solid21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, billys gt είπε Αλάνια ξέρετε εάν η κάρτα fups η οποία έχω συνδεμένη σε ένα λογαριασμό στο playstation μπορεί να μπει σε ένα δεύτερο λογαριασμό σε άλλο playstation 5? Ρωτάω μην φάμε κάνα ban... ναι μπορει
morfeas2004gr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, billys gt είπε Αλάνια ξέρετε εάν η κάρτα fups η οποία έχω συνδεμένη σε ένα λογαριασμό στο playstation μπορεί να μπει σε ένα δεύτερο λογαριασμό σε άλλο playstation 5? Ρωτάω μην φάμε κάνα ban... Μπορείς κανονικά. Το έχω κάνει για αγορές παιχνιδιών χωρίς πρόβλημα.
billys gt Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, solid21 είπε ναι μπορει Οκ σ'ευχαριστώ 👍 34 λεπτά πριν, morfeas2004gr είπε Μπορείς κανονικά. Το έχω κάνει για αγορές παιχνιδιών χωρίς πρόβλημα. Σ'ευχαριστώ φίλε 👍 2
pasxaliskar Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, billys gt είπε Αλάνια ξέρετε εάν η κάρτα fups η οποία έχω συνδεμένη σε ένα λογαριασμό στο playstation μπορεί να μπει σε ένα δεύτερο λογαριασμό σε άλλο playstation 5? Ρωτάω μην φάμε κάνα ban... Μπορει τ οεχω κανει ..απλά βγαλε την απο το 1ο και ξανα βαλτην μετα
solid21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, pasxaliskar είπε Μπορει τ οεχω κανει ..απλά βγαλε την απο το 1ο και ξανα βαλτην μετα δεν υπαρχει τετοιος λογος
pasxaliskar Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, solid21 είπε δεν υπαρχει τετοιος λογος Ισχύει αλλά φύλαγε τα ρούχα σου ...εγώ πως το έκανα πάντως είπα
Αστεριος Ματσουκης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπερα παιδια εχω ηδη τουρικο λογαριασμο και θελω να αγορασω καποια παιχνιδια με ποια καρτα να το επιχειρήσω; Εχω cryptopay αλλα απο τι καταλαβα πλεον δεν λειτουργει.
solid21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Αστεριος Ματσουκης είπε Καλησπερα παιδια εχω ηδη τουρικο λογαριασμο και θελω να αγορασω καποια παιχνιδια με ποια καρτα να το επιχειρήσω; Εχω cryptopay αλλα απο τι καταλαβα πλεον δεν λειτουργει. Ο μονος τροπος ειναι η fups για οσους ειχαν βγαλει πριν απο καιρο - πλεον δεν μπορεις να κανεις ουτε fups.
pasxaliskar Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 42 λεπτά πριν, solid21 είπε Ο μονος τροπος ειναι η fups για οσους ειχαν βγαλει πριν απο καιρο - πλεον δεν μπορεις να κανεις ουτε fups. Μπορείς κανονικά να κάνεις φουπς απλά άλλαξε ο τρόπος 1
aekoupoli Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, pasxaliskar είπε Μπορείς κανονικά να κάνεις φουπς απλά άλλαξε ο τρόπος Έχεις κάποιο tutorial? Εγώ έχω fups αλλά θέλει ένας φίλος μου
Glumbuyaya Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Στις 9/12/2023 στις 10:03 ΜΜ, billys gt είπε Αλάνια ξέρετε εάν η κάρτα fups η οποία έχω συνδεμένη σε ένα λογαριασμό στο playstation μπορεί να μπει σε ένα δεύτερο λογαριασμό σε άλλο playstation 5? Ρωτάω μην φάμε κάνα ban... Γενικά δεν μπορείς στο PSN να έχεις ίδια κάρτα σε 2 λογαριασμούς το σύστημα θα σου πει ότι έινε είδη συνδεδεμένη σε έναν άλλον λογαριασμό,και προσωπικά δεν θα πρότεινα να την βγάλεις αν την έχεις είδη κάπου αν δεν έινε μεγάλη ανάγκη.
billys gt Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Glumbuyaya είπε Γενικά δεν μπορείς στο PSN να έχεις ίδια κάρτα σε 2 λογαριασμούς το σύστημα θα σου πει ότι έινε είδη συνδεδεμένη σε έναν άλλον λογαριασμό,και προσωπικά δεν θα πρότεινα να την βγάλεις αν την έχεις είδη κάπου αν δεν έινε μεγάλη ανάγκη. Ok σ'ευχαριστώ για την ενημέρωση 👍 1
vorlon68 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Glumbuyaya είπε Γενικά δεν μπορείς στο PSN να έχεις ίδια κάρτα σε 2 λογαριασμούς το σύστημα θα σου πει ότι έινε είδη συνδεδεμένη σε έναν άλλον λογαριασμό,και προσωπικά δεν θα πρότεινα να την βγάλεις αν την έχεις είδη κάπου αν δεν έινε μεγάλη ανάγκη. 3 ώρες πριν, billys gt είπε Ok σ'ευχαριστώ για την ενημέρωση 👍 Αν δεν ξέρεις, μην δίνεις οτι νανε απαντήσεις.... Την κάρτα της Alpha την έχω σε 2 ελληνικούς λογαριασμούς εδω και χρόνια Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2023 από vorlon68
solid21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, Glumbuyaya είπε Γενικά δεν μπορείς στο PSN να έχεις ίδια κάρτα σε 2 λογαριασμούς το σύστημα θα σου πει ότι έινε είδη συνδεδεμένη σε έναν άλλον λογαριασμό,και προσωπικά δεν θα πρότεινα να την βγάλεις αν την έχεις είδη κάπου αν δεν έινε μεγάλη ανάγκη. Δεν ισχυει, εχω την fups σε 3 account. το εχεις δει καπου αυτο το error? - γιατι δεν μου βγαζει νοημα. 1
pasxaliskar Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, solid21 είπε Δεν ισχυει, εχω την fups σε 3 account. το εχεις δει καπου αυτο το error? - γιατι δεν μου βγαζει νοημα. ε ισως επειδη η φοπς ειναι αλλη φαση χωρις 3δ σεκιορ, χωρις ονομα κλπ.. παντως και γω ετσι το χα κανει το ειχα σε 2 την φουπς 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις