globetrekker75 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Παιδιά βρήκα τρόπο να βρω τον αριθμό μου.Γνωριζετε πώς μπορώ πάλι να τον ξαναχρησιμοποιήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themis2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Κοιτα,εγω εχω καρτα fups που την εφτιαξα παλιοτερα και εχθες την φορτασα με χρηματα μεσα απο την revolut χωρις να εχω προσβαση στην εφαρμογη της fups οπως οι περισσοτεροι.. Εκανα αγορα ενα game για το ps4 και η πληρωμη πραγματοποιηθηκε. Αρα ναι μπορεις να το κανεις ετσι οπως λες αλλα δεν ξερω απο που θα αγορασεις την fups Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, globetrekker75 είπε Παιδιά βρήκα τρόπο να βρω τον αριθμό μου.Γνωριζετε πώς μπορώ πάλι να τον ξαναχρησιμοποιήσω; Δεννμπορεις 1 ώρα πριν, themis2017 είπε Κοιτα,εγω εχω καρτα fups που την εφτιαξα παλιοτερα και εχθες την φορτασα με χρηματα μεσα απο την revolut χωρις να εχω προσβαση στην εφαρμογη της fups οπως οι περισσοτεροι.. Εκανα αγορα ενα game για το ps4 και η πληρωμη πραγματοποιηθηκε. Αρα ναι μπορεις να το κανεις ετσι οπως λες αλλα δεν ξερω απο που θα αγορασεις την fups Εάν απαντάς στον στεφ διαφορετικό πράγμα λέτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
globetrekker75 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Οπότε ζητάω νέο αριθμό για να κάνω login στην fups; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 On 24/11/2023 at 23:33, panagiotisbrovan said: Καλησπέρα σας παιδιά. Βρήκα μία λύση για επαναφορά της FUPS, παρακάμπτοντας το SMS, για όσους έκαναν το update. H διαδικασία που ακολούθησα είναι η εξής: Log In -> Forgot Password Εισάγετε τον αριθμό που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή. Τον βρήκα απο το ιστορικό του PingMe. Στη συνέχεια, για επαναφορά κωδικού θα ζητηθούν τα τέσσερα τελευταία ψηφία της κάρτας, το CVC, καθώς και το PIN. Το PIN της κάρτας, για όσους δεν γνώριζαν, προσφέρεται η δυνατότητα να αλλαχτεί απευθείας μέσω απο την εφαρμογή (χωρίς την χρήση του ήδη υπάρχοντος) σε όποιον συνδυασμό θέλετε εσείς. Φρόντισα να είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω μετά την δημιουργία λογαριασμού. Μόλις βάλετε το νέο password, η εφαρμογή θα σας επαναφέρει στην αρχική της σελίδα υπό κανονική σύνδεση. Παιδιά η ανάκτηση λειτουργεί κανονικοτατα αν ακολουθήσετε ΠΙΣΤΑ τα παραπάνω. Το μονο που χρειάζεται ειναι ο αριθμός που ειχατε λαβει το sms τοτε και μπορείτε να το βρείτε απο το ιστορικο του pingme η του 5sim. Μονο το νούμερο.ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ. Οτιδήποτε αλλο διαβάζετε είναι παραπληροφόρηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Στις 26/11/2023 στις 10:08 ΜΜ, sndev είπε συνδρομη ea δεν ηθελα αλλα δε μπορω να κρατηθω οταν βλεπω τετοια που δε περνανε ειχα funds μέσα κ πηρα για ενα ετος.. Οπότε βάλτε funds? το psn deluxe λήγει το 2034 Thank you @sndev Στις 26/11/2023 στις 10:11 ΜΜ, ArgyrisGrm είπε Εμένα όταν πατάω add funds και επιλέγω την κάρτα πάλι error μου βγάζει. Μόλις έβαλα. Windscribe free σε τούρκικο σέρβερ (Lygos αν δεν κάνω λαθος). Σε incognito tab στον Vivaldi έκανα login στο playstation.com και έβαλα funds δύο φορές (200 TL και 60 TL) και στην συνέχεια αγόρασα την συνδρομή χωρίς πρόβλημα. Πιο πριν είχα δοκιμάσει με vpn.lat και δεν μπορούσα να κάνω την ίδια διαδικασία. Μου έβγαζε το ίδιο λάθος με εσένα something went wrong. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) λιγο σαν εκανε ναζακια οτι ξενερώσατε οι πιο παλιοι κ φυγατε κ τσουπ εμφανιστήκατε με οδηγίες ας πω κ την δίκη μου βλακια λοιπον που κρατιέμαι 3ς μερες κ λέτε τα ίδια κ τα ίδια ΤΟ πιν της καρτας που ζηταει ρεσετ ειναι το γαμνο 6ψηφιο που βάζετε οταν ανοιγετε την εφαρμογή τοσο καιρο Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2023 από sndev Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, sndev είπε λιγο σαν εκανε ναζακια οτι ξενερώσατε οι πιο παλιοι κ φυγατε κ τσουπ εμφανιστήκατε με οδηγίες ας πω κ την δίκη μου βλακια λοιπον που κρατιέμαι 3ς μερες κ λέτε τα ίδια κ τα ίδια ΤΟ πιν της καρτας που ζηταει ρεσετ ειναι το γαμνο 6ψηφιο που βάζετε οταν ανοιγετε την εφαρμογή τοσο καιρο Το πιν της κάρτας είναι το 4ψηφιο πιν που βάζεις εσύ όταν καταχωρείς την κάρτα .. Ο κωδικός πρόσβασης είναι ο 6 ψηφιος ..μην τους μπερδεύεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 11 minutes ago, pasxaliskar said: Το πιν της κάρτας είναι το 4ψηφιο πιν που βάζεις εσύ όταν καταχωρείς την κάρτα .. Ο κωδικός πρόσβασης είναι ο 6 ψηφιος ..μην τους μπερδεύεις ok ετσι θα νε το διορθωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gampos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Για εμάς τους νέους που δεν είχαμε ps5 τον Ιούνιο να φορτώσουμε καμια 10αρια χρόνια. υπάρχει ελπίδα; ούτε τουρκίκο acc στο psn δεν μπορώ να φτιάξω επειδή βγάζει σφάλμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, gampos είπε Για εμάς τους νέους που δεν είχαμε ps5 τον Ιούνιο να φορτώσουμε καμια 10αρια χρόνια. υπάρχει ελπίδα; ούτε τουρκίκο acc στο psn δεν μπορώ να φτιάξω επειδή βγάζει σφάλμα... Όχι δεν υπάρχει. Καταρχάς η τιμή είναι τελείως διαφορετική. Από 16 που ήταν έχει πάει 5-6 φορές πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, gampos είπε Για εμάς τους νέους που δεν είχαμε ps5 τον Ιούνιο να φορτώσουμε καμια 10αρια χρόνια. υπάρχει ελπίδα; ούτε τουρκίκο acc στο psn δεν μπορώ να φτιάξω επειδή βγάζει σφάλμα... υπαρχει ρε υπομονη 25 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Όχι δεν υπάρχει. Καταρχάς η τιμή είναι τελείως διαφορετική. Από 16 που ήταν έχει πάει 5-6 φορές πάνω. υπαρχει κανονικά .. απλα οντως εχει ανεβει η τιμη μονο αυτο παλι συμφερει αντι για 130 να δινεις 82 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε υπαρχει ρε υπομονη υπαρχει κανονικά .. απλα οντως εχει ανεβει η τιμη μονο αυτο παλι συμφερει αντι για 130 να δινεις 82 Ναι αλλά ο συγκεκριμένος θέλει με την χαμηλή τιμή όχι με την νέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, klainmaingr είπε Παιδιά η ανάκτηση λειτουργεί κανονικοτατα αν ακολουθήσετε ΠΙΣΤΑ τα παραπάνω. Το μονο που χρειάζεται ειναι ο αριθμός που ειχατε λαβει το sms τοτε και μπορείτε να το βρείτε απο το ιστορικο του pingme η του 5sim. Μονο το νούμερο.ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ. Οτιδήποτε αλλο διαβάζετε είναι παραπληροφόρηση. ξαναλεω οτι σε εμενα τουλαχιστον, στελνει sms στο κινητο κ ζηταει να του το δωσω...και στην περιπτωση που κανω login με κινητο και password εφαρμογης ( που το θυμαμαι), και στην περιπτωση που παω απο το forgot password - βαζω κινητο, τελευταια 4 ψηφια και cid καρτας και μου λεει card not found, οποτε παω στο continue without card και.... ζηταει το sec code που εστειλε στο κινητο. δεν εχω τι να κανω ολη μερα, να ποσταρω παραπληροφορηση ειναι το καλυτερο μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 5 minutes ago, pp6210 said: , τελευταια 4 ψηφια και cid καρτας και μου λεει card not found, δες οτι περνιούνται σωστά και οχι δε λεω οτι εισαι χαζός χθες το έκανα, για να βαλω το αππ σε tablet κ ενω πατούσα 3104 στη Κάρτα, μόλις πηγαινα να βαλω ημερομηνία λήξης αλλαζε σε 4013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις