Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, pp6210 είπε

παντως κ εγω σημερα δεν μπορω να μπω, βαζω το ΡΙΝ κ με παει σε οθονη register ( ζηταει ονοματεπωνυμο κ αριθμο ταυτοτητας) ή registered, lets log in που με παει στον αριθμο κινητου τουρκιας... αλλα δεν το ειχα κρατησει, απο pingme νομιζω το ειχα παρει.

οποτε για μενα τελος η φουπς, ειχαν καμμια 25αρια λιρες μεσα αλλα δεν με πολυνοιαζει

Εάν έχεις την εφαρμογή pingme στο κινητό σου από τότε τσέκαρε το ιστορικό έχει το αριθμό κινητού που έκανες την συναλλαγή και ήρθε το sms 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

11 λεπτά πριν, billys gt είπε

Έκανε η ρουφιάνα η εφαρμογή μόνης της ενημέρωση και δεν την είχα πάρει γραμμή την δουλειά, βέβαια δουλεύει απλά δεν μπορώ να μπω μέσα για τσεκ 😎 το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι έχω όλα τα στοιχεία τις κάρτας το νούμερο κινητού από την εγγραφή αλλά το ριμαδο pin της δε θυμάμαι τη είχε παιχτεί και δεν το έχω δε ξέρω 😜

Ομολογώ ούτε εγώ θυμάμαι αν είχε οριστεί pin 😂

8 λεπτά πριν, pp6210 είπε

παντως κ εγω σημερα δεν μπορω να μπω, βαζω το ΡΙΝ κ με παει σε οθονη register ( ζηταει ονοματεπωνυμο κ αριθμο ταυτοτητας) ή registered, lets log in που με παει στον αριθμο κινητου τουρκιας... αλλα δεν το ειχα κρατησει, απο pingme νομιζω το ειχα παρει.

οποτε για μενα τελος η φουπς, ειχαν καμμια 25αρια λιρες μεσα αλλα δεν με πολυνοιαζει

Σε Android αυτό;

Γιατί στα πιο πίσω μηνύματα αναφέρουν πως σε iOS λειτουργεί σωστά ακόμα και μετά από αναβάθμιση

Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με τη fups, δηλαδή μου λείπει στοιχείο για να μπω στην εφαρμογή. 

Ερώτηση: δε μπορούμε να στέλνουμε στα τυφλά λεφτά από revolut και μετά να κάνουμε αγορές στο store? Πρέπει να μπαίνουμε στην εφαρμογή;

Για την ακρίβεια τα κανω όλα σωστά αλλά ζητάει verification number στο κινητό!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vagmouk είπε

Όλα καλά σε εμένα.Με έκανε logout αλλά ολοκλήρωσα επιτυχώς τα βήματα αλλαγής password και το έσωσα προς το παρόν....

για πες λιγο τα βηματα αλλαγης παςς... αρα συνεχιζεις να μπαινεις χωρις να εχεις δωσει ταυτοτητα τουρκιας?

edit βρηκα το τουρκ κινητο με το οποιο εκανα εγγραφη, πηγα στη διαδικασια ξεχασα παςς, ζητησε το κινητο κ μετα προφανως εστειλε κωδικο εκει.... κουραστηκα!!

Επεξ/σία από pp6210

3 ώρες πριν, tolis.illegal είπε

Ερώτηση: δε μπορούμε να στέλνουμε στα τυφλά λεφτά από revolut και μετά να κάνουμε αγορές στο store? Πρέπει να μπαίνουμε στην εφαρμογή;

Μπορείς κανονικότατα, εγώ έτσι το κάνω πλέον 👍

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας παιδιά. Βρήκα μία λύση για επαναφορά της FUPS, παρακάμπτοντας το SMS, για όσους έκαναν το update. H διαδικασία που ακολούθησα είναι η εξής:

Log In -> Forgot Password 

Εισάγετε τον αριθμό που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή. Τον βρήκα απο το ιστορικό του PingMe. Στη συνέχεια, για επαναφορά κωδικού θα ζητηθούν τα τέσσερα τελευταία ψηφία της κάρτας, το CVC, καθώς και το PIN. Το PIN της κάρτας, για όσους δεν γνώριζαν, προσφέρεται η δυνατότητα να αλλαχτεί απευθείας μέσω απο την εφαρμογή (χωρίς την χρήση του ήδη υπάρχοντος) σε όποιον συνδυασμό θέλετε εσείς. Φρόντισα να είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω μετά την δημιουργία λογαριασμού. Μόλις βάλετε το νέο password, η εφαρμογή θα σας επαναφέρει στην αρχική της σελίδα υπό κανονική σύνδεση. 

Επεξ/σία από panagiotisbrovan
  • Like 1
  • Thanks 2

Ε

1 ώρα πριν, panagiotisbrovan είπε

Καλησπέρα σας παιδιά. Βρήκα μία λύση για επαναφορά της FUPS, παρακάμπτοντας το SMS, για όσους έκαναν το update. H διαδικασία που ακολούθησα είναι η εξής:

Εισάγετε τον αριθμό που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή. Τον βρήκα απο το ιστορικό του PingMe. Στη συνέχεια, για επαναφορά κωδικού θα ζητηθούν τα τέσσερα τελευταία ψηφία της κάρτας, το CVC, καθώς και το PIN. Το PIN της κάρτας, για όσους δεν γνώριζαν, προσφέρεται η δυνατότητα να αλλαχτεί απευθείας μέσω απο την εφαρμογή (χωρίς την χρήση του ήδη υπάρχοντος) σε όποιον συνδυασμό θέλετε εσείς. Φρόντισα να είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω μετά την δημιουργία λογαριασμού. Μόλις βάλετε το νέο password, η εφαρμογή θα σας επαναφέρει στην αρχική της σελίδα υπό κανονική σύνδεση. 

Εχεις καταφερει να βαλεις χρηματα τις τελευταιες ημερες? Σε εμενα οταν προσπαθω μου ζηταει ταυτοτητα τουρκιας

8 λεπτά πριν, ntountasgeo είπε

Ε

Εχεις καταφερει να βαλεις χρηματα τις τελευταιες ημερες? Σε εμενα οταν προσπαθω μου ζηταει ταυτοτητα τουρκιας

Μόλις πρόσθεσα 300 λίρες και πραγματοποίησα αγορά στο store. Μου λειτουργεί όπως πριν. Μήπως έχεις θέμα με το μηνιαίο όριο κατάθεσης και αγορών;

25 λεπτά πριν, panagiotisbrovan είπε

Μόλις πρόσθεσα 300 λίρες και πραγματοποίησα αγορά στο store. Μου λειτουργεί όπως πριν. Μήπως έχεις θέμα με το μηνιαίο όριο κατάθεσης και αγορών;

Τελικα καταφερα και εστειλα χρηματα κατευθειαν απο revolut και ολα καλα. Ευχαριστω παντος

8 ώρες πριν, panagiotisbrovan είπε

Σ ευχαριστώ!! Δυστυχώς δεν θυμάμαι καθόλου το pin όλα τα άλλα στοιχεία τα εχω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/11/2023 στις 10:51 ΜΜ, wpgoalkeeper είπε

Πάντως σε iOS συσκευές, έγινε κανονικά το update της FUPS και δεν ζήτησε τίποτα μετά. Άνοιξε ξανά όπως άνοιγε και πριν το update.

Σημείωση: Για να ανοίξει η εφαρμογή της FUPS έχω πάντα ενεργοποιημένο VPN από πίσω (9 στις 10 φορές τουλάχιστον).

Εγω παντα βαζω vpn και μολις δω οτι εχω παρει IP 195.XXX.XXX.XXX τοτε ανοιγω. Ποτε μα ποτε δεν το εχω ανοιξει εστω και για μια φορα χωρις vpn.

Επεξ/σία από dream21
  • Like 1

12 ώρες πριν, panagiotisbrovan είπε

Με έσωσες! Επιβεβαιώνω και εγώ με τον παραπάνω τρόπο ξανασυνδεθηκα στο app της fups

• Like 1

29 λεπτά πριν, xenos3 είπε

Βλέπω στο ps app gt7 434 λίρες και Ν2k24 πάλι σε -50%; Πολύ καλά δεν ειναι;

Το gt7 σίγουρα!! Δεν έχει πέσει εδώ καθόλου η τιμή του. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...