Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά όσοι δεν έχετε ήδη fups τελείωσε δεν. Από την άλλη μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε σε άλλες χώρες account πχ Ινδονησία,Ινδία από την κονσόλα που δεν έχουν περιορισμούς με πληρωμές κλπ. Μην κολλάμε στην Τουρκία. Προσωπικά δεν έχω κάνει, αλλά από ότι διαβάζω, από τη στιγμή που οι τιμές πήραν παγκοσμίως την ανιουσα, ψαχτείτε και με άλλες επιλογές για αγορά παιχνιδιών από άλλες χώρες και πείτε μας την εμπειρία σας. Δεν νομίζω ότι έχουν βγάλει την δυνατότητα να φτιάξεις σε όποια χώρα θες λογαριασμό από την κονσόλα. 

Για το θέμα των γειτόνων, αν χρησιμοποιήσουμε το google και ειδικά αν ψάξουμε site που έχουν το ηνωμένο βασίλειο στο όνομα, ίσως βρεθεί σε διάφορες απαντήσεις εναλλακτικός τρόπος πληρωμής, που δεν ξέρω ποιος και αν τον έχει δοκιμάσει. 

Επεξ/σία από MV_B
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχουν και ακόμα φτηνότερες επιλογές από άλλα stores με giftcards αλλά με μειονεκτήματα.Στο Ιαπωνικό πχ που η premim συνδρομή σε προσφόρα βγάινει στα 59 ευρώ υπάρχει το θέμα της γλώσσας στους τίτλους.Στα περισσότερα δεν υπάρχουν Ελληνικά αλλά μόνο Αγγλικά ενώ κάποιοι τίτλοι είναι μόνο στα Ιαπωνικά.Πχ όλα τα παιχνίδια της From.Κάτι αντίστοιχο φαντάζομαι συμβαίνει και σε Ινδία,Ινδονησία,Μαλαισία,Ταυλάνδη κλπ.Για αυτό μας είχε κάτσει κουτί η Τουρκία....

13 ώρες πριν, akexagias είπε

Καλησπερα σας, σημερα μετα απο αρκετες προσπαθειες καταφερα να κανω αγορα game απο τον τουρκικο λογαριασμο μου με fups που φορτισα απο revolut. ομως δε με αφηνει να αγορασω καμια συνδρομητικη υπηρεσια ps plus/ea. ειναι κατι που δεν κανω σωστα?

Mε fups card δεν χρειαζεται να βαζεις χρηματα στο PSN account σου. Μπορεις απευθειας μεσω του PS APP για iOS η Android να κανεις κανονικα αγορα αρκει να εχεις λεφτα στην καρτα σου..

12 ώρες πριν, MV_B είπε

Παιδιά όσοι δεν έχετε ήδη fups τελείωσε δεν. Από την άλλη μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε σε άλλες χώρες account πχ Ινδονησία,Ινδία από την κονσόλα που δεν έχουν περιορισμούς με πληρωμές κλπ. Μην κολλάμε στην Τουρκία. Προσωπικά δεν έχω κάνει, αλλά από ότι διαβάζω, από τη στιγμή που οι τιμές πήραν παγκοσμίως την ανιουσα, ψαχτείτε και με άλλες επιλογές για αγορά παιχνιδιών από άλλες χώρες και πείτε μας την εμπειρία σας. Δεν νομίζω ότι έχουν βγάλει την δυνατότητα να φτιάξεις σε όποια χώρα θες λογαριασμό από την κονσόλα. 

Για το θέμα των γειτόνων, αν χρησιμοποιήσουμε το google και ειδικά αν ψάξουμε site που έχουν το ηνωμένο βασίλειο στο όνομα, ίσως βρεθεί σε διάφορες απαντήσεις εναλλακτικός τρόπος πληρωμής, που δεν ξέρω ποιος και αν τον έχει δοκιμάσει. 

δν ισχυει αυτο για την φουπς τροποι υπαρχουν .. ηδη εχω ανοιξει πανω απο 5 λογαριασμους fups (για back up)

για το στορ ιαπωνιας ισχυει ειανι πιο φθηνο αλλα νομιζω εχει και το μενου μετα στα ιαπωνικα του στορ (χωρις να ειμαι σιγουρος)

13 ώρες πριν, akexagias είπε

εχεις περισσοτερες λεπτομερειες ισως?

ναι, 

μπορεις να βαλεις με οτ add funds λεφτα και να αγορασεις συνδρομη.. (δοκιμασμενο) αρκει να εχεις vpn και να το κανεις απο πισι η απο κινητο οχι απο κονσολα 

*εαν εχεις ενεργη συνδρομη απο 2ετη+ δν θα μπαινει 

8 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

για το στορ ιαπωνιας ισχυει ειανι πιο φθηνο αλλα νομιζω εχει και το μενου μετα στα ιαπωνικα του στορ (χωρις να ειμαι σιγουρος)

Ναι στα Ιαπωνικά είναι το store.Αλλά από Pc η κινητό με το google translate κάπως παλεύεται.

3 ώρες πριν, dream21 είπε

Mε fups card δεν χρειαζεται να βαζεις χρηματα στο PSN account σου. Μπορεις απευθειας μεσω του PS APP για iOS η Android να κανεις κανονικα αγορα αρκει να εχεις λεφτα στην καρτα σου..

Όσες απόπειρες και να κάνω για αγορά συνδρομής, μου βγάζει σφάλμα και ας έχει υπόλοιπο η fups και με paid nord vpn 

Screenshot_20231121_123124_Chrome.jpg

54 λεπτά πριν, akexagias είπε

Όσες απόπειρες και να κάνω για αγορά συνδρομής, μου βγάζει σφάλμα και ας έχει υπόλοιπο η fups και με paid nord vpn 

απευθειας δν μπορεις.. πρεπει να κανεις πρωτα add funds 

Στις 19/11/2023 στις 12:31 ΜΜ, teo010 είπε

Προσπαθώ να αγοράσω ένα παιχνίδι και πλέον με payzy μου βγάζει error. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να πληρώσω; 

Και εμενα

9 ώρες πριν, pasxaliskar είπε

δν ισχυει αυτο για την φουπς τροποι υπαρχουν .. ηδη εχω ανοιξει πανω απο 5 λογαριασμους fups (για back up)

ναι, 

μπορεις να βαλεις με οτ add funds λεφτα και να αγορασεις συνδρομη.. (δοκιμασμενο) αρκει να εχεις vpn και να το κανεις απο πισι η απο κινητο οχι απο κονσολα 

*εαν εχεις ενεργη συνδρομη απο 2ετη+ δν θα μπαινει 

Μπα ούτε από pc ούτε από εφαρμογή και με vpn δεν μπορώ να κάνω add funds. 

1 ώρα πριν, akexagias είπε

Μπα ούτε από pc ούτε από εφαρμογή και με vpn δεν μπορώ να κάνω add funds. 

ε τοτε εισαι ατυχος δν ξερω.. εμενα απο το κιν κανονικα δουλευει .. βγαλε βαλε την καρτα 

9 ώρες πριν, akexagias είπε

Όχι συνδρομές .. Αγορές παιχνιδιων μόνο απευθείας 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...