Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, manoc28 είπε

Προσωπικά ενώ μπόρεσα να βάλω πίσω από vpn και χρησιμοποιώντας browser λεφτά στο wallet μέσω fups, μετά δεν με αφήνει να ενεργοποιήσω συνδρομή από το app ή την κονσόλα.

Θα μπορούσες να πεις περισσότερα? Ποιο vpn, ποιο browser, αν είναι από pc ή κινητό? Έχω αγοράσει 3 games χωρίς πρόβλημα αλλά τη γαμωσυνδρομη δε με αφήνει....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

56 λεπτά πριν, akexagias είπε

Θα μπορούσες να πεις περισσότερα? Ποιο vpn, ποιο browser, αν είναι από pc ή κινητό? Έχω αγοράσει 3 games χωρίς πρόβλημα αλλά τη γαμωσυνδρομη δε με αφήνει....

1. Ανοίγεις Incognito tab σε chrome

2. Σύνδεση σε psn turkey store

3. Ανοίγεις vpn και κάνεις refresh την σελίδα

4. Βάζεις funds μέσω της fups

Στην αρχή μπορεί να βγάζει error κλπ, το αφήνεις λίγο προσπαθείς ξανά, κάνεις refresh και θα νιώσει κάποια στιγμή

Πάντως για τη συνδρομή δεν τα έχω καταφέρει να βάλω. Κάπου διάβασα ότι πρέπει το wallet να έχει παραπάνω χρήματα

• Like 1

Έγινε update το app  fups σε android και ζητάει το τηλέφωνο που είχα δηλώσει και το Password, προσοχή, εγω δεν το θυμάμαι και τώρα δεν μπορώ να μπω

54 λεπτά πριν, Frago21ps είπε

Έγινε update το app  fups σε android και ζητάει το τηλέφωνο που είχα δηλώσει και το Password, προσοχή, εγω δεν το θυμάμαι και τώρα δεν μπορώ να μπω

Δε ζητάει μονο το νούμερο που είχες δηλωσει αλλά θέλει και sms επιβεβαίωσης.  Οπότε πάει η fups πέθανε. Πλέον δεν είναι όπως παλιά που σε αφηνε να κάνεις λογαριασμό χωρίς να δηλώσεις ID number

7 λεπτά πριν, akexagias είπε

Δε ζητάει μονο το νούμερο που είχες δηλωσει αλλά θέλει και sms επιβεβαίωσης.  Οπότε πάει η fups πέθανε. Πλέον δεν είναι όπως παλιά που σε αφηνε να κάνεις λογαριασμό χωρίς να δηλώσεις ID number

Λάθος μου. Υπάρχει τρόπος εφόσον θυμάσαι τον αριθμό τηλεφώνου. Μόλις την επανεφερα

• Sad 1

13 minutes ago, akexagias said:

Δηλ μετα το update ζηταει sms και στους παλαιους χρηστες που εχουν ηδη λογαριασμο?!
(Αν ναι, την βαψαμε, και μονη προσωρινη λυση μεχρι το αδειασμα υπολοιπου παλι, το μπλοκο του auto update).

Just now, nek4d said:

Δηλ μετα το update ζηταει sms και στους παλαιους χρηστες που εχουν ηδη λογαριασμο?!
(Αν ναι, την βαψαμε, και μονη προσωρινη λυση μεχρι το αδειασμα υπολοιπου παλι, το μπλοκο του auto update).

Ναι ετσι ειναι,το διαβασα στο reddit κιολας,ολοι οσοι εκαναν update στο app τους ζηταει verification

Κοιτα να δεις,απο την στιγμη που δεν εχει να πατας αποδοχη για καποια αγορα,θα συνεχισω να την δουλευω,θυμαμαι τι λεφτα εχω μεσα,ετσι και αλλιως μονο για να δω το υπολοιπο εμπαινα στην εφαρμογη

Εγώ μόλις τσεκαρα την fups μου, μπαίνω κανονικά. Οπότε καλού κακού μπήκα στις ρυθμίσεις του κινητού και έκλεισα τις αυτόματες ενημερώσεις.

36 λεπτά πριν, akexagias είπε

Δε ζητάει μονο το νούμερο που είχες δηλωσει αλλά θέλει και sms επιβεβαίωσης.  Οπότε πάει η fups πέθανε. Πλέον δεν είναι όπως παλιά που σε αφηνε να κάνεις λογαριασμό χωρίς να δηλώσεις ID numbe

η φουπς δεν πεθαινει ποτε να ξερετε ..ψαξτε απλα εκτος απο ινσομνια 

1 hour ago, akexagias said:

Λάθος μου. Υπάρχει τρόπος εφόσον θυμάσαι τον αριθμό τηλεφώνου. Μόλις την επανεφερα

44 minutes ago, Frago21ps said:

Ναι ετσι ειναι,το διαβασα στο reddit κιολας,ολοι οσοι εκαναν update στο app τους ζηταει verification

Κοιτα να δεις,απο την στιγμη που δεν εχει να πατας αποδοχη για καποια αγορα,θα συνεχισω να την δουλευω,θυμαμαι τι λεφτα εχω μεσα,ετσι και αλλιως μονο για να δω το υπολοιπο εμπαινα στην εφαρμογη

Ζηταει απλα να βαλεις το νουμερο που ειχες δηλωσει και το password και συνεχιζει, η ζηταει το νουμερο για να ξαναστειλει sms?

13 minutes ago, nek4d said:

Ζηταει απλα να βαλεις το νουμερο που ειχες δηλωσει και το password και συνεχιζει, η ζηταει το νουμερο για να ξαναστειλει sms?

Εμενα δεν μου ζητησε sms γιατι δεν θυμαμαι το νουμερο που ειχα βαλει για να παω στο επομενο βημα

24 λεπτά πριν, nek4d είπε

Επιβεβαιώνω ότι δε στέλνει sms όπως νόμιζα αρχικά. Απλά ζητάει το νούμερο του τηλεφώνου. Αν το θυμάσαι όλα είναι κομπλέ 

• Like 1

Εγώ πάντως έκανα κανονικά αγορά και ας μην έχω το App, απλώς πρέπει να γράφω τα χρήματα που στέλνω για να θυμάμαι κάθε μήνα το όριο, έτσι και αλλιώς αν πάω να στείλω πάνω από το όριο η revolut δεν σε αφήνει 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, Frago21ps said:

Εμενα δεν μου ζητησε sms γιατι δεν θυμαμαι το νουμερο που ειχα βαλει για να παω στο επομενο βημα

Κριμα φιλε, ειδικα τωρα που δεν βγαινουν "ευκολα" οι fups, για δες στο σαιτ που χρησιμοποιησες για το sms αν τυχον ειχες κανει λογαριασμο και εχει ιστορικο χρησης, μηπως το βρεις εκει το νουμερο.

Επεξ/σία από nek4d

On 22/11/2023 at 11:46, pasxaliskar said:

σωστος να συμπληρωσω κατι γτ θα ρωτησουν, και ενα παιχνιδι εαν το εχει 1 λογαριασμος το παιζουν ολοι ..η μονη διαφορα ειναι εαν ειναι καποιαspecial edition που εχει εξτρα τοτε τα περνει μονο ο λογαριασμος που το αγορασε

Ερώτηση, έχω ελληνικό λογαριασμό που το plus λήγει σύντομα και έχω πάρει αρκετά free games μέσω του plus. Πριν κάποιο διάστημα είχα αγοράσει το τούρκικο Plus οπότε ακόμα και αν λήξει το ελληνικό plus θα μπορώ να χρησιμοποιώ το τούρκικο για online. Με τα free παιχνίδια όμως του ελληνικού Plus τι ισχύει, θα μπορώ να τα παίξω αφού θα έχει λήξει?

18 λεπτά πριν, G30RGE είπε

Ερώτηση, έχω ελληνικό λογαριασμό που το plus λήγει σύντομα και έχω πάρει αρκετά free games μέσω του plus. Πριν κάποιο διάστημα είχα αγοράσει το τούρκικο Plus οπότε ακόμα και αν λήξει το ελληνικό plus θα μπορώ να χρησιμοποιώ το τούρκικο για online. Με τα free παιχνίδια όμως του ελληνικού Plus τι ισχύει, θα μπορώ να τα παίξω αφού θα έχει λήξει?

Όχι, από τη στιγμή που θα λήξει η συνδρομή χάνεις την πρόσβαση σε όσα παιχνίδια του Plus είχες βάλει στο λογαριασμό.

Αν στο μέλλον ξαναενεργοποιήσεις στον Ελληνικό λογαριασμό, θα ξαναέχεις πρόσβαση και στα παλιά.

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...