Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 ώρες πριν, JohnJohnaros είπε

Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ από εχθες να φτιάξω psn account  τουρκικό και δεν με αφήνει. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Έχω δοκιμάσει και με nord VPN και με cyberghost.

Δεν δουλευει πλεον φιλε μου για να κανεις καινουριο λογαριασμο.

Εχω δοκιμασει ολα τα vpn με premium trial και δεν γινεται τπτ.

Εννοειται φαινομαι οτι μπαινω απο τουρκια.

Κατα 99% μας πηρανε χαμπαρι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καταφερα σημερα και εφτιαξα τουρκικο λογαριασμ και μετα απο καποια ζορια καταφερα να συνδεσω και την Cryptopay καρτα και μετα απο καποια ζορια ακομα καταφερα να φορτισω το wallet με 600 turkish lira. Και ενω με αφηνει να αγορασω παιχνιδι, δεν με αφηνει να αγορασω subscription... Εννοειτε πως εχω αρκετα χρηματα μιας και το sub κανει 460 και εγω εχω 600. Καμμια ιδεα? Δοκιμασα και μεσω browser, και μεσω app και μεσω της κονσολας, με και χωρις vpn.

37 λεπτά πριν, sephirothsw είπε

Καταφερα σημερα και εφτιαξα τουρκικο λογαριασμ και μετα απο καποια ζορια καταφερα να συνδεσω και την Cryptopay καρτα και μετα απο καποια ζορια ακομα καταφερα να φορτισω το wallet με 600 turkish lira. Και ενω με αφηνει να αγορασω παιχνιδι, δεν με αφηνει να αγορασω subscription... Εννοειτε πως εχω αρκετα χρηματα μιας και το sub κανει 460 και εγω εχω 600. Καμμια ιδεα? Δοκιμασα και μεσω browser, και μεσω app και μεσω της κονσολας, με και χωρις vpn.

Για ποιον λόγο βαζετε συνεχεια χρηματα στο wallet αφου εδω και καιρο ολοι γράφουν οτι αγορασαν συνδρομή οταν το συνολικό ποσο ξεπερναει τα χρήματα του wallet και πρεπει να τραβηξει και χρήματα απο την καρτα. Αν διαβάζατε τα προηγουμενα ποστ θα το ξερατε...

9 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Για ποιον λόγο βαζετε συνεχεια χρηματα στο wallet αφου εδω και καιρο ολοι γράφουν οτι αγορασαν συνδρομή οταν το συνολικό ποσο ξεπερναει τα χρήματα του wallet και πρεπει να τραβηξει και χρήματα απο την καρτα. Αν διαβάζατε τα προηγουμενα ποστ θα το ξερατε...

Σκοτωσε μας. Τα διαβασα μετα τα σχολια!

Στις 11/12/2022 στις 12:21 ΠΜ, TheoV είπε

Δυστυχως οχι εχω δοκιμασει τ παντα ισως ν τ μπαλωσαν , ν κ τα στοιχεια π εχω , δεν ξερω εαν εχω κανει κατι λαθος  https://pixhost.to/show/0/323448033_untitled.png https://pixhost.to/show/0/323448125_untitlesdsd.png

1 ώρα πριν, sephirothsw είπε

σπαμαρε το buy button μεσα απο την κοσνολα - καποια στιγμη θα την παρει.

Δεν μπάλωσαν τίποτα. Χωρίς καθόλου funds και με αγορά απευθείας απο κάρτα έβαλα άλλη μια διετία πριν λίγο. Αισίως καλό 2029 και Playstation 6 Pro.

Αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι οτι συνδρόμη ΜΟΝΟ με funds δε μπορείτε να πάρετε. Πρέπει το συνολικό ποσό να υπερβαίνει τα funds που έχετε. Πν να έχετε 400tlr funds και να προσπαθήσετε να πάρετε μια δωδεκάμηνη των 460.

Αλλα ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ funds. Αγορές απευθείας απο κάρτα και τέλος. 

• Like 1
  • Thanks 3

Έχει μεταφέρει κανείς από alpha bank στο λογαριασμό της Cryptopay? Τι στοιχεία χρειάζονται από την alpha? Έκανα μια μεταφορά και μετά από μερικές μέρες επέστρεψαν τα χρήματα στην alpha 

1 ώρα πριν, klainmaingr είπε

Δεν μπάλωσαν τίποτα. Χωρίς καθόλου funds και με αγορά απευθείας απο κάρτα έβαλα άλλη μια διετία πριν λίγο. Αισίως καλό 2029 και Playstation 6 Pro.

Αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι οτι συνδρόμη ΜΟΝΟ με funds δε μπορείτε να πάρετε. Πρέπει το συνολικό ποσό να υπερβαίνει τα funds που έχετε. Πν να έχετε 400tlr funds και να προσπαθήσετε να πάρετε μια δωδεκάμηνη των 460.

Αλλα ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ funds. Αγορές απευθείας απο κάρτα και τέλος. 

Εχω φτασει Playstation 8 - τελικα μπορεις να βαλεις πανω απο 15χρονια 😂😂😂😂😂

1 ώρα πριν, leo066 είπε

Έχει μεταφέρει κανείς από alpha bank στο λογαριασμό της Cryptopay? Τι στοιχεία χρειάζονται από την alpha? Έκανα μια μεταφορά και μετά από μερικές μέρες επέστρεψαν τα χρήματα στην alpha 

Αν πας στην cryptopay και μετα portfolio - Euro - Top up σου λεει ακριβως που κανεις εμβασμα.

11 λεπτά πριν, solid21 είπε

Εχω φτασει Playstation 8 - τελικα μπορεις να βαλεις πανω απο 15χρονια 😂😂😂😂😂

Αν πας στην cryptopay και μετα portfolio - Euro - Top up σου λεει ακριβως που κανεις εμβασμα.

Θέλει και αλλά στοιχεία η alpha. 

Κομπλε τελικα τα καταφερα. Ειχατε δικιο οτι επρεπε να χρεωση την καρτα. Τωρα ελπιζουμε να μην γινει κανα ακυρο ban και ψαχνομαστε παλι

15 ώρες πριν, sephirothsw είπε

Κομπλε τελικα τα καταφερα. Ειχατε δικιο οτι επρεπε να χρεωση την καρτα. Τωρα ελπιζουμε να μην γινει κανα ακυρο ban και ψαχνομαστε παλι

ή να σε πουν γκιαουρ! 

19 ώρες πριν, klainmaingr είπε

Δεν μπάλωσαν τίποτα. Χωρίς καθόλου funds και με αγορά απευθείας απο κάρτα έβαλα άλλη μια διετία πριν λίγο.

Αυτό πως το κάνεις; Εννοείς αγοράζεις plus κάθε τρίμηνο πχ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...