Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, nek4d είπε

7 ώρες πριν, nek4d είπε

7 ώρες πριν, nek4d είπε

θεμα χρονου, θεωρητικα, να σταματησει και η fups, ηδη σταματησε για νεες εγγραφες, δεν γινονται χωρις ...(απαγορευμενη αναφορα)

To plati ειναι το τουρκικο ebay, ειναι θεμα πωλητη η αξιοπιστια, πλεον εχει ρισκο η συγκεκριμενη διαδικασια, ας μην το συνεχιζουμε ομως, γιατι το θεμα τριγυριζει γυρω και καταληγει στο ιδιο απαγορευμενο στοιχειο για το οποιο και  μπλοκαριστηκε προσωρινα το νημα εδω.

Η fups δύσκολα ν σταματήσει γιατί το παει Μ τους όρους π την θέτουν τώρα τα unverified account λογικά μπορεί να φάνε ban ή ν τα αφήσουν ν ληξει

EDIT

Επιβεβαιώνω ότι μόλις τώρα έβαλα funds με fups λόγω ότι λήγει ο μήνας , κανονικά χωρίς κανένα θέμα με windscribe 

Επεξ/σία από devilmanson
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα παιδιά εγώ  έχω την coinbase αλλα μου έληξε η συνδρομη για ps plus, ξέρει κανείς αν λειτουργεί ακόμα η διαδικασία ; 
επίσης η συνδρομή έχει αλλάξει τιμή ?

Καλησπέρα στην ομάδα!

Δοκιμάζω την μέθοδο που έχει αναφερθεί με το forgot password για να παρακάμψω το sms verification, αλλά πλέον ζητάει ένα card PIN (από ό,τι μου μετέφρασε το google translate) το οποίο δεν μου θυμίζει κάτι.

Παίζει να είναι το αντίστοιχο PIN της κάρτας, και το θέμα είναι πως δεν είχα σετάρει ποτέ κάτι τέτοιο.

Το έχει συναντήσει κανένας άλλος?

Θεωρητικά είναι ακόμα ενεργή η κάρτα μου, απλά έλεγα να κάνω login, πριν κάνω στα τυφλά top-up για τις αυριανές χρεώσεις.

Ευχαριστώ πολύ

image0.png.e8a09e4416b887d396dab785b98d0062.png

1 ώρα πριν, dennisxtria είπε

Καλησπέρα στην ομάδα!

Δοκιμάζω την μέθοδο που έχει αναφερθεί με το forgot password για να παρακάμψω το sms verification, αλλά πλέον ζητάει ένα card PIN (από ό,τι μου μετέφρασε το google translate) το οποίο δεν μου θυμίζει κάτι.

Παίζει να είναι το αντίστοιχο PIN της κάρτας, και το θέμα είναι πως δεν είχα σετάρει ποτέ κάτι τέτοιο.

Το έχει συναντήσει κανένας άλλος?

Θεωρητικά είναι ακόμα ενεργή η κάρτα μου, απλά έλεγα να κάνω login, πριν κάνω στα τυφλά top-up για τις αυριανές χρεώσεις.

Ευχαριστώ πολύ

εσυ το εχεις ορισει το pin

4 ώρες πριν, Tsetsenios είπε

Καλησπέρα παιδιά εγώ  έχω την coinbase αλλα μου έληξε η συνδρομη για ps plus, ξέρει κανείς αν λειτουργεί ακόμα η διαδικασία ; 
επίσης η συνδρομή έχει αλλάξει τιμή ?

1.οχι

2.ναι

17 hours ago, Tsetsenios said:

άρα η coinbase δεν δουλευει πλέον  καθόλου ? 

Μάλλον εννοείς την cryptopay. Όχι έχει μήνες που δε λειτουργεί. Επίσημα απο την εταιρία.

Δεν μπορω να μπω στα Τουρκικα account για top up - ουτε με windscribe (πληρωμενο) ουτε με Controld - μου λεει συνεχεια οτι δεν μπορει να συνδεθει με τον διακομιστη απο οπου και να προσπαθησω.

Εχεις κανεις αλλος το ιδιο θεμα ?

16 λεπτά πριν, solid21 είπε

Δεν μπορω να μπω στα Τουρκικα account για top up - ουτε με windscribe (πληρωμενο) ουτε με Controld - μου λεει συνεχεια οτι δεν μπορει να συνδεθει με τον διακομιστη απο οπου και να προσπαθησω.

Εχεις κανεις αλλος το ιδιο θεμα ?

στην σονι εννοεις?

23 λεπτά πριν, solid21 είπε

ναι - χωρις το vpn μπορω να μπω στο account αλλα δεν μπορω να βαλω funds

με vpn δεν μπορω να μπω στο account

κατα πασα πιθανοτητα το σαιτ φταει γτ κ εμενα μου κανει νερα 

image.png.3080027a10ce45ac69df6155fa759ab6.png

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

κατα πασα πιθανοτητα το σαιτ φταει γτ κ εμενα μου κανει νερα 

image.png.3080027a10ce45ac69df6155fa759ab6.png

Εσυ τι διαδικασια εκανες για να μπεις?

εχω δοκιμασει απο 4 διαφορετικα δικτυα - δεν μπορω να μπω με τιποτα , 2 ημερες παλευω

Επεξ/σία από solid21

1 λεπτό πριν, solid21 είπε

Εσυ τι διαδικασια εκανες για να μπεις?

εχω δοκιμασει απο 4 διαφορετικα δικτυα - δεν μπορω να μπω με τιποτα , 2 ημερες παλευω

τιποτα δν εκανα..απλα εκανα log ing χωρις vpn και μολις μπηκα τοτε το ανοιξα και εκανα refresh 

5 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

τιποτα δν εκανα..απλα εκανα log ing χωρις vpn και μολις μπηκα τοτε το ανοιξα και εκανα refresh 

μπα ουτε ετσι με θελει - μου βγαζει error

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...