Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, solid21 είπε

μπα ουτε ετσι με θελει - μου βγαζει error

ε κατα99% απλα κολλαει το σαιτ οπως παντα..

γενικα η σονι εχει χαλια σαιτ νομιζω 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

ε κατα99% απλα κολλαει το σαιτ οπως παντα..

γενικα η σονι εχει χαλια σαιτ νομιζω 

δεν ειχα κανενα προβλημα στο παρελθον - εδω και 2 μερες δεν μπορω να κανω τιποτα

3 ώρες πριν, solid21 είπε

μπα ουτε ετσι με θελει - μου βγαζει error

Μην αγχώνεσαι άστο και προσπάθησε ώρες αργότερα και εγώ το είχα πάθει και με έβαλε να αλλάξω κωδικό μετά από πολλές προσπάθειες.

• Like 1

8 ώρες πριν, solid21 είπε

δεν ειχα κανενα προβλημα στο παρελθον - εδω και 2 μερες δεν μπορω να κανω τιποτα

Έχει φάει σφήνα, μια από τα ίδια και γω κάνα δυο μέρες με διάφορα vpn δεν μπορούσε να μπει, τελικά σήμερα δούλεψε και έβαλα tr μέσα στο account 

1 ώρα πριν, Giogiannis είπε

Fups φόρτιση μέσω revolut και αγορά παιχνιδιών από κονσόλα δουλεύει κανονικά χωρις vpn χωρίς τίποτα.

Ισχύει.Αν θες να βάλεις funds για αγορά κάποιας συνδρομής τότε εκεί έχει περισσότερη μανούρα.

5 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Ισχύει.Αν θες να βάλεις funds για αγορά κάποιας συνδρομής τότε εκεί έχει περισσότερη μανούρα.

ε δν εχει μανουρα νταξι.. ανοιγεις το πισι ανοιγεις το vpn κανεις log in add funds και αγοραζεις συνδρομη.. οπως ειχε πει και ο βασιλακης ηταν σαν να εβαζα ενα ποτηρι νερο απο κανατα ...για οσους ξερουν 

• Like 1

6 ώρες πριν, Giogiannis είπε

Fups φόρτιση μέσω revolut και αγορά παιχνιδιών από κονσόλα δουλεύει κανονικά χωρις vpn χωρίς τίποτα.

Είναι πλέον εφικτή η έκδοση fups; 

Καλησπέρα. Ενώ αγοράζω κανονικά παιχνίδια με FUPS απευθείας απ την κονσόλα, πήγα να αγοράσω EA pass κ μου βγάζει error. Είναι το ίδιο με τις συνδρομές που λέτε δεν αγοράζονται απευθείας;;

• Like 1

13 ώρες πριν, PanosK212 είπε

Καλησπέρα. Ενώ αγοράζω κανονικά παιχνίδια με FUPS απευθείας απ την κονσόλα, πήγα να αγοράσω EA pass κ μου βγάζει error. Είναι το ίδιο με τις συνδρομές που λέτε δεν αγοράζονται απευθείας;;

Ναι.Πρωτα βάζεις funds με Vpn και μετά αγοράζεις τη συνδρομή.

• Like 1

Στις 4/11/2023 στις 8:27 ΜΜ, PanosK212 είπε

Καλησπέρα, αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα. Μετά από αρκετές προσπάθειες τα κατάφερα με τα παρακάτω βήματα:

1. Σύνδεση της κονσόλας σε Τουρκία (είτε μέσω vpn από το router είτε με την μέθοδο αλλαγής DNS που έχει περιγραφεί στο forum προηγουμένως)
  2. Προσθήκη Funds από το site με τους τρόπους που έχουν περιγραφεί (προσωπικά από clean browser με χρήση vpn)
  3. Αγορά της συνδρομής από την κονσόλα.

Προσωπικά το έκανα 2 φορές, μια δοκιμαστικά για την αγορά του 1 μήνα και στη συνέχεια για την αγορά της ετήσιας συνδρομής, χωρίς να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα.  

Καλησπέρα.

Προσπαθώ να προσθέσω funds με FUPS, δοκιμάζω μέσω pc είτε με windscribe είτε με surfshark, και με τα 2 βγάζει error. Δοκίμασα και με chrome και με opera.

Ιδέες;

Αν θέλει proxy, ποια είναι τα βήματα;

2 ώρες πριν, solaek21 είπε

Καλησπέρα.

Προσπαθώ να προσθέσω funds με FUPS, δοκιμάζω μέσω pc είτε με windscribe είτε με surfshark, και με τα 2 βγάζει error. Δοκίμασα και με chrome και με opera.

Ιδέες;

Αν θέλει proxy, ποια είναι τα βήματα;

buy windscribe for certain regions. (3euro) (turkey)
open chrome in incognito
log in into your psn account
open vpn
add the funds

• Like 1

4 ώρες πριν, solid21 είπε

buy windscribe for certain regions. (3euro) (turkey)-Done
open chrome in incognito-Done
log in into your psn account-Done
open vpn-Done
add the funds-An error has occurred. Please try again.

θελει να με τρελανει μου φαινεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...