pasxaliskar Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, G30RGE είπε Ερώτηση, έχω ελληνικό λογαριασμό που το plus λήγει σύντομα και έχω πάρει αρκετά free games μέσω του plus. Πριν κάποιο διάστημα είχα αγοράσει το τούρκικο Plus οπότε ακόμα και αν λήξει το ελληνικό plus θα μπορώ να χρησιμοποιώ το τούρκικο για online. Με τα free παιχνίδια όμως του ελληνικού Plus τι ισχύει, θα μπορώ να τα παίξω αφού θα έχει λήξει? εγω παντως νομιζω γινεται χωρις να ειμαι σιγουρος Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2023 από pasxaliskar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 52 λεπτά πριν, G30RGE είπε Ερώτηση, έχω ελληνικό λογαριασμό που το plus λήγει σύντομα και έχω πάρει αρκετά free games μέσω του plus. Πριν κάποιο διάστημα είχα αγοράσει το τούρκικο Plus οπότε ακόμα και αν λήξει το ελληνικό plus θα μπορώ να χρησιμοποιώ το τούρκικο για online. Με τα free παιχνίδια όμως του ελληνικού Plus τι ισχύει, θα μπορώ να τα παίξω αφού θα έχει λήξει? Οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Frago21ps Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 3 hours ago, nek4d said: Κριμα φιλε, ειδικα τωρα που δεν βγαινουν "ευκολα" οι fups, για δες στο σαιτ που χρησιμοποιησες για το sms αν τυχον ειχες κανει λογαριασμο και εχει ιστορικο χρησης, μηπως το βρεις εκει το νουμερο. Προσπαθησα με το ping me αλλα δεν εχει κρατησει ιστορικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
touristas1925 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 4 hours ago, Frago21ps said: Εγώ πάντως έκανα κανονικά αγορά και ας μην έχω το App, απλώς πρέπει να γράφω τα χρήματα που στέλνω για να θυμάμαι κάθε μήνα το όριο, έτσι και αλλιώς αν πάω να στείλω πάνω από το όριο η revolut δεν σε αφήνει Εννοείς ότι αγόρασες μια κάρτα και χωρίς να την κάνεις καταχώρηση σε κάποιο fups λογαριασμό την φορτίζεις και την χρησιμοποιείς κανονικά ή ότι ο λογαριασμός που είχες περάσει την κάρτα σε έκανε sign out, ωστόσο την χρησιμοποιείς κανονικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Frago21ps Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 30 minutes ago, touristas1925 said: Εννοείς ότι αγόρασες μια κάρτα και χωρίς να την κάνεις καταχώρηση σε κάποιο fups λογαριασμό την φορτίζεις και την χρησιμοποιείς κανονικά ή ότι ο λογαριασμός που είχες περάσει την κάρτα σε έκανε sign out, ωστόσο την χρησιμοποιείς κανονικά; Αυτο ο λογαριασμός που είχες περάσει την κάρτα σε έκανε sign out, ωστόσο την χρησιμοποιείς κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Πάντως σε iOS συσκευές, έγινε κανονικά το update της FUPS και δεν ζήτησε τίποτα μετά. Άνοιξε ξανά όπως άνοιγε και πριν το update. Σημείωση: Για να ανοίξει η εφαρμογή της FUPS έχω πάντα ενεργοποιημένο VPN από πίσω (9 στις 10 φορές τουλάχιστον). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billys gt Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Στις 23/11/2023 στις 10:16 ΠΜ, akexagias είπε Επιβεβαιώνω ότι δε στέλνει sms όπως νόμιζα αρχικά. Απλά ζητάει το νούμερο του τηλεφώνου. Αν το θυμάσαι όλα είναι κομπλέ Εμένα μου ζητάει νούμερο κομπλέ το έχω μετά μου ζητάει κάρτα την έχω αλλά θέλει pin της κάρτα δεν θυμάμαι αυτό το είχαμε ορίσει εμείς; η το έδειχνε στην εφαρμογή; κάνω σωστά την διαδικασία η υπάρχει άλλος τρόπος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΛΟΥΚΙ123 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 γεια σας παιδια βοηθηστε με εαν μπορειτε μου εκανε ενημερωση η φουπς εχω τον αριθμο κινητου αλλα το pin που θα το βρω παλι ? θυμαμαι ποσα εχω εαν το κανω στα τυφλα κ βαζω το ποσο που θελω την αγορα game κ κανω κατευθειαν την αγορα θα περναει σωστα? δεν εχω προβλημα που δεν θα βλεπω το aplication ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavros_13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, ΛΟΥΚΙ123 είπε γεια σας παιδια βοηθηστε με εαν μπορειτε μου εκανε ενημερωση η φουπς εχω τον αριθμο κινητου αλλα το pin που θα το βρω παλι ? θυμαμαι ποσα εχω εαν το κανω στα τυφλα κ βαζω το ποσο που θελω την αγορα game κ κανω κατευθειαν την αγορα θα περναει σωστα? δεν εχω προβλημα που δεν θα βλεπω το aplication ? Η αγορά περνάει κανονικά αφού δεν χρειάζεται επιβεβαίωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΛΟΥΚΙ123 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 εγινε φιλε δηλαδη παω στο τυφλο θα βαζω το ποσο που θελω ποσο κανει το game κ θα λεω τοσα περιπου k kati παραπανω λογω προμηθειας καρτα ευχαρηστω φιλε για την βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billys gt Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Εγώ δοκίμασα να κάνω επαναφορά το pin της κάρτας με κάτι οδηγίες με sms που έλεγε το επίσημο sait της fups αλλά δεν έκανε αποστολή το sms μέσο cosmote οπότε θέλει άλλο τρόπο για αποστολή κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akexagias Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, billys gt είπε Εμένα μου ζητάει νούμερο κομπλέ το έχω μετά μου ζητάει κάρτα την έχω αλλά θέλει pin της κάρτα δεν θυμάμαι αυτό το είχαμε ορίσει εμείς; η το έδειχνε στην εφαρμογή; κάνω σωστά την διαδικασία η υπάρχει άλλος τρόπος; Εσύ έχεις ορίσει το pin κάρτας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, billys gt είπε Εγώ δοκίμασα να κάνω επαναφορά το pin της κάρτας με κάτι οδηγίες με sms που έλεγε το επίσημο sait της fups αλλά δεν έκανε αποστολή το sms μέσο cosmote οπότε θέλει άλλο τρόπο για αποστολή κτλ... 1 ώρα πριν, akexagias είπε Εσύ έχεις ορίσει το pin κάρτας Το pin είναι το θέμα ή το ότι με αριθμοί τηλεφώνου άλλης χώρας δεν λειτουργούσε ποτέ η υπηρεσία; 🙃 Ότι δουλεύει έλεγαν οι παλιοί δεν το πειράζεις... Οπότε κόβετε την αυτόματη ενημέρωση και τ αφήνετε ως έχει γιατί η όλη διαδικασία είναι "πλάγια". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billys gt Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, kormos είπε Το pin είναι το θέμα ή το ότι με αριθμοί τηλεφώνου άλλης χώρας δεν λειτουργούσε ποτέ η υπηρεσία; 🙃 Ότι δουλεύει έλεγαν οι παλιοί δεν το πειράζεις... Οπότε κόβετε την αυτόματη ενημέρωση και τ αφήνετε ως έχει γιατί η όλη διαδικασία είναι "πλάγια". Έκανε η ρουφιάνα η εφαρμογή μόνης της ενημέρωση και δεν την είχα πάρει γραμμή την δουλειά, βέβαια δουλεύει απλά δεν μπορώ να μπω μέσα για τσεκ 😎 το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι έχω όλα τα στοιχεία τις κάρτας το νούμερο κινητού από την εγγραφή αλλά το ριμαδο pin της δε θυμάμαι τη είχε παιχτεί και δεν το έχω δε ξέρω 😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, kormos είπε Το pin είναι το θέμα ή το ότι με αριθμοί τηλεφώνου άλλης χώρας δεν λειτουργούσε ποτέ η υπηρεσία; 🙃 Οπότε κόβετε την αυτόματη ενημέρωση και τ αφήνετε ως έχει γιατί η όλη διαδικασία είναι "πλάγια". παντως κ εγω σημερα δεν μπορω να μπω, βαζω το ΡΙΝ κ με παει σε οθονη register ( ζηταει ονοματεπωνυμο κ αριθμο ταυτοτητας) ή registered, lets log in που με παει στον αριθμο κινητου τουρκιας... αλλα δεν το ειχα κρατησει, απο pingme νομιζω το ειχα παρει. οποτε για μενα τελος η φουπς, ειχαν καμμια 25αρια λιρες μεσα αλλα δεν με πολυνοιαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις