Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ομάδα αυτή ειναι για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον στο τουρκικό πσν...δεν μπορώ να καταλάβω γτ τόσο μυστικισμός..είτε πείτε τι βρήκατε είτε κρατήστε το για τον εαυτό σας.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

Έχει δοκιμάσει κάποιος, κάποια πρόσφατα αν η fups ακόμα πάει?

Επεξ/σία από Glumbuyaya
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Glumbuyaya είπε

Καλησπέρα

Δουλευει κανονικα.

• Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Glumbuyaya είπε

Καλησπέρα

Εχθές έβαλα funds μέσω fups μετά από μέρες που μου πετούσε άκυρα.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Alexren είπε

Έχουμε κάποιο οδηγό για fups;Με payzy γίνεται δουλειά;

δεν μπορεις να φτιαξεις fups πλεον. payzy τελος.

Δημοσ.
7 hours ago, gebaki said:

Η ομάδα αυτή ειναι για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον στο τουρκικό πσν...δεν μπορώ να καταλάβω γτ τόσο μυστικισμός..είτε πείτε τι βρήκατε είτε κρατήστε το για τον εαυτό σας.

Απαγορευονται καποια πραγματα να δημοσιευθουν εδω και εχει υπαρξει σχετικη προειδοποιηση και τα ποστς με τετοιες πληροφοριες εχουν σβηστει, κυριως οτι εχει να κανει με μεθοδους για εικονικες η αλλες τουρκικες ταυτοτητες.

Απο 'κει και περα, στο plati market κυκλοφορουν διαφορες "λυσεις" με περιεργες διαδικασιες που ρισκαρεις αν θα πετυχει και δινεις εστω και προσωρινα τους κωδικους σου στο psn...

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Glumbuyaya είπε

2 ώρες πριν, nek4d είπε

Απαγορευονται καποια πραγματα να δημοσιευθουν εδω και εχει υπαρξει σχετικη προειδοποιηση και τα ποστς με τετοιες πληροφοριες εχουν σβηστει, κυριως οτι εχει να κανει με μεθοδους για εικονικες η αλλες τουρκικες ταυτοτητες.

Απο 'κει και περα, στο plati market κυκλοφορουν διαφορες "λυσεις" με περιεργες διαδικασιες που ρισκαρεις αν θα πετυχει και δινεις εστω και προσωρινα τους κωδικους σου στο psn...

Παραπάνω αναφέρθηκε για μέθοδο με νέα κάρτα..δεν μίλησε για την άλλη διαδικασία με τις τούρκικες ταυτότητες.blockquote widget

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, gebaki είπε

μαλλον καινουργιος εισαι για να το λες αυτο 

5 ώρες πριν, nek4d είπε

απο την στιγμη που δν δινεις το μειλ δν μπορει να κανει τιποτα μονο με τος κωδικους του πσν

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!! 

Τώρα πήρα χαμπάρι ότι ξεκλείδωσε το νήμα και πάλι και ομολογώ πως μια χαρά την πήρα!! 

Ένας πολύ σημαντικός λόγος που κατάφερα να κάνω PSN Τουρκία και να έχω ότι έχω στο PS είναι το συγκεκριμένο νήμα...

Χαίρομαι που μας βλέπω εδώ μέσα. Εύχομαι να καταφέρει να κρατήσει ανοιχτό όσο γίνεται.

Υ.Γ. Συγνώμη για το ΑΚΥΡΟ post αλλά ήθελα με κάποιον τρόπο να πω ένα "Ευχαριστώ" και "Χάρηκα που τα ξαναλέμε"

• Like 2
Δημοσ.

Μπήκα σήμερα με vpn στο τουρκικό  playstore  και είχε 2700 λίρες Τουρκίας που σημαίνει περίπου 80€ για μια 12 premium συνδρομή.Εχουν αλλάξει οι τιμές ;

• Like 1
Δημοσ.

Προσπάθησα να μπω στο gmail που είχα φτιάξει για το Τούρκικο psn και μου έβγαλε  η google ότι έχω κάνει violation κλπ κλπ. Έχει τύχει σε κάποιον; Τι κουφά είναι αυτά;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, xenos3 είπε

Προσπάθησα να μπω στο gmail που είχα φτιάξει για το Τούρκικο psn και μου έβγαλε  η google ότι έχω κάνει violation κλπ κλπ. Έχει τύχει σε κάποιον; Τι κουφά είναι αυτά;

οχι, αλλα το δουλευω κανονικα εγω εκεινο το μειλ.. ισως απλα σου βαλανε οτι ειναι ανενεργο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...