Frago21ps Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Καλησπέρα και καλή χρονιά λοιπόν μετά από λίγο ψάξιμο αν και έχω φουμπς κάρτα που δουλεύει μπήκα σε ένα κανάλι στο discords και κατάφερα και έφτιαξα μία άλλη κάρτα με νέο λογαριασμό με 2,5€ μέσα σε 10 λεπτά κι αν κάποιος θέλει μπορώ να τους στείλω το link αν δεν επιτρέπεται εδώ να το ανεβάσω Την δοκίμασα και δουλεύει κανονικά 8 1
vagmouk Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, Frago21ps είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά λοιπόν μετά από λίγο ψάξιμο αν και έχω φουμπς κάρτα που δουλεύει μπήκα σε ένα κανάλι στο discords και κατάφερα και έφτιαξα μία άλλη κάρτα με νέο λογαριασμό με 2,5€ μέσα σε 10 λεπτά κι αν κάποιος θέλει μπορώ να τους στείλω το link αν δεν επιτρέπεται εδώ να το ανεβάσω Την δοκίμασα και δουλεύει κανονικά Έγινε και verified ο λογαριασμός σου?Η απλά έβγαλες ανώνυμη κάρτα?
vagmouk Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 33 λεπτά πριν, Frago21ps είπε Είναι standard account Kρίμα.Θα ήταν καλή φάση να μπορούσε κάποιος να μετατρέψει το account σε verified.Θα λύνονταν τα χέρια.Δοκίμασες σήμερα για αγορές και δούλεψε?Γιατί γράφονται διάφορα.Πχ στο Netflix φαίνεται ότι δεν περνάει πλέον κα έχω διαβάσει και για Itunes store και Μicrosoft store.
wpgoalkeeper Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Για το PSN δεν έκανα αγορά ακόμα. Αλλά για το τουρκικό Netflix μπορώ να επιβεβαιώσω πως πέρασε πριν από 2-3 ώρες η πληρωμή με FUPS. Μην τα θέλεις και όλα δικά σου αδερφέ μου @vagmouk. Και ξεκλείδωτη FUPS και 2,5€ με validation?!? Ε κάπου ώπα !! 😛 2
vagmouk Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 20 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε Για το PSN δεν έκανα αγορά ακόμα. Αλλά για το τουρκικό Netflix μπορώ να επιβεβαιώσω πως πέρασε πριν από 2-3 ώρες η πληρωμή με FUPS. Μην τα θέλεις και όλα δικά σου αδερφέ μου @vagmouk. Και ξεκλείδωτη FUPS και 2,5€ με validation?!? Ε κάπου ώπα !! 😛 Καλά ναι και εγώ έχω βγάλει τρεις απο καιρό και τις έχω τιμήσει όλες δεόντως .Απλά είπα μήπως....
kormos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Frago21ps είπε Είναι standard account 1 ώρα πριν, vagmouk είπε Kρίμα.Θα ήταν καλή φάση να μπορούσε κάποιος να μετατρέψει το account σε verified.Θα λύνονταν τα χέρια.Δοκίμασες σήμερα για αγορές και δούλεψε?Γιατί γράφονται διάφορα.Πχ στο Netflix φαίνεται ότι δεν περνάει πλέον κα έχω διαβάσει και για Itunes store και Μicrosoft store. Μια χαρά περνάνε με Standard account οι πληρωμές... 2
pasxaliskar Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 34 λεπτά πριν, dimpapilas είπε Τι ειναι το standard account? Το κλασικό που δν είναι verify 1
PanosK212 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 16 ώρες πριν, wpgoalkeeper είπε Για το PSN δεν έκανα αγορά ακόμα. Αλλά για το τουρκικό Netflix μπορώ να επιβεβαιώσω πως πέρασε πριν από 2-3 ώρες η πληρωμή με FUPS. Μην τα θέλεις και όλα δικά σου αδερφέ μου @vagmouk. Και ξεκλείδωτη FUPS και 2,5€ με validation?!? Ε κάπου ώπα !! 😛 Τουρκικο netflix πως βλεπετε με το geolocation που εχουν βαλει;;
wpgoalkeeper Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, PanosK212 είπε Τουρκικο netflix πως βλεπετε με το geolocation που εχουν βαλει;; Μετά από 30 μέρες ξεκλειδώνει. Έτσι είχε γίνει τουλάχιστον το καλοκαίρι. Υπάρχει κουβέντα εδώ: Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου από wpgoalkeeper 1
kormos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, PanosK212 είπε Τουρκικο netflix πως βλεπετε με το geolocation που εχουν βαλει;; Αυτό το έχουν οι νέοι χρήστες...αλλά όπως αναφέρθηκε μετά από 1 μήνα "καταργείται". 1
arupin Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Πλέον βάλανε και προμήθεια στην fups μόλις στέλνεις λίρες, και φαίνεται η μικρότερη να είναι στις 22 λίρες
solid21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, arupin είπε Πλέον βάλανε και προμήθεια στην fups μόλις στέλνεις λίρες, και φαίνεται η μικρότερη να είναι στις 22 λίρες εννοεις απο revolut σε fups?
Προτεινόμενες αναρτήσεις