solid21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 λογικα μπορεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billys gt Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, solid21 είπε λογικα μπορεις Αύριο θα γίνουν οι δοκιμές, για να δούμε τη θα δούμε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gioka83 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπερα καο χρονια πολλα. Δεν μπορω με κανεναν τροπο να αγορασω συνδρομη. Ουτε με vpn,ουτε με controld,ουτε απο το pc ουτε απο το ps5. Εχω απελπιστει πραγματικα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 32 λεπτά πριν, Gioka83 είπε Καλησπερα καο χρονια πολλα. Δεν μπορω με κανεναν τροπο να αγορασω συνδρομη. Ουτε με vpn,ουτε με controld,ουτε απο το pc ουτε απο το ps5. Εχω απελπιστει πραγματικα.... Add funds πρώτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gioka83 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το προσπαθησα και αυτο αλλα τίποτα. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2023 από Gioka83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Gioka83 είπε Το προσπαθησα και αυτο αλλα τίποτα. ετσι ειχα βαλει εγω παντως μολις το δοκιμασα και ξανα εβαλα παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gioka83 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Τίποτα.... 2 μερες εχω προσπαθησει τα παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billys gt Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, Gioka83 είπε Το προσπαθησα και αυτο αλλα τίποτα. Εγώ εχθές αργά το βράδυ δοκίμασα μέσο υπολογιστή κλασικά vpn σύνδεση στον λογαριασμό κτλ και add funds κανονικά, δοκίμασε πάλι σήμερα σβήσε cookies κτλ πρώτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gioka83 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Ξαφνικά πριν 1 ωρα κατάφερα και εβαλα στο πορτοφόλι 10TL. Αρχικά δοκίμασα 200,μετα 100 κτλ και οταν εβαλα 10 τα πήρε. Αλλα απο εκεινη την ωρα παλι τιποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 με τι κάρτα; έχει κι άλλος πρόβλημα απλά να συνδεθεί στον λογαριασμό του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 ΕΝΤΙΤ Μάλλον έχω φάει κάποιο είδους ban. Από pc κ. Κινητό δεν μπαίνει πλέον. Θα δω το βράδυ αν έφαγα μπαν κ στην κονσόλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Federacion είπε ΕΝΤΙΤ Μάλλον έχω φάει κάποιο είδους ban. Από pc κ. Κινητό δεν μπαίνει πλέον. Θα δω το βράδυ αν έφαγα μπαν κ στην κονσόλα. αμα ετρψγες μπαν θα σου ερχοτανε κανα μειλ .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Όντως δεν ήρθε μέιλ. Στον δικό μου τον ελληνικό λογαριασμό μπαίνω χαλαρά. Ο Τούρκος φίλος μου που έχει έρθει Ελλάδα όμως και έχει κ psplus δεν μπορεί να μπει ούτε με VPN ούτε από κινητό ούτε από pc... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 54 minutes ago, Federacion said: Όντως δεν ήρθε μέιλ. Στον δικό μου τον ελληνικό λογαριασμό μπαίνω χαλαρά. Ο Τούρκος φίλος μου που έχει έρθει Ελλάδα όμως και έχει κ psplus δεν μπορεί να μπει ούτε με VPN ούτε από κινητό ούτε από pc... Τι error σου βγάζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Ουφ. Ο Τούρκος φίλος μου μπήκε τελικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις