ikaros2 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Kαλημέρα. Σήμερα που προσπαθησα να συνδεθώ στη FUPS μετά από καιρό, μου βγάζει αυτό το μήνυμα και στη συνέχεια (πατώντας "οκ") αυτό. Δεν σημείωσα κάποιο password όταν τη δημιούργησα, σημείωσα όμως το mobile number (από 5sim) που χρησιμοποίησα. Μπορεί να γίνει κάτι για να ξαναποκτήσω πρόσβαση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 πρεπει να ειναι ο 6ψηφιος κωδικος σου που logares στην εφαρμογή 10 minutes ago, ikaros2 said: Kαλημέρα. Σήμερα που προσπαθησα να συνδεθώ στη FUPS μετά από καιρό, μου βγάζει αυτό το μήνυμα και στη συνέχεια (πατώντας "οκ") αυτό. Δεν σημείωσα κάποιο password όταν τη δημιούργησα, σημείωσα όμως το mobile number (από 5sim) που χρησιμοποίησα. Μπορεί να γίνει κάτι για να ξαναποκτήσω πρόσβαση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaros2 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, sndev said: πρεπει να ειναι ο 6ψηφιος κωδικος σου που logares στην εφαρμογή Τον έβαλα αυτόν και μετά μου εμφάνισε το μνμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, ikaros2 said: Τον έβαλα αυτόν και μετά μου εμφάνισε το μνμ. ε ναι ρε μαν μου σου λεει να τον αλλάξεις, βαλε καινουριο το εκανε κ σε μενα πριν κάνα μήνα 2μηνο κ για να μην ανχωνεσε τζαμπα παρτο αποφαση ουτε τωρα εχεις προσβαση κ σου λεει κ ξεκαθαρα οτι δε μπορεις να κανεις συναλαγη αμα δεν ορισεις νεο pass οποτε προχωρα κ κανε το σταυρο σου στο ονομα του αλαχ Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2023 από sndev Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaros2 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 12 minutes ago, sndev said: ε ναι ρε μαν μου σου λεει να τον αλλάξεις, βαλε καινουριο το εκανε κ σε μενα πριν κάνα μήνα 2μηνο κ για να μην ανχωνεσε τζαμπα παρτο αποφαση ουτε τωρα εχεις προσβαση κ σου λεει κ ξεκαθαρα οτι δε μπορεις να κανεις συναλαγη αμα δεν ορισεις νεο pass οποτε προχωρα κ κανε το σταυρο σου στο ονομα του αλαχ Όντως, password εννοεί το application pin. Το άλλαξα και όλα οκ. Thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Τελικά υπάρχει τρόπος για φθηνότερη συνδρομή ps+ μέσω VPN από άλλη χώρα ή τα κλείσανε όλα; Από Τουρκία βγαίνει ~90€/χρόνο η deluxe και πάλι υπάρχει ένα μικρό κέρδος από ότι Ελλάδα. Αλά μπορεί να γίνει νέος τουρκικός λογαριασμός ps+ και να αγοραστεί η τουρκική συνδρομή; Από άλλες χώρες υπάρχει κάτι πχ Αργεντινή; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 7 hours ago, prefuse said: Τελικά υπάρχει τρόπος για φθηνότερη συνδρομή ps+ μέσω VPN από άλλη χώρα ή τα κλείσανε όλα; Από Τουρκία βγαίνει ~90€/χρόνο η deluxe και πάλι υπάρχει ένα μικρό κέρδος από ότι Ελλάδα. Αλά μπορεί να γίνει νέος τουρκικός λογαριασμός ps+ και να αγοραστεί η τουρκική συνδρομή; Από άλλες χώρες υπάρχει κάτι πχ Αργεντινή; Ευχαριστώ Καλα δε το λες μικρό κερδος. Το 90 ειναι full price σα να λες εδω 152. 60 ευρω είναι ενα alan wake day one. Για την ουσία της ερώτησης σου εχουν απαντηθει 10δες φορες πιο πισω όλα και για να σου γλυτωσω χρονο αν δεν εχεις καρτα τουρκιας, αγορες πάσης φύσεως απο το στορε ξεχνατες για την ωρα εκτός αν μπλεξεις με μεσάζοντες που κ πάλι θα βρεις ινφο στις προηγούμενες 154 σελίδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ακόμα και μέσω gift card? Δηλαδή αν απλά αγοράσεις από κάποιο κλειδαδικο π.χ. μια τούρκικη gift card δεν θα μπορέσεις να τη βάλεις στον τούρκικο psn id σου και να αγοράσεις μετά ότι θέλεις από το τούρκικο psn store? Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Ακόμα και μέσω gift card? Δηλαδή αν απλά αγοράσεις από κάποιο κλειδαδικο π.χ. μια τούρκικη gift card δεν θα μπορέσεις να τη βάλεις στον τούρκικο psn id σου και να αγοράσεις μετά ότι θέλεις από το τούρκικο psn store? εχεις βρει εσυ τούρκικη gift card ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 19 minutes ago, Paragontas-x said: Ακόμα και μέσω gift card? Δηλαδή αν απλά αγοράσεις από κάποιο κλειδαδικο π.χ. μια τούρκικη gift card δεν θα μπορέσεις να τη βάλεις στον τούρκικο psn id σου και να αγοράσεις μετά ότι θέλεις από το τούρκικο psn store? Νομίζω το κάνεις επίτηδες ξαναρωτούσες το ίδιο μήνες πριν! σαρεσει να τα ακούς περι τουρκικων gift card Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κόλλησες στο Τούρκικη. Μπορούμε καμιά Αργεντινή ή Βραζιλία. Και ναι το έχω ξανά ρωτήσει γιατί όπως ξέρεις αυτά όλα είναι ρευστά γιατί κάτι που σήμερα ισχύει αύριο μπορεί να μην ισχύει. Γι' αυτό ξανά ρωτάω. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akexagias Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Καλησπερα σας, σημερα μετα απο αρκετες προσπαθειες καταφερα να κανω αγορα game απο τον τουρκικο λογαριασμο μου με fups που φορτισα απο revolut. ομως δε με αφηνει να αγορασω καμια συνδρομητικη υπηρεσια ps plus/ea. ειναι κατι που δεν κανω σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, akexagias είπε Καλησπερα σας, σημερα μετα απο αρκετες προσπαθειες καταφερα να κανω αγορα game απο τον τουρκικο λογαριασμο μου με fups που φορτισα απο revolut. ομως δε με αφηνει να αγορασω καμια συνδρομητικη υπηρεσια ps plus/ea. ειναι κατι που δεν κανω σωστα? ναι 23 λεπτά πριν, sndev είπε Νομίζω το κάνεις επίτηδες ξαναρωτούσες το ίδιο μήνες πριν! σαρεσει να τα ακούς περι τουρκικων gift card giftcard εγω παντως ποτε δν βρηκα τουρκικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 17 minutes ago, pasxaliskar said: ναι giftcard εγω παντως ποτε δν βρηκα τουρκικη ε ναι λογικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akexagias Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε ναι εχεις περισσοτερες λεπτομερειες ισως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις