Evgenios38 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Καλησπέρα παιδιά.!! χρονια πολλά καλή χρόνια με υγεία και ευτυχία!!! Θέλω να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιο. Έχω fups που την δουλεύω κανονικά και σε άλλες υπηρεσίες το πρόβλημα στο PS STORE είναι ότι δεν μπορώ να βάλω λεφτά στο πορτοφόλι του PS, να αγοράσω παιχνίδια μπορώ κανονικά απλός θέλω να βάλω λεφτά να αγοράσω την συνδρομή και δεν μπορώ απευθείας από την κάρτα γιατί έχει ημερήσιο όριο. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.; Δουλεύει κάποια άλλοι μέθοδος όπως payzy.? Ευχαριστώ πολύ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, journeyman77 είπε δεν με πετάει το Bluestacks, η εφαρμογή της FUPS δεν με αφήνει να προχωρήσω... ε αυτο εννοω .μπαγκαρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
journeyman77 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 1 hour ago, pasxaliskar said: ε αυτο εννοω .μπαγκαρι έχεις κάποια λύση? Επίσης ξέρει κανείς αν συνεχίσω να βάζω χρήματα είναι οκ ή παίζει να τα χάσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, journeyman77 είπε έχεις κάποια λύση? Επίσης ξέρει κανείς αν συνεχίσω να βάζω χρήματα είναι οκ ή παίζει να τα χάσω? Αν ξέρεις πόσα έχεις μέσα κάθε φορά, μια χαρά μπορείς να κάνεις χρήση της κάρτας. Απλά δεν ξέρω όταν λήξει αυτή τι θα γίνει. Πιθανά θα κλειδώσει γιατί δεν έχεις ούτως ή άλλως πρόσβαση τώρα για να επιλέξεις κάτι που μπορεί να σου βγάλει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios38 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Στις 31/12/2023 στις 8:35 ΠΜ, dream21 είπε Πάμε αλλή μια φορά Για εμάς που έχουμε FUPS : - φορτίζεις άμεσα μεσω revolut- ενεργοποιηση στο κινητο vpn - αγορα παιχνιδιου αμεσα χωρις κανενα προβλημα απο την εφαρμογη PS app. Ξεχαστε τα παντα απο το PS5. Για εσας που δεν έχετε FUPS : Απόκρυψη περιεχομένων ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ Καλησπέρα καλή χρόνια παιχνιδια αγοράζεις και από το ps5 αυτό που έχω προσπαθήσει από όλες της εφαρμογές να κάνω και δεν γίνεται είναι να κάνω add found δεν το δέχεται. 11 λεπτά πριν, Evgenios38 είπε found Funds Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jumbi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 10 λεπτά πριν, Evgenios38 είπε Καλησπέρα καλή χρόνια παιχνιδια αγοράζεις και από το ps5 αυτό που έχω προσπαθήσει από όλες της εφαρμογές να κάνω και δεν γίνεται είναι να κάνω add found δεν το δέχεται. Σε μενα περασε με την μια το add funds se H/Y, με vpn & fups πριν κανα μηνα. Δοκιμασε με αλλο vpn, με ρεγουλα ομως στις δοκιμες, αραια και που, με αλλο καθε φορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios38 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Jumbi είπε Σε μενα περασε με την μια το add funds se H/Y, με vpn & fups πριν κανα μηνα. Δοκιμασε με αλλο vpn, με ρεγουλα ομως στις δοκιμες, αραια και που, με αλλο καθε φορα. Έχω δοκιμάσει τα πάντα και από pc με αγορασμένο vpn (surfshark) και από κινητό με το ίδιο vpn. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι αγορά παιχνιδιού και το πρόβλημα είναι ότι θέλω να αγοράσω την συνδρομή ps plus 3μηνη που δεν περνάει το ημερήσιο όριο της κάρτας και δεν με αφήνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 28 λεπτά πριν, Evgenios38 είπε Έχω δοκιμάσει τα πάντα και από pc με αγορασμένο vpn (surfshark) και από κινητό με το ίδιο vpn. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι αγορά παιχνιδιού και το πρόβλημα είναι ότι θέλω να αγοράσω την συνδρομή ps plus 3μηνη που δεν περνάει το ημερήσιο όριο της κάρτας και δεν με αφήνει. buy windscribe for certain regions. (3euro) (turkey) open chrome in incognito log in into your psn account open vpn add the funds ακολουθησε τα παραπανω βηματα - προχθες τα καταφερα με την free εκδοση του windscribe 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geo_C Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 21/11/2023 στις 9:23 ΠΜ, pasxaliskar είπε δν ισχυει αυτο για την φουπς τροποι υπαρχουν .. ηδη εχω ανοιξει πανω απο 5 λογαριασμους fups (για back up) Spoiler Μήπως έχεις καμία λύση στο πως να μεταφέρω την εφαρμογή σε νέο κινητό γιατί στο νεο εννοείται μου ζητάει 2fa στο SMS νούμερο της 5sim. Αλλιώς αν δεν την μεταφέρω τι γίνεται; Απλά χάνω την ενημέρωση του υπολοίπου ; Thanks. Βρήκα άκρη. Δοκίμασα στο νέο κινητό τη διαδικασία με το χαμένο password, και αφού το έβαλα όλα τα στοιχεία μπήκε κανονικά στην εφαρμογή χωρίς να ζητήσει επιβεβαίωση του τηλεφώνου με SMS! Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου από Geo_C Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TaxPap Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου τσακαλια παω να αγορασω με fups και μου λεει expired,τι κανω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, TaxPap είπε τσακαλια παω να αγορασω με fups και μου λεει expired,τι κανω ? στον λογαριασμο σου μπαινεις στην φουπσ? εαν οχι μαλλον κατι εκανεσ κ ισωσ στην κλειδωσαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Στις 4/1/2024 στις 9:55 ΠΜ, TaxPap είπε τσακαλια παω να αγορασω με fups και μου λεει expired,τι κανω ? κανε καινουργια να ξεμπερδευεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios38 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, pasxaliskar είπε κανε καινουργια να ξεμπερδευεις Που μπορουμε να δούμε του τρόπους για να ανοίξουμε καινούργια.; Προσπάθησα εχτές για fups και στο πρώτο βήμα μου έβγαλε ID number Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Λοιπόν ψάχνοντας βρήκα το παρακάτω site. DISCLAIMER ΔΕΝ ΛΈΩ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ LEGIT ΔΕΝ ΤΟ ΈΧΩ ΔΟΚΙΜΆΣΕΙ https://www.oyunone.com/playstation-plus-2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 19 ώρες πριν, Evgenios38 είπε Που μπορουμε να δούμε του τρόπους για να ανοίξουμε καινούργια.; Προσπάθησα εχτές για fups και στο πρώτο βήμα μου έβγαλε ID number Λόγου κανονισμού δν μπορώ να σου πω ..εάν ψάξεις γίνεται εύκολα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις