kormos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, themis2017 είπε @kormos Δοκιμη εβαλα με 3 ευρω για να κανω την αγορα..Οπως ισως γνωριζεις δεν ειναι ευκολο να φτιαξεις fups αυτη την περιοδο οποτε για το ps θα την χρησιμοποιω εστω και εαν δεν εχω προσβαση στην εφαρμογη. Σωστά πλέον δεν είναι εφικτό... Η αναφορά μου ήταν για όταν είχες φτιάξει το λογαριασμό, εκτός αν κατάλαβα λάθος. Να σημειώσω επίσης μιας και διαβάζω συνεχώς για την προσθήκη χρημάτων. Έως τώρα δεν έχω κάνει και δεν κάνω καμιά χρήση VPN για να μεταφέρω χρήματα. Την διαδικασία την κάνω μέσα από την R. ... πέρασα και πριν λίγο χρήματα. Κανονικά με την γρΙΡ που έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 μεγαλο μπερδεμα με το update, μου φαίνεται παμε για νεες φουπσ παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε μεγαλο μπερδεμα με το update, μου φαίνεται παμε για νεες φουπσ παλι ... γιατί μπορείς να κάνεις νέα; 🙃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, kormos είπε ... γιατί μπορείς να κάνεις νέα; 🙃 ναι .. μεσα στο νοεμβ εκανα 4 απλα τωρα μπερδευω τα νουμερα που ειχα βαλει και lost password Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2023 από pasxaliskar 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 UPDATE ανακτηθηκαν τελικα βρηκα τα τηλεφωνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jesakos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Εγω εχω δικομ vpn turkey σε vps για να κανω ολα αυτα, εκανα και λογαριασμο και ολα.. να κανω topup ομως δεν εχω καταφέρει με τιποτα ειτε με fups που δεν εχω ειτε με καποια αλλη πχ oldubil .. δυστυχως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stef1981 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, __Akis__ είπε Επειδη και εμενα μου εστελνε επιβεβαιωση με SMS, αυτο που εκανα ηταν να κατεβασω παλιοτερη εκδοση της FUPS (εγω κατεβασα την 1.1.8). Ετσι, προσπερασα την επιβεβαιωση με SMS. Έκανα αυτό που είπες αλλά πάλι το ίδιο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
__Akis__ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, stef1981 είπε Έκανα αυτό που είπες αλλά πάλι το ίδιο!! Δεν ξερω καποια αλλη λυση. Ξανα προσπαθησε παλι παντως, μπας και.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stef1981 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δες υπάρχει περίπτωση να βρούμε τον αριθμό τηλεφώνου για να πάρουμε τον κωδικό που στέλνει ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, stef1981 είπε Δες υπάρχει περίπτωση να βρούμε τον αριθμό τηλεφώνου για να πάρουμε τον κωδικό που στέλνει ε; Όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stef1981 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Κρίμα, κρίμα, κρίμα!!!Ουφφφφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenos3 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Να ερωτήσω κάτι; Εγώ (επειδή το έκανα πριν 2 μέρες) θυμάμαι ότι υπάρχουν 2 τρόποι: 1) να βαλεις τούρκικο τηλ και να σου στείλει sms 2) να πατήσεις από κάτω που λέει "fogot password", σε πάει σε οθόνη που ζητάει τα στοιχεία της κάρτας (card number, ccv, exp. date) ===> και με αυτά χωρίς καμία επιβεβαίωση από κινητό σου ζητάει νέο 6ψήφιο κωδικό. Γιατί δεν κάνετε το 2ο; Δεν έχετε κρατήσει τα στοιχεία της κάρτας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, xenos3 είπε Να ερωτήσω κάτι; Εγώ (επειδή το έκανα πριν 2 μέρες) θυμάμαι ότι υπάρχουν 2 τρόποι: 1) να βαλεις τούρκικο τηλ και να σου στείλει sms 2) να πατήσεις από κάτω που λέει "fogot password", σε πάει σε οθόνη που ζητάει τα στοιχεία της κάρτας (card number, ccv, exp. date) ===> και με αυτά χωρίς καμία επιβεβαίωση από κινητό σου ζητάει νέο 6ψήφιο κωδικό. Γιατί δεν κάνετε το 2ο; Δεν έχετε κρατήσει τα στοιχεία της κάρτας; αυτοματα σε παει σε ενα απο τα 2 .. εαν εισαι τυχερος σε παει στο 2ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stef1981 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Το έκανα και μπήκα στο λογαριασμό μου μέσα από τον υπολογιστή όπως έγραψα και πιο πάνω αλλά ο δαίμονας στο να έχω και την εφαρμογή στο κινητό με οδήγησε να μπω και μέσω της εφαρμογής αλλά μόλις πήγα να συνδεθώ μου ζητούσε να τους γράψω τον αριθμό που έστειλε με μήνυμα στον αριθμό. Νομίζω την πάτησα και όπως είπα δεν στεναχωριέμαι για το Netflix αλλα γιατί είχα την κάρτα στο λογαριασμό του ps4 για να αγοράσω κάποιο παιχνίδι μια που συνδρομή έχω μέχρι το 2032. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stef1981 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Ερώτηση. Μπορώ να αγοράσω μια κάρτα fups αλλά να μην συνδέσω στην εφαρμογή και μέσω της revolut να την φορτώνω χρήματα και να πληρώνω τις συνδρομές ή πρέπει οπωσδήποτε να συνδεθεί στην εφαρμογή; Μην χτυπάτε αν είναι βλακεία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις