Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

24 λεπτά πριν, dream21 είπε

Δοκιμασα σημερα που ηρθε στα χερια μου και δεν δουλευει.. Δυστηχως 😁

Απόκρυψη περιεχομένων

Attachment0.jpeg.8e1100c357e4c24001df5f909be06c11.jpeg

Ο λόγος που για δεύτερη φορά ποσταρεις κάτι και δεν λες τον τρόπο ,θα μας πεις ποιος είναι τουλάχιστον? Γιατι μάλλον δεν γνωρίζεις την έννοια ενός φόρουμ...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 λεπτά πριν, scarface5323 είπε

Ο λόγος που για δεύτερη φορά ποσταρεις κάτι και δεν λες τον τρόπο ,θα μας πεις ποιος είναι τουλάχιστον? Γιατι μάλλον δεν γνωρίζεις την έννοια ενός φόρουμ...

Φοβούνται μην "καεί" κι αυτός ο τρόπος😂

• Like 1

Ξεκολλάτε λιγο , δεν ειναι υποχρεωμενος κανεις να σας πιασει απ το χερακι να σας δωσει σοκολατα κ σας χτυπήσει τη πλατουλα να ρευτειτε

Σας ειπε υπαρχει τροπος που λειτουργεί το επιβεβαιώσε εδωσε κ μια εξτρα πληροφορία κ μετα search online. Οποιος θελει ας ψαχτεί. Ηδη στα πλαισια του φόρουμ που προβάλετε εκανε το βασικο , ενημερωσε οτι Υπαρχει τροπος κ ειναι εκει εξω.

Δεν ειναι θεμα αν θα καει η οχι. Θα γινει κάποιους μηνες μετα ειτε γραφτεί εδω ειτε όχι. Προφανως σε αλλα φόρουμς θα γραφετε περισσότερο  για να το βρηκε κ ο ντρεαμ21

• Like 1

1 λεπτό πριν, sndev είπε

Ξεκολλάτε λιγο , δεν ειναι υποχρεωμενος κανεις να σας πιασει απ το χερακι να σας δωσει σοκολατα κ σας χτυπήσει τη πλατουλα να ρευτειτε

Σας ειπε υπαρχει τροπος που λειτουργεί το επιβεβαιώσε εδωσε κ μια εξτρα πληροφορία κ μετα search online. Οποιος θελει ας ψαχτεί. Ηδη στα πλαισια του φόρουμ που προβάλετε εκανε το βασικο , ενημερωσε οτι Υπαρχει τροπος κ ειναι εκει εξω.

Δεν ειναι θεμα αν θα καει η οχι. Θα γινει κάποιους μηνες μετα ειτε γραφτεί εδω ειτε όχι. Προφανως σε αλλα φόρουμς θα γραφετε περισσότερο  για να το βρηκε κ ο ντρεαμ21

Νομίζω ότι αυτό είναι το νήμα εδώ να σε πιάσει από το χεράκι και να σε βοηθήσει όπως κάνουν και στα ξένα φορούμς αλλιώς να μιλάμε με γρίφους. 

Καλοπροαίρετα πάντα.

• Like 1
  • Thanks 3

1 minute ago, Stavros_13 said:

Νομίζω ότι αυτό είναι το νήμα εδώ να σε πιάσει από το χεράκι και να σε βοηθήσει όπως κάνουν και στα ξένα φορούμς αλλιώς να μιλάμε με γρίφους. 

Καλοπροαίρετα πάντα.

Οχι οταν η πληροφορία _βοηθεια γίνεται για να εκμεταλευτει τρυπα παρατυπα , οχι δημοσια σε φορουμ τυπου ινσομνια 

Ετσι με τη fups ξεπεραστηκανε τα ορια κ  καταληξαν να μιλανε για κλεμενα τουρκικά id κ να φιλοξενεί ο χωρος εδω προσπάθειες παρομοιες με αυτες ππυ κανουν οι παρατυποι μετανάστες στην Ελλάδα

Ταπεινη μου γνωμουλα 

• Like 2

Just now, dream21 said:

Ετσι και γραφτεί ο τρόπος το thread αυτο θα κλεισει και δεν θα ξανα ανοιξει ποτέ.. 

Τοτε κ εσυ κακως τους βαζεις στη πριζα!

1 λεπτό πριν, sndev είπε

Τοτε κ εσυ κακως τους βαζεις στη πριζα!

Ειρωνικά κιόλας ,ότι "δεν δουλεύει....", ας το κλείσουμε εδώ λέω εγώ γιατί θα μας το κλείσουνε 

5 λεπτά πριν, sndev είπε

Οχι οταν η πληροφορία _βοηθεια γίνεται για να εκμεταλευτει τρυπα παρατυπα , οχι δημοσια σε φορουμ τυπου ινσομνια 

Ετσι με τη fups ξεπεραστηκανε τα ορια κ  καταληξαν να μιλανε για κλεμενα τουρκικά id κ να φιλοξενεί ο χωρος εδω προσπάθειες παρομοιες με αυτες ππυ κανουν οι παρατυποι μετανάστες στην Ελλάδα

Ταπεινη μου γνωμουλα 

Καλά για κλεμμένες ταυτότητες δε το συζητώ εννοείται πως δεν πρέπει να μπλέκει κάποιος με αυτό ίσως να έχει σοβαρές  συνέπειες. Μιλάμε για ποιο νορμάλ πράγματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...