gebaki Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους Ενω αγοράζω κανονικά παιχνίδια από τουρκικο ακκ μέσω cryptopay δεν μπορώ να βάλω ετήσια συνδρομή..καμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, gebaki είπε Καλησπέρα σε όλους Ενω αγοράζω κανονικά παιχνίδια από τουρκικο ακκ μέσω cryptopay δεν μπορώ να βάλω ετήσια συνδρομή..καμιά ιδέα? σπαμαρε Χ στην κονσολα μεχρι να περασει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gebaki Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Το δοκίμασα αρκετές φορές αλλα τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antroxwristra Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, Παρακολουθώ το topic εδώ και μερικές μέρες και προσπαθώ να φτιάξω ένα τούρκικο account με nord premium μάταια. Υπάρχει περίπτωση να το έχουν διορθώσει ή απλά πρέπει να συνεχίσω να προσπαθώ; Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glumbuyaya Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Antroxwristra είπε Καλησπέρα σε όλους, Παρακολουθώ το topic εδώ και μερικές μέρες και προσπαθώ να φτιάξω ένα τούρκικο account με nord premium μάταια. Υπάρχει περίπτωση να το έχουν διορθώσει ή απλά πρέπει να συνεχίσω να προσπαθώ; Ευχαριστώ πολύ! Θα πρέπει να κάνεις ένα Sony acount me nord vpn και μετά απλά πας PSN και τον κάνεις LINK απλά προσοχή με την διεύθυνση να έινε τουρκικι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantino2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 22 ώρες πριν, gebaki είπε Καλησπέρα σε όλους Ενω αγοράζω κανονικά παιχνίδια από τουρκικο ακκ μέσω cryptopay δεν μπορώ να βάλω ετήσια συνδρομή..καμιά ιδέα? 1) Κάνεις Προσθήκη Κεφαλαιών (Add Funds) στο account του PS (είτε μέσω browser, είτε μέσω app) (Payment Management>Add Funds to Wallet>Βάζεις 10 TL). Αν έχεις ήδη Funds στο Wallet, αγνόησέ το βήμα αυτό. 2) Πρόσθεσε στο καλάθι σου εκτός απο την συνδρομή και ένα παιχνίδι. 3) Να έχεις επιλέξει μέσω VPN να σερφάρεις ως χώρα από την Τουρκία. 4) Τσέκαρε άν το ποσό της κάρτας που χρησιμοποιείς έχει το απαιτούμενο ποσό και για την συνδρομή και για το παχνίδι + 1-2 ευρώ "αέρα". Αν έχεις virtual card crypto pay να έχεις φορτώσει το συνολικό ποσό στην κάρτα και όχι να είναι στο Portfolio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antroxwristra Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, Glumbuyaya είπε Θα πρέπει να κάνεις ένα Sony acount me nord vpn και μετά απλά πας PSN και τον κάνεις LINK απλά προσοχή με την διεύθυνση να έινε τουρκικι Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το έχω κάνει γιατί το διάβασα πως το έκανε κάποιος φίλος και βγάζει πρόβλημα στο τέλος και αναφέρει πως δεν κατάφερε να γίνει και να ξαναπροσπαθήσεις αργότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, tarantino2004 είπε 1) Κάνεις Προσθήκη Κεφαλαιών (Add Funds) στο account του PS (είτε μέσω browser, είτε μέσω app) (Payment Management>Add Funds to Wallet>Βάζεις 10 TL). Αν έχεις ήδη Funds στο Wallet, αγνόησέ το βήμα αυτό. 2) Πρόσθεσε στο καλάθι σου εκτός απο την συνδρομή και ένα παιχνίδι. 3) Να έχεις επιλέξει μέσω VPN να σερφάρεις ως χώρα από την Τουρκία. 4) Τσέκαρε άν το ποσό της κάρτας που χρησιμοποιείς έχει το απαιτούμενο ποσό και για την συνδρομή και για το παχνίδι + 1-2 ευρώ "αέρα". Αν έχεις virtual card crypto pay να έχεις φορτώσει το συνολικό ποσό στην κάρτα και όχι να είναι στο Portfolio. Δεν χρειαζεται το VPN. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stef1981 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Και εγω εχω θεμα με την ετήσια συνδρομη. Παω να προσθεσω ακομα ενα χρονο μεχρι 12/2025 αλλα δεν το δεχεται.Εβαλα και παιχνιδι μαζι αλλα τιποτα. Μου γραφει οτι κατι πηγε λαθος. Μεχρι πριν μια εβδομαδα γινοταν κανονικα.Εκανε κανεις συνδρομη χτες ή σημερα να μας πει αν ειναι προβλημα του συστηματος ή μας επιασαν!! Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2022 από stef1981 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 παω να αγορασω usdt μεσω cryptopay με καρτα πειραιως αλλά δεν με αφηνει? Γνωριζει καποιος το γιατι? Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stef1981 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 an error has occurred E-8210604a. Αυτό μου εμφανίζει στην κονσόλα όταν πάω να αγοράσω επιπλέον συνδρομή. Σε υπολογιστή η κινητό κολλάει στην διαδικασία αγοράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 42 λεπτά πριν, johnnyman είπε παω να αγορασω usdt μεσω cryptopay με καρτα πειραιως αλλά δεν με αφηνει? Γνωριζει καποιος το γιατι? Ευχαριστω! ρωτα το support της cryptopay 22 λεπτά πριν, stef1981 είπε an error has occurred E-8210604a. Αυτό μου εμφανίζει στην κονσόλα όταν πάω να αγοράσω επιπλέον συνδρομή. Σε υπολογιστή η κινητό κολλάει στην διαδικασία αγοράς. τα χρηματα φτανουν για την αγορα ? παντα θελει να εχεις λιγο παραπανω απο οσο εχει γιατι κραταει και η cryptopay προμηθεια απο καθε συναλλαγη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greg9 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στο νήμα του hotukdeals όλοι γράφουν ότι με crypto.com και cryptopay μπορούν να αγοράσουν παιχνίδια, αλλά όχι συνδρομή.. Αυτό αναφέρεται για τη τελευταία εβδομάδα. Δεν ξέρω αν κανένας τα κατάφερε τις τελευταίες μέρες. Και εγώ. Προσπαθώ με cryptopay, τίποτα Στο reddit που το εψαξα, αναφέρουν θέμα ακόμα και με τουρκικh καρτα. Ίσως να ειναι θεμα του τουρκικου psn για εγγραφές Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2022 από Greg9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stef1981 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, solid21 είπε ρωτα το support της cryptopay τα χρηματα φτανουν για την αγορα ? παντα θελει να εχεις λιγο παραπανω απο οσο εχει γιατι κραταει και η cryptopay προμηθεια απο καθε συναλλαγη. 2€ παραπανω εχω , λες να θέλει παραπάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, stef1981 είπε 2€ παραπανω εχω , λες να θέλει παραπάνω; οχι ειναι υπεραρκετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις