nitse85 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Στις 5/12/2023 στις 9:57 ΠΜ, pasxaliskar είπε δν μπαινει τοτε εκει αλλη φουπς ιζι Εννοείς στο παλιό κινητό να συνδέσω νέα fups; Δε γνωρίζω αν γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, nitse85 είπε Εννοείς στο παλιό κινητό να συνδέσω νέα fups; Δε γνωρίζω αν γίνεται να κανεις νεο λογαριασμο φουπσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά έχει ανέβει η συνδρομή σωστά; Δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο με άλλη χώρα; πχ πριν την αλλαγή η συνδρομή έκανε: Now, let’s look at the top 10 countries with the lowest prices for a 1-month Essential subscription: Turkey $1.49 (40 TL) South Korea $5.63 (7,500 KRW) Japan $5.77 (850 JPY) Indonesia $5.81 (89,000 IDR) Thailand $5.92 (210 TB) Hong Kong $6.12 (48 HKD) Taiwan $6.19 (198 TWD) Malaysia $6.21 (29 MR) Singapore $6.53 (8.90 SGD) Argentina $6.99 (ρωτάω για του χρόνου) Πχ στην Κορέα βγαίνει 82,50. Μισό τιμής αλλά ακριβούτσικο απ ότι έχουμε συνηθίσει. Ινδονησία χειρότερα..96,50. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από Federacion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, Federacion είπε Παιδιά έχει ανέβει η συνδρομή σωστά; Δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο με άλλη χώρα; πχ πριν την αλλαγή η συνδρομή έκανε: Now, let’s look at the top 10 countries with the lowest prices for a 1-month Essential subscription: Turkey $1.49 (40 TL) South Korea $5.63 (7,500 KRW) Japan $5.77 (850 JPY) Indonesia $5.81 (89,000 IDR) Thailand $5.92 (210 TB) Hong Kong $6.12 (48 HKD) Taiwan $6.19 (198 TWD) Malaysia $6.21 (29 MR) Singapore $6.53 (8.90 SGD) Argentina $6.99 (ρωτάω για του χρόνου) Πχ στην Κορέα βγαίνει 82,50. Μισό τιμής αλλά ακριβούτσικο απ ότι έχουμε συνηθίσει. Ινδονησία χειρότερα..96,50. κορεα βγαινει 82 και τουρκια 85... δν εχει νοημα ασε που αλλαζει μετα κ η γλωσσα και θα τα εχει κινεζικα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Κόπηκε και η Payzy. Δεν μπορώ να πληρώσω πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, Federacion said: Κόπηκε και η Payzy. Δεν μπορώ να πληρώσω πλέον. Πράγματι? Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2023 από sndev Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Το παλεύω αλλά δεν μου την παίρνει από κινητό με VPN την καρτα ... Συγκεκριμένα μου γράφει πως η κάρτα είναι expired! Που δεν είναι δλδ στο app του Payzy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 5 minutes ago, Federacion said: Το παλεύω αλλά δεν μου την παίρνει από κινητό με VPN την καρτα ... Συγκεκριμένα μου γράφει πως η κάρτα είναι expired! Που δεν είναι δλδ στο app του Payzy. Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Federacion είπε Το παλεύω αλλά δεν μου την παίρνει από κινητό με VPN την καρτα ... Συγκεκριμένα μου γράφει πως η κάρτα είναι expired! Που δεν είναι δλδ στο app του Payzy. Έχει καιρό που κόπηκε η πειζι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Που να φτιάξω κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morfeas2004gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, Federacion είπε Που να φτιάξω κάρτα; Καλημέρα. Για να μην παιδεύεστε και λέμε κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια, μπορείς να πας μερικές σελίδες πιο πριν και να διαβάζεις τι παίζει. Εν ολίγος δεν υπάρχει τρόπος για κάποιον να βγάλει καινούργια κάρτα fups. Εκτός να θέλεις να πας μια Τουρκία και να γυρίσεις πίσω! 😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, morfeas2004gr είπε Καλημέρα. Για να μην παιδεύεστε και λέμε κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια, μπορείς να πας μερικές σελίδες πιο πριν και να διαβάζεις τι παίζει. Εν ολίγος δεν υπάρχει τρόπος για κάποιον να βγάλει καινούργια κάρτα fups. Εκτός να θέλεις να πας μια Τουρκία και να γυρίσεις πίσω! 😜 μην παραπληροφορείτε ..βγαζεις κανονικα απλα υπαρχει μια πιο μπερδεμενη διαδικασια αυτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billys gt Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Παιδιά να ρωτήσω λίγο γιατί δεν έβγαλα άκρη έχω δύο κονσόλες μια εγώ μια ο αδελφός μου και θέλω να του δώσω πρόσβαση από τον δικό μου τούρκικο λογαριασμό να παίξει με family ρύθμιση κτλ αλλά δεν του εμφανίζει τα Game, υπάρχει κάποιος τρόπος κάτι; εννοώ να έχουμε τον ίδιο λογαριασμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, billys gt είπε Παιδιά να ρωτήσω λίγο γιατί δεν έβγαλα άκρη έχω δύο κονσόλες μια εγώ μια ο αδελφός μου και θέλω να του δώσω πρόσβαση από τον δικό μου τούρκικο λογαριασμό να παίξει με family ρύθμιση κτλ αλλά δεν του εμφανίζει τα Game, υπάρχει κάποιος τρόπος κάτι; εννοώ να έχουμε τον ίδιο λογαριασμό; θα πρεπει να τα μπαινει στο τουρκικο να τα βαζει να κατεβουν και μετα να αλλαζει account για να μπορει να τα παιξει, δεν χρειαζεται να τελειωσει το download για να αλλαξει account. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2023 από solid21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billys gt Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, solid21 είπε θα πρεπει να τα μπαινει στο τουρκικο να τα βαζει να κατεβουν και μετα να αλλαζει account για να μπορει να τα παιξει, δεν χρειαζεται να τελειωσει το download για να αλλαξει account. Μάλιστα, να φανταστώ ότι δεν γίνεται να παίξει όμως online όταν κατεβάσει τα Game μέσο του δικού μου λογαριασμού;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις