pasxaliskar Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχει δουλέψει κάνεις ozan η papara? Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2023 από pasxaliskar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devilmanson Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, nek4d είπε 7 ώρες πριν, nek4d είπε 7 ώρες πριν, nek4d είπε θεμα χρονου, θεωρητικα, να σταματησει και η fups, ηδη σταματησε για νεες εγγραφες, δεν γινονται χωρις ...(απαγορευμενη αναφορα) To plati ειναι το τουρκικο ebay, ειναι θεμα πωλητη η αξιοπιστια, πλεον εχει ρισκο η συγκεκριμενη διαδικασια, ας μην το συνεχιζουμε ομως, γιατι το θεμα τριγυριζει γυρω και καταληγει στο ιδιο απαγορευμενο στοιχειο για το οποιο και μπλοκαριστηκε προσωρινα το νημα εδω. Η fups δύσκολα ν σταματήσει γιατί το παει Μ τους όρους π την θέτουν τώρα τα unverified account λογικά μπορεί να φάνε ban ή ν τα αφήσουν ν ληξει EDIT Επιβεβαιώνω ότι μόλις τώρα έβαλα funds με fups λόγω ότι λήγει ο μήνας , κανονικά χωρίς κανένα θέμα με windscribe Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2023 από devilmanson 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsetsenios Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά εγώ έχω την coinbase αλλα μου έληξε η συνδρομη για ps plus, ξέρει κανείς αν λειτουργεί ακόμα η διαδικασία ; επίσης η συνδρομή έχει αλλάξει τιμή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dennisxtria Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα στην ομάδα! Δοκιμάζω την μέθοδο που έχει αναφερθεί με το forgot password για να παρακάμψω το sms verification, αλλά πλέον ζητάει ένα card PIN (από ό,τι μου μετέφρασε το google translate) το οποίο δεν μου θυμίζει κάτι. Παίζει να είναι το αντίστοιχο PIN της κάρτας, και το θέμα είναι πως δεν είχα σετάρει ποτέ κάτι τέτοιο. Το έχει συναντήσει κανένας άλλος? Θεωρητικά είναι ακόμα ενεργή η κάρτα μου, απλά έλεγα να κάνω login, πριν κάνω στα τυφλά top-up για τις αυριανές χρεώσεις. Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, dennisxtria είπε Καλησπέρα στην ομάδα! Δοκιμάζω την μέθοδο που έχει αναφερθεί με το forgot password για να παρακάμψω το sms verification, αλλά πλέον ζητάει ένα card PIN (από ό,τι μου μετέφρασε το google translate) το οποίο δεν μου θυμίζει κάτι. Παίζει να είναι το αντίστοιχο PIN της κάρτας, και το θέμα είναι πως δεν είχα σετάρει ποτέ κάτι τέτοιο. Το έχει συναντήσει κανένας άλλος? Θεωρητικά είναι ακόμα ενεργή η κάρτα μου, απλά έλεγα να κάνω login, πριν κάνω στα τυφλά top-up για τις αυριανές χρεώσεις. Ευχαριστώ πολύ εσυ το εχεις ορισει το pin 4 ώρες πριν, Tsetsenios είπε Καλησπέρα παιδιά εγώ έχω την coinbase αλλα μου έληξε η συνδρομη για ps plus, ξέρει κανείς αν λειτουργεί ακόμα η διαδικασία ; επίσης η συνδρομή έχει αλλάξει τιμή ? 1.οχι 2.ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsetsenios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 άρα η coinbase δεν δουλευει πλέον καθόλου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Tsetsenios είπε άρα η coinbase δεν δουλευει πλέον καθόλου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 17 hours ago, Tsetsenios said: άρα η coinbase δεν δουλευει πλέον καθόλου ? Μάλλον εννοείς την cryptopay. Όχι έχει μήνες που δε λειτουργεί. Επίσημα απο την εταιρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δεν μπορω να μπω στα Τουρκικα account για top up - ουτε με windscribe (πληρωμενο) ουτε με Controld - μου λεει συνεχεια οτι δεν μπορει να συνδεθει με τον διακομιστη απο οπου και να προσπαθησω. Εχεις κανεις αλλος το ιδιο θεμα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, solid21 είπε Δεν μπορω να μπω στα Τουρκικα account για top up - ουτε με windscribe (πληρωμενο) ουτε με Controld - μου λεει συνεχεια οτι δεν μπορει να συνδεθει με τον διακομιστη απο οπου και να προσπαθησω. Εχεις κανεις αλλος το ιδιο θεμα ? στην σονι εννοεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 42 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε στην σονι εννοεις? ναι - χωρις το vpn μπορω να μπω στο account αλλα δεν μπορω να βαλω funds με vpn δεν μπορω να μπω στο account Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, solid21 είπε ναι - χωρις το vpn μπορω να μπω στο account αλλα δεν μπορω να βαλω funds με vpn δεν μπορω να μπω στο account κατα πασα πιθανοτητα το σαιτ φταει γτ κ εμενα μου κανει νερα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε κατα πασα πιθανοτητα το σαιτ φταει γτ κ εμενα μου κανει νερα Εσυ τι διαδικασια εκανες για να μπεις? εχω δοκιμασει απο 4 διαφορετικα δικτυα - δεν μπορω να μπω με τιποτα , 2 ημερες παλευω Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2023 από solid21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, solid21 είπε Εσυ τι διαδικασια εκανες για να μπεις? εχω δοκιμασει απο 4 διαφορετικα δικτυα - δεν μπορω να μπω με τιποτα , 2 ημερες παλευω τιποτα δν εκανα..απλα εκανα log ing χωρις vpn και μολις μπηκα τοτε το ανοιξα και εκανα refresh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε τιποτα δν εκανα..απλα εκανα log ing χωρις vpn και μολις μπηκα τοτε το ανοιξα και εκανα refresh μπα ουτε ετσι με θελει - μου βγαζει error Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις