Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, gebaki είπε

Καλησπέρα σε όλους 

Ενω αγοράζω κανονικά παιχνίδια από τουρκικο ακκ μέσω cryptopay δεν μπορώ να βάλω ετήσια συνδρομή..καμιά ιδέα? 

σπαμαρε Χ στην κονσολα μεχρι να περασει

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα σε όλους,

Παρακολουθώ το topic εδώ και μερικές μέρες και προσπαθώ να φτιάξω ένα τούρκικο account με nord premium μάταια. Υπάρχει περίπτωση να το έχουν διορθώσει ή απλά πρέπει να συνεχίσω να προσπαθώ;

Ευχαριστώ πολύ!

5 ώρες πριν, Antroxwristra είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Παρακολουθώ το topic εδώ και μερικές μέρες και προσπαθώ να φτιάξω ένα τούρκικο account με nord premium μάταια. Υπάρχει περίπτωση να το έχουν διορθώσει ή απλά πρέπει να συνεχίσω να προσπαθώ;

Ευχαριστώ πολύ!

Θα πρέπει να κάνεις ένα Sony acount me nord vpn και μετά απλά πας PSN και τον κάνεις LINK απλά προσοχή με την διεύθυνση να έινε τουρκικι 

• Like 1

22 ώρες πριν, gebaki είπε

Καλησπέρα σε όλους 

Ενω αγοράζω κανονικά παιχνίδια από τουρκικο ακκ μέσω cryptopay δεν μπορώ να βάλω ετήσια συνδρομή..καμιά ιδέα? 

1) Κάνεις Προσθήκη Κεφαλαιών (Add Funds) στο account του PS (είτε μέσω browser, είτε μέσω app) (Payment Management>Add Funds to Wallet>Βάζεις 10 TL). Αν έχεις ήδη Funds στο Wallet, αγνόησέ το βήμα αυτό.

2) Πρόσθεσε στο καλάθι σου εκτός απο την συνδρομή και ένα παιχνίδι. 

3) Να έχεις επιλέξει μέσω VPN να σερφάρεις ως χώρα από την Τουρκία.

4) Τσέκαρε άν το ποσό της κάρτας που χρησιμοποιείς έχει το απαιτούμενο ποσό και για την συνδρομή και για το παχνίδι + 1-2 ευρώ "αέρα". Αν έχεις virtual card crypto pay να έχεις φορτώσει το συνολικό ποσό στην κάρτα και όχι να είναι στο Portfolio.

15 ώρες πριν, Glumbuyaya είπε

Θα πρέπει να κάνεις ένα Sony acount me nord vpn και μετά απλά πας PSN και τον κάνεις LINK απλά προσοχή με την διεύθυνση να έινε τουρκικι

Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Το έχω κάνει γιατί το διάβασα πως το έκανε κάποιος φίλος και βγάζει πρόβλημα στο τέλος και αναφέρει πως δεν κατάφερε να γίνει και να ξαναπροσπαθήσεις αργότερα.

12 ώρες πριν, tarantino2004 είπε

1) Κάνεις Προσθήκη Κεφαλαιών (Add Funds) στο account του PS (είτε μέσω browser, είτε μέσω app) (Payment Management>Add Funds to Wallet>Βάζεις 10 TL). Αν έχεις ήδη Funds στο Wallet, αγνόησέ το βήμα αυτό.

2) Πρόσθεσε στο καλάθι σου εκτός απο την συνδρομή και ένα παιχνίδι. 

3) Να έχεις επιλέξει μέσω VPN να σερφάρεις ως χώρα από την Τουρκία.

4) Τσέκαρε άν το ποσό της κάρτας που χρησιμοποιείς έχει το απαιτούμενο ποσό και για την συνδρομή και για το παχνίδι + 1-2 ευρώ "αέρα". Αν έχεις virtual card crypto pay να έχεις φορτώσει το συνολικό ποσό στην κάρτα και όχι να είναι στο Portfolio.

Δεν χρειαζεται το VPN.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω εχω θεμα με την ετήσια συνδρομη. Παω να προσθεσω ακομα ενα χρονο μεχρι 12/2025 αλλα δεν το δεχεται.Εβαλα και παιχνιδι μαζι αλλα τιποτα. Μου γραφει οτι κατι πηγε λαθος. Μεχρι πριν μια εβδομαδα γινοταν κανονικα.Εκανε κανεις συνδρομη χτες ή σημερα να μας πει αν ειναι προβλημα του συστηματος ή μας επιασαν!!

Επεξ/σία από stef1981

an error has occurred E-8210604a.

Αυτό μου εμφανίζει στην κονσόλα όταν πάω να αγοράσω επιπλέον συνδρομή. Σε υπολογιστή η κινητό κολλάει στην διαδικασία αγοράς.

42 λεπτά πριν, johnnyman είπε

παω να αγορασω usdt μεσω cryptopay με καρτα πειραιως αλλά δεν με αφηνει?

Γνωριζει καποιος το γιατι?

Ευχαριστω!

ρωτα το support της cryptopay

22 λεπτά πριν, stef1981 είπε

an error has occurred E-8210604a.

Αυτό μου εμφανίζει στην κονσόλα όταν πάω να αγοράσω επιπλέον συνδρομή. Σε υπολογιστή η κινητό κολλάει στην διαδικασία αγοράς.

τα χρηματα φτανουν για την αγορα ? παντα θελει να εχεις λιγο παραπανω απο οσο εχει γιατι κραταει και η cryptopay προμηθεια απο καθε συναλλαγη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο νήμα του hotukdeals όλοι γράφουν ότι με crypto.com και cryptopay μπορούν να αγοράσουν παιχνίδια, αλλά όχι συνδρομή..

Αυτό αναφέρεται για τη τελευταία εβδομάδα. Δεν ξέρω αν κανένας τα κατάφερε τις τελευταίες μέρες. Και εγώ. Προσπαθώ με cryptopay, τίποτα 

Στο reddit που το εψαξα, αναφέρουν θέμα ακόμα και με τουρκικh καρτα. Ίσως να ειναι θεμα του τουρκικου psn για εγγραφές 

Επεξ/σία από Greg9

11 λεπτά πριν, solid21 είπε

ρωτα το support της cryptopay

τα χρηματα φτανουν για την αγορα ? παντα θελει να εχεις λιγο παραπανω απο οσο εχει γιατι κραταει και η cryptopay προμηθεια απο καθε συναλλαγη.

2€ παραπανω εχω , λες να θέλει παραπάνω;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...