pp6210 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 14 ώρες πριν, panagiotisbrovan είπε Καλησπέρα σας παιδιά. Βρήκα μία λύση για επαναφορά της FUPS, παρακάμπτοντας το SMS, για όσους έκαναν το update. H διαδικασία που ακολούθησα είναι η εξής: Log In -> Forgot Password Εισάγετε τον αριθμό που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή. Τον βρήκα απο το ιστορικό του PingMe. Στη συνέχεια, για επαναφορά κωδικού θα ζητηθούν τα τέσσερα τελευταία ψηφία της κάρτας, το CVC, καθώς και το PIN. φιλε μου οταν εβαλες το κινητο που χρησιμοποιησες δεν σου ζητησε να βαλεις κωδικο που εστειλε εκει? εγω εκει κολησα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billys gt Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, xenos3 είπε Βλέπω στο ps app gt7 434 λίρες και Ν2k24 πάλι σε -50%; Πολύ καλά δεν ειναι; gt7 βάρεσα γαζώνει μιλάμε 😎👍 τιμή χώμα έτσι και αλλιώς 2 ώρες πριν, pp6210 είπε φιλε μου οταν εβαλες το κινητο που χρησιμοποιησες δεν σου ζητησε να βαλεις κωδικο που εστειλε εκει? εγω εκει κολησα... Επιλέγεις Forgot Password και κάνεις την διαδικασία που λέει ο φίλος επάνω. Με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά δεν έρχεται sms κάνεις επιβεβαίωση με τα στοιχεία που έχεις από την κάρτα σου και ξανά ορίζεις νέο password για να μπεις εκ νέου στην εφαρμογή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 ρε παιδια θελω να κανω τουρκικο και εγω υπαρχει καποιος οδηγος γιατι ειμαι ασχετος? διπλα ειναι η τουρκια στο τελος θα πεταχτω να κανω απο εκει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 28 λεπτά πριν, Ducatista είπε ρε παιδια θελω να κανω τουρκικο και εγω υπαρχει καποιος οδηγος γιατι ειμαι ασχετος? διπλα ειναι η τουρκια στο τελος θα πεταχτω να κανω απο εκει!!! Πετάξου καλύτερα... Πιο εύκολα θα γίνει η διαδικασία έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jesakos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) παιδια υπάρχει κάποιος τρόπος να πληρώσουμε μεσα απο τον τουρκικο λογαριασμό είτε για συνδρομή είτε για παιχνίδι? διαβαζω οτι γινετε μονο με fups? revo,payzy δεν γινετε με τιποτα να πληρωσουμε κατι/? Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2023 από Jesakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isobitis_r Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους, δεν ξέρω πού αλλού να ψάξω και είπα να το αναφέρω και εδώ μπας και το έχει συναντήσει και κάποιος άλλος ή υπάρχει κάποια λύση. Πριν κάνα χρόνο με ps4 έφτιαξα ένα τουρκικό λογαριασμό και αγόρασα 2 χρόνια ps plus. Σε αυτόν τον λογαριασμό δημιούργησα και έναν παιδικό. Τώρα αφού πούλησα το ps4 αγόρασα το ps5. Στο Ps5 έβαλα τον τουρκικό λογαριασμό και τον προηγούμενο που είχα τον ελληνικό. Αν συνδεθώ στο psn σε browser στον τουρκικό λογαριασμό στην κατηγορία "family" βλέπω τον λογαριασμό του παιδιού αλλά δεν μου τον εμφανίζει μέσα στο ps5. Επίσης στον browser στον λογαριασμό του παιδιού μπορώ μόνο να αλλάξω τα restrictions και φυσικά να προσθέσω νέους. Αν πάω να δημιουργήσω καινούργιο είτε παιδικό είτε ενήλικα είτε τουρκικό είτε ελληνικό στο τέλος μου πετάει ένα error ws-119699-5. Μημπος είναι κάτι που δεν κάνω εγώ σωστά σχετικά με τις ρύθμισης του Ps5 και για αυτό δεν μου εμφανίζει τον παιδικό που ήδη υπάρχει? Παιδιά συγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλά είμαι 2 ημέρες που πολεμάω να βάλω τον λογαριασμό του παιδιού.... Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος θα είμαι υποχρεωμένος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 39 λεπτά πριν, Isobitis_r είπε Καλησπέρα σε όλους, δεν ξέρω πού αλλού να ψάξω και είπα να το αναφέρω και εδώ μπας και το έχει συναντήσει και κάποιος άλλος ή υπάρχει κάποια λύση. Πριν κάνα χρόνο με ps4 έφτιαξα ένα τουρκικό λογαριασμό και αγόρασα 2 χρόνια ps plus. Σε αυτόν τον λογαριασμό δημιούργησα και έναν παιδικό. Τώρα αφού πούλησα το ps4 αγόρασα το ps5. Στο Ps5 έβαλα τον τουρκικό λογαριασμό και τον προηγούμενο που είχα τον ελληνικό. Αν συνδεθώ στο psn σε browser στον τουρκικό λογαριασμό στην κατηγορία "family" βλέπω τον λογαριασμό του παιδιού αλλά δεν μου τον εμφανίζει μέσα στο ps5. Επίσης στον browser στον λογαριασμό του παιδιού μπορώ μόνο να αλλάξω τα restrictions και φυσικά να προσθέσω νέους. Αν πάω να δημιουργήσω καινούργιο είτε παιδικό είτε ενήλικα είτε τουρκικό είτε ελληνικό στο τέλος μου πετάει ένα error ws-119699-5. Μημπος είναι κάτι που δεν κάνω εγώ σωστά σχετικά με τις ρύθμισης του Ps5 και για αυτό δεν μου εμφανίζει τον παιδικό που ήδη υπάρχει? Παιδιά συγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλά είμαι 2 ημέρες που πολεμάω να βάλω τον λογαριασμό του παιδιού.... Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος θα είμαι υποχρεωμένος! Αυτό το έχεις δεί; https://www.playstation.com/en-us/support/error-codes/ps5/ws-116449-5/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenos3 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Χτύπησα και εγώ ένα minecraft για τα μικρά και ένα gt7 για τον μπαμπά! 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εύχομαι όσοι έχετε τουρκικό λογαριασμό να μην μπορείτε να περάσετε πίστα να χάνετε συνέχεια🤣🤣 Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2023 από Ducatista Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isobitis_r Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, kormos είπε Αυτό το έχεις δεί; https://www.playstation.com/en-us/support/error-codes/ps5/ws-116449-5/ Δεν το είχα δει γιατί έδινε διαφορετικό error code αλλά θα το κάνω μια δοκιμή, δεν χάνουμε και κάτι! Επίσης το error code που μου δίνει δεν υπάρχει στη λίστα που τα εξηγεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, Isobitis_r είπε Δεν το είχα δει γιατί έδινε διαφορετικό error code αλλά θα το κάνω μια δοκιμή, δεν χάνουμε και κάτι! Επίσης το error code που μου δίνει δεν υπάρχει στη λίστα που τα εξηγεί... Μπορείς να μάθεις και νέα γλώσσα αν θες 🙃 ρίχνοντας μια ματιά και στο βίντεο του "Ομάρ" 🙃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenos3 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Fyi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΛΟΥΚΙ123 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 παιδια για να βοηθησω κ γω ειχα το ιδιο θεμα με το sms λοιπον εκανα οτι ξεχασα το κωδικο εβαλα οπως λενε τα παιδια το κινητο αριθμο και την καρτα την τουρκικη κ ευτηχως ειχα κανει save k το pin κ ολα ενταξη με εβαλε μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis.illegal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Το pin μόνο μέσα από την εφαρμογή το βρίσκαμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Βρε σεις... Αν και δεν έχω συνδρομές στην πλατφόρμα αυτή. Την είχα φτιάξει τότε...και υπάρχει η κάρτα αυτή. Επειδή δεν ήμουν βέβαιος για το τι pin είχα δηλώσει, με όλα αυτά με βάλατε στη διαδικασία να ορίσω νέο pin 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις