τους νοιαζει.. και σε αλλες χωρες που εχω δει λειτουργει ακομα κ με ελληνικη καρτα .. εχουν βαλει ματι το τουρικο, αργεντ, και ουκρανια επειδη ειναι πιο φθηνα... την χασουρα κυνηγανε .. το κερδος εαν βγαζει το αφηνουν 

Επειδη το thread εχει ξεφύγει σε σελίδες, θα μπορούσαμε να ενημερώσουμε τα βήματα για τη FUPS στη πρώτη σελίδα, αφου ειναι το μονο που λειτουργεί πλέον απο οτι καταλαβαίνω; Εχω να φορτώσω απο οταν λειτουργούσε ακόμη το cryptopay και εχω λιγο χαθεί με τη συζητηση 😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχεις Revolut και λειτουργική FUPS είσαι κομπλέ. Φορτώνεις με τον κλασικό τρόπο. Απλά από την προηγούμενη βδομάδα υπάρχει και χαράτσι στην φόρτωση των FUPS (ανάλογα με το ποσό της φόρτωσης αν θυμάμαι καλά). 

Αν δεν έχεις ενεργή FUPS πια, πρέπει να δεις στα αντίστοιχα "μαγαζιά" στυλ platimartket, buysellvouchers κτλ και προμηθεύεσαι μία κάρτα από εκεί (με οποιοδήποτε ρίσκο να μην δουλεύει) ή φορτώνεις funds από τα ίδια "μαγαζιά" απευθείας στον PSN τούρκικο λογαριασμό σου (πάλι με λίγο fee γιατί κανείς δεν το κάνει για την ψυχή της μάνας του).

Αυτά τα λίγα συνοπτικά. Προς το παρόν αυτές οι μέθοδοι λειτουργούν (αν δεν κάνω λάθος) για funds σε FUPS. Δεν έχουμε ιδέα για πόσο ακόμη.... 

Επεξ/σία από wpgoalkeeper

1 ώρα πριν, wpgoalkeeper είπε

Αν έχεις Revolut και λειτουργική FUPS είσαι κομπλέ. Φορτώνεις με τον κλασικό τρόπο. Απλά από την προηγούμενη βδομάδα υπάρχει και χαράτσι στην φόρτωση των FUPS (ανάλογα με το ποσό της φόρτωσης αν θυμάμαι καλά). 

Αν δεν έχεις ενεργή FUPS πια, πρέπει να δεις στα αντίστοιχα "μαγαζιά" στυλ platimartket, buysellvouchers κτλ και προμηθεύεσαι μία κάρτα από εκεί (με οποιοδήποτε ρίσκο να μην δουλεύει) ή φορτώνεις funds από τα ίδια "μαγαζιά" απευθείας στον PSN τούρκικο λογαριασμό σου (πάλι με λίγο fee γιατί κανείς δεν το κάνει για την ψυχή της μάνας του).

Αυτά τα λίγα συνοπτικά. Προς το παρόν αυτές οι μέθοδοι λειτουργούν (αν δεν κάνω λάθος) για funds σε FUPS. Δεν έχουμε ιδέα για πόσο ακόμη.... 

το χαράτσι της FUPS ποτέ προέκυψε; Μπορούμε κάπως να το αποφύγουμε; 

Προέκυψε την προηγούμενη εβδομάδα ή αρχές αυτής. Έτσι ξαφνικά γιατί μπορούν 😛 

Προφανώς φαντάζομαι για να αυξήσουν κερδοφορία.

Δεν πιστεύω να μπορούμε να κάνουμε κάτι. Και μόνο που κάνουμε τόσα με την FUPS, πάλι καλά να λέμε....

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, pasxaliskar είπε

τι τιμες εχει το αμερικανικο? εαν εχει ιδιες με ευρωπη δν τους νοιαζει.. και σε αλλες χωρες που εχω δει λειτουργει ακομα κ με ελληνικη καρτα .. εχουν βαλει ματι το τουρικο, αργεντ, και ουκρανια επειδη ειναι πιο φθηνα... την χασουρα κυνηγανε .. το κερδος εαν βγαζει το αφηνουν 

Βραζιλια, Αργετινη δουλευουν ακομα και ειναι και αυτες σε καλες τιμες(Οχι οσο των τουρκικων αλλα σε καλες)

Επεξ/σία από Paragontas-x

17 λεπτά πριν, johnnyf95 είπε

13 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε

Προέκυψε την προηγούμενη εβδομάδα ή αρχές αυτής. Έτσι ξαφνικά γιατί μπορούν 😛 

Προφανώς φαντάζομαι για να αυξήσουν κερδοφορία.

Δεν πιστεύω να μπορούμε να κάνουμε κάτι. Και μόνο που κάνουμε τόσα με την FUPS, πάλι καλά να λέμε....

Σωστά!

Σε άλλη περίπτωση δεν υπάρχει καμία "δικαιοδοσία" να έχουμε στην κατοχή την εν λόγω κάρτα...

Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας...

• Like 1

3 ώρες πριν, johnnyf95 είπε

Έλεος ..γλιτώνεις 50% σε κάθε παιχνίδι και σεενοχλησε το 1 ευρώ προμήθεια 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...