Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

46 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

υπαρχει ρε υπομονη 

υπαρχει κανονικά .. απλα οντως εχει ανεβει η τιμη μονο αυτο παλι συμφερει αντι για 130 να δινεις 82

29 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Ναι αλλά ο συγκεκριμένος θέλει με την χαμηλή τιμή όχι με την νέα.

Για τοσο μικρη διαφορα, καλυτερα ελληνικο account να εισαι σιγουρος, να μαζευεις και τα games του μηνα κτλ. Πριν αξιζε το ρισκο.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, sndev είπε

δες οτι περνιούνται  σωστά και οχι δε λεω οτι εισαι χαζός

χθες το έκανα,  για να βαλω το αππ σε tablet  κ ενω πατούσα 3104 στη Κάρτα, μόλις πηγαινα να βαλω ημερομηνία λήξης αλλαζε σε 4013 

σε εγχαριστω την ειδα κ αυτη τη μλκ, θελει να το βαλεις αντιστροφα, δηλ αν ειναι 5432 πρεπει να βαλεις 2-3-4-5, γιατι γεμιζει απο το τελος προς την αρχη το πεδιο...  δεν ξερω γιατι βαζει card not found τα βαζω ολα σωστα...μηπως το κινητο του 5σιμ.νετ εχει φλαγκαριστει...

Επεξ/σία από pp6210
  • Like 1

38 minutes ago, pp6210 said:

αζω κινητο, τελευταια 4 ψηφια και cid καρτας και μου λεει card not found,

Αυτό είναι αλλου παπα ευαγγέλιο. Κανονικά πρέπει να περνάει εδώ. Αν σου λέει not found το πρόβλημα είναι αλλού. Και ΄γω το έπαθα αυτό γιατί είχα γράψει λάθος τα 4 ψηφία.

20 minutes ago, pp6210 said:

ελει να το βαλεις αντιστροφα, δηλ αν ειναι 5432 πρεπει να βαλεις 2-3-4-5, γιατι γεμιζει απο το τελος προς την αρχη το πεδιο...

Εμένα δεν μου έκανε κάτι τέτοιο. Κανονικά τα έβαζες τα ψηφία. Απλά έκανα λάθος έναν αριθμό. Μήπως να δοκίμαζες ένα reinstall το app ή σε άλλη συσκευή; Το recovery όπως και να χει λειτουργεί κανονικά αν έχεις τα στοιχεία.

Το να έχει flagαριστεί το κινητό.. δε νομίζω οτι έχει πολλές πιθανότητες.

• Like 1

15 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Thank you @sndev

Μόλις έβαλα. Windscribe free σε τούρκικο σέρβερ (Lygos αν δεν κάνω λαθος). Σε incognito tab στον Vivaldi έκανα login στο playstation.com και έβαλα funds δύο φορές (200 TL και 60 TL) και στην συνέχεια αγόρασα την συνδρομή χωρίς πρόβλημα.

Πιο πριν είχα δοκιμάσει με vpn.lat και δεν μπορούσα να κάνω την ίδια διαδικασία. Μου έβγαζε το ίδιο λάθος με εσένα something went wrong.

Με το συγκεκριμένο vpn (paid) και το browser που λες μόλις κατάφερα να βάλω χρήματα στο wallet και να κάνω συνδρομη. Πρέπει να έχετε λίγο υπομονή στο login του playstation.c0m γιατί βγάζει σφάλμα συχνά. Μόλις μπήκε έκανα add funds από fups και μετά αγορά. Ελπίζω να βοήθησα. Το windscribe για όποιον ενδιαφέρεται έχει αυτή τη στιγμή 27 ευρώ το χρόνο 

Στις 26/11/2023 στις 5:54 ΠΜ, kormos είπε

Μπορείς να μάθεις και νέα γλώσσα αν θες 🙃 ρίχνοντας μια ματιά και στο βίντεο του "Ομάρ" 🙃

Τελικά πέρασα νέο family member στον ελληνικό λογαριασμό μου, στον οποίο αυτόν τον καινούργιο με αφήνει να τον κάνω edit αλλά και να τον σβησω.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί και στους δύο λογαριασμούς (ελληνικό και τουρκικό) τα family members που είχα από το ps4 δεν με αφήνει να τα σβήσω. Μόνο να κάνω edit τα restrictions.

Τέλος πάντων προς το παρών είμαι οκ με του παιδιού τον λογαριασμό. Αν και όπως πάει με βλέπω με την λήξη του τουρκικού να μην τον ανανεώσω, και να ανανεώσω από premium σε extra τον ελληνικό. 

Ευχαριστώ για την βοήθεια και τις προτάσεις!

2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Για τοσο μικρη διαφορα, καλυτερα ελληνικο account να εισαι σιγουρος, να μαζευεις και τα games του μηνα κτλ. Πριν αξιζε το ρισκο.

50 ευρω ειναι μικρη διαφορα? το ακουσαμε κ αυτο.. μηπως ειναι μικρη διαφορα και η τιμη των γκειμσ? γτ τον αυγουστο αγορασα φιφα 62 ευρω απο 119 ελλαδα..  σχεδον  60 ευρω.. ναι δικιο εχεις καλυτερα ελλαδα να τα αγοραζουμε ολα διπλασια..

φετοσ μπλακ φραιντει με 60 ευρω αγορασα

1.cyberpunk (δν θυμαμαι ποσο ειχε ελλαδα κανα 25-30)

2..motorfest ultimate. (71 ευρω ελλαδα)

3. last of us part 1 ps5 (49 ευρω ελλαδα) 

4.τα 2 middle earth shadow of mordor  και shadow of war (ουτε καν θυμαμαι ελλαδα ποσο ειχε κανα 10-20 και τα 2)

5.και οτι περισσέψε τα εκανα πακετα στο φιφα 

3 ώρες πριν, pasxaliskar είπε

50 ευρω ειναι μικρη διαφορα? το ακουσαμε κ αυτο..

Ναι, για ένα ολόκληρο έτος, 50 ευρώ είναι μικρή διαφορά. Οκ, ίσως βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ναι, για ένα ολόκληρο έτος, 50 ευρώ είναι μικρή διαφορά. Οκ, ίσως βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά 

Ναι δν είναι μόνο η συνδρομή ξανά λέω ..είναι και τα παιχνίδια που εκεί το έκανες αβαβα δν είπες κάτι ...επίσης 50 ευρώ ανά έτος σε 5-6 χρόνια που θα βγει η νέα κονσόλα σου έχουν μείνει τα λεφτά για να τα ρίξεις εκεί .. 

Με 200 ευρώ σχεδόν σε ένα χρόνο έχω κάνει συλλογή τρελή από παιχνίδια τα αντίστοιχα Ελλάδα ήθελα για πλάκα 600-800 ευρώ 

προφανως εισαι νεος στο νημα αλλιως δν θα τα ελεγες..εχουμε αναλυσει πολλες φορες ποσο πολυ συμφερει ιδικα εαν με την ιδια καρτα φουπσ οπως εγω , οπως και αλλους πληρωνεις και disney,netflix ytube, amazon prime, google drive κλπ (αυτα εχω εγω) ενα 10 ρικο το μηνα αυτα αντι 30-35 που θελει ελλαδα 

Επεξ/σία από pasxaliskar

με εσωσε ο χρηστης που ειπε για την επαναφορα της fups να προσεχουμε τα ψηφια που περνα η εφαρμογη,ενω παταγα τα σωστα η εφαρμογη περνουσε αλλα,με λιγη παραπανω προσοχη περασε,ευχαριστω!!!!

• Like 1

6 ώρες πριν, pasxaliskar είπε

είναι και τα παιχνίδια που εκεί το έκανες αβαβα δν είπες κάτι ...επίσης 50 ευρώ ανά έτος σε 5-6 χρόνια που θα βγει η νέα κονσόλα σου έχουν μείνει τα λεφτά για να τα ρίξεις εκεί .. 

Δεν το έκανα αβαβα. Αγοράζω φυσικές εκδόσεις. Όπως είπα, το βλέπουμε διαφορετικά. 

Όταν πάω να κάνω login στην fups με πετάει να κάνω επαλήθευση μέσω κινητού αλλά το εχω δώσει το συγκεκριμένο που είχα κάνει register. Όταν πατάω ότι ξέχασα τον κωδικό με πετάει μόνιμα στην επαληθευση με sms. Έχω δοκιμάσει τόσο από browser όσο και από εφαρμογή με VPN και χωρίς. Any thoughts ή να εγκαταλείψω την προσπάθεια;

1 ώρα πριν, theMando είπε

Όταν πάω να κάνω login στην fups με πετάει να κάνω επαλήθευση μέσω κινητού αλλά το εχω δώσει το συγκεκριμένο που είχα κάνει register. Όταν πατάω ότι ξέχασα τον κωδικό με πετάει μόνιμα στην επαληθευση με sms. Έχω δοκιμάσει τόσο από browser όσο και από εφαρμογή με VPN και χωρίς. Any thoughts ή να εγκαταλείψω την προσπάθεια;

πατας οτι ξεχασες κωδικο - και βαζεις τον αριθμο που εβαλες οταν εκανες το accout - τον αριθμο θα τον βρεις στο site που τον αγορασες/.

3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Δεν το έκανα αβαβα. Αγοράζω φυσικές εκδόσεις. Όπως είπα, το βλέπουμε διαφορετικά. 

αρα τσαμπα σχολιαζεις σε αυτο το νημα απο την στιγμη που δεν ειναι πολλα τα 50 οπως λες και οτι δεν αγοραζεις ψηφιακα τα παιχνιδια αλλα φυσικα τοτε δν νομιζω να εχεις λογο σε αυτο το νημα παρα μονο σκοτωνεις το χρονο σου .. 

1 ώρα πριν, solid21 είπε

πατας οτι ξεχασες κωδικο - και βαζεις τον αριθμο που εβαλες οταν εκανες το accout - τον αριθμο θα τον βρεις στο site που τον αγορασες/.

Κάνω ακριβώς αυτό που περιέγραψες και μου πεταει να κάνω επαλήθευση με sms. Παταω forget password->βαζω τον αριθμο που ειχα παρει απο 5sim-> με πεταει για sms verification

Παιδιά κάποια τραπεζική που να δουλεύει ξέρουμε; διάβασα για μία που ανοίγεις χωρίς στοιχεία Τουρκίας, αλλά με στοιχεία δικά σου, ισχύει; την έχει δοκιμάσει κανείς;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...